- 27 Şubat 2017
- 32
- 80
- 3
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.461
Aaa yaşasın çok sevindim :) bende katılayim artık aranıza olur mu?Grupta hep yerimiz var motivasyon arayana canim :) listeye girmeye hazirlananlar var biliyosundur 2hafta deneme suresi var,bi taraftan mezun olacaklarda var. Ust sayiya kadar listeye almaya calisiyoruz. Simdi kontrol ettim listede 10 kisiyiz,15e kadar cikabilme durumu varmis...
Istedigin zaman aramiza katılabilirsin :)
Tatlılardan? En azından 1 tane secseydin küçük! Biraz daha dikkat edelim ama bak yarın tartı günüMerhaba arkadaşlar dün pastane açılışı için yardıma gittim çok yoruldum ve açtim oyüzden tatlılardan yedim ama bugün dikkat edicem insan orda o tatlıları falan görünce dayanamıyor neyse ama bi daha böyle yapmamaya çalışıcam oyüzden dünkü listeyi yaz madım
Gittikçe geçer cnm ağrısı et sen devam :)Dün jillian ancak 10 dakika yapabilmiştim, bugün 20 dakika yapabildim çok sukur. Ama her yerimde hamlık ağrısı var devam edeyim mi?
Sağlık olsun bu hafta sorununu çöz haftaya iddialı olursun sabah 1 akşam 1 iç düzene girene kadar sislikde gider
Kendini daha iyi hissedersin
Ben leslie yaparken 200 gr gidiyor 45 dakika yada 1 saat te hem eğlenceli hemde bir yerini zorlamadan
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmiş miydin cnmAaa yaşasın çok sevindim :) bende katılayim artık aranıza olur mu?
Canım benim ben televizyon seyretmiyorum sırf spor yapacağım diye benim kızlar geliyor odaya konuşuyor lar benim gözüm telefon ekranında hem devam ediyorum hem dinliyorum beni idare ediyorlar istediğim kiloya geleyim azaltacagim çünkü gündüz iş akşam spor vakit kalmıyor çocuklara evde olsam enaz 120 dakika yaparım yaptıkça yağ yakma artıyor sonrada duş alıyorum oh mis.biz kızımla leslie doris ne bulursak yapıyoruz. kızım 2 yaşında çok komik oluyor. ama babamızın bu aralar tvde maçları seyrediyor. ona takılıyoruz. Bu akşam birşey yapmam lazım. 2 akşam sporsuz geçti. bunu 3 yapmak istemiyorum. yoksa bu yağlar gitmiyor git-mi-yor....
Canım benim ben televizyon seyretmiyorum sırf spor yapacağım diye benim kızlar geliyor odaya konuşuyor lar benim gözüm telefon ekranında hem devam ediyorum hem dinliyorum beni idare ediyorlar istediğim kiloya geleyim azaltacagim çünkü gündüz iş akşam spor vakit kalmıyor çocuklara evde olsam enaz 120 dakika yaparım yaptıkça yağ yakma artıyor sonrada duş alıyorum oh mis.
ben telefondan yapamıyorum. çünkü telefonu bırakmaya gelmiyor kızım alıyor. onun için tvde açıp yapıyorum. daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. :)
ne güzel senin kızlar sana zaman vermişler. benim henüz kendime ait 1 saatim yok.bundan dolayıdır ki bugün çok depresiftim. ama şimdi biraz biraz azaldı. bugünde spor yapamazsam isyan bayrağı açacağım
Eki Görüntüle 1961222 benimkiler genç kız oldu seninki ana kuzusu canım benim:):)
Maşallah suphanallah allahım bağışlasın korusun inşaallah yesin onu teyzesi:):):))maşallah sübhanallah. :)
bu da benim kızım :)
amin cümlemizin evladını inşallah. :)Maşallah suphanallah allahım bağışlasın korusun inşaallah yesin onu teyzesi:):):))
Oh oh oh bazlamalar kurabiyelerKusura bakmayin bugun fazla giremedim misafirim vardi..
Menu
Sabah
Ceyrek bazlama icine tereyag 1 tk.
1 dilim peynir
4 zeytin
Ara hurma
Öglen
1 kucuk kurabiye baska bisey yiyemedim..
Ara turk kah.
1 bitter cik.
Aksam
1 kase tavuk sote
1 kase kabak salatasi
2 dilim tam bugday..
1.7 su
1 saat yuruyus
Birazdan nasip olursa 30 dk kondisyon bis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?