- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.061
helal olsun. sende helal et.Hanimlar hepinize ilgi ve alakaniz icin tesekkur ediyorum ama gruba katilmakdan vazgectim yarindan itibaren yogun bi doneme girecem vakit ayiramicam buraya.. Allah hepinize istediginiz kiloya dusmeyi nasip etsin saglikli bi sekilde... mor ordek insaAllah evladini hayirla kucagina alirsin .. Allah a emanet olun hakkinizi helal edin kisa oldu tanismamiz ama paylasimimiz oldu.. tekrar tesekkur ediyorum hepinize..
Arada ekmekte giderdi belkigercekten tebrikler. ben olsam durumu söyler içini yerdim. :)
ALLAH mesut etsin insALLAH.:)Selam kızlar nasılsınız,
Ben hafta sonu cooooook yoğundum düğünümüzü yaptık hamdolsun
Dün akşam düğün oldu bugünde temizlik ve ablama gittim kizida geldi kizimizi getirdi damatciazimiz dün vedalaşma olurken damat dedi yarın gideceksin dedi ağlamasin izin vermedi bugün sözünü tuttu ve getirdi bu gecede uçakla Antalya yaya balayına gidiyorlar gün onların günü
Çok güzel oldu herşey güzeldi ...
Evet buraya kadar herşey çok güzel
Bana gelelim ben dün düğün evindeydim dolmalar börekler çeşit çeşit yemekler vs
Listemi yazamadım ama sabah kalktığımda kilom süperdi 52.8 cuma gününde 52.9 dum
Sadece tatlarına baktım korudum diyetimi saat de 6 idi oynayarak eridiler zaten
İçimiz rahat kizimizi yerleştirdik rabbim
Rabbim beksrlarimizi hayırlı yerlere yerleşmelerini nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benim Allah razı olsunALLAH mesut etsin insALLAH.:)
Yok canım defılım esımın yakınlarına geldıkBursalı mısın? Bende Bursa dayım
İnşallah iyi gelir canım, muz da bağırsakları yumuşatırmış.Günaydın kızlarr
Aksamdan büyük bir bardagın icine ikiser tane kayısı,incir ve ceviz koymustum.Cok yumusamıs kayısıyla inciri zorla yedim ve suyunu ictim. insallah kabızlık icin faydasını görürüm..
Günaydın :)
Bir gün giremedim, ne kadar msj birikmiş :)
Dün misafirler vardı, sonra cocuk derken giremedim, kusura bakma kaptanım. Ama aktif olacağım inşallah söz :)
Dünkü menüm
Sabah:
2 dilim ekmek
2 yumurta
3 zeytin ve cay
=Ara:
1 avuç beyaz leblebi
1 fincan şekersiz kahve
Öğle:
1 kase patates salatası
=Ara:
2 ceviz
Limonlu,tarçınlı elmalı cay
Akşam:
1 kase musli
Menüm size kalabalık gelebilir
Emziriyorum. Hem süt açısından , hemde aç kalmamak için sürekli tikinmam lazım :)
Ooyyy oyy yerim ben onu. Benim cadım da beni engellesin sadece zatenJillian 30 day shred level 1 7.gün an itibariyle bitmis bulunmakta.
Kızımda bende beraber yaptı bugun bastan sona yapabildigi kadar tabi..
Legolardan dambıl yapmıs kendine yerede kücük battaniyesini acmıs.
Annecim banada çükük dambıl alırmısın diyor.
Kızımla beraber elmalı kurabiye yaptık..Görümde gelcek birazdan.Tabiki ben yemicem sadece cay icerim..
69'u görene kadar beyaz hic birsey yememe kararı aldım.Aksamda esimle kızıma yogurtlu mantı yapicam bende 2 yumurta haslar yerim.
Akşamı da yazaydın iyiydi
Telafi edeceğine inanıyorum
Malesef ise yaramadı canım kayısı,incir.İnşallah iyi gelir canım, muz da bağırsakları yumuşatırmış.
Süt verirken beslenmek tabii ki çok önemli, bebeğin kaç aylık bilmiyorum tatlım ama en çok süt yapan tek şey su imiş
Ooyyy oyy yerim ben onu. Benim cadım da beni engellesin sadece zaten
Süper kararlıklık. Tebrik ederim canım
sabah yersin 1dilim benden izin sana görüşemedik bursadaAntepten 1 tepsı baklava gındermiş arkadas
ne versek kardır şekerim, ama bacaklarım bir ağrıyor ki anlatamammm. Hatun 3 çocukla neler yapıyor, tembelim ben yanındaSpor güzel.Bu hafta @TopaLsoLucaNn tasoyu sollayacan anlaşıldı.
Canım muz daha çok kabız yapar yaİnşallah iyi gelir canım, muz da bağırsakları yumuşatırmış.
Tatlim dogadanin kayisi çayı var o çok iyi bir de açlık otu var aktardan alabilirsin akşam iç sabaha mutlaka tüm sorunun çözülür :)Malesef ise yaramadı canım kayısı,incir.
Görümce demek istemistim.Yanlış yazdıgımıda şimdi farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?