- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.041
Jillian 30 day shred level 1 7.gün an itibariyle bitmis bulunmakta.
Kızımda bende beraber yaptı bugun bastan sona yapabildigi kadar tabi..
Legolardan dambıl yapmıs kendine yerede kücük battaniyesini acmıs.
Annecim banada çükük dambıl alırmısın diyor.
Hakkında hayırlısı olsun. Allah kolaylık versin. yds'yemi giriyor??
Dürümcüye geldik.Herkes siparis verdi ben evde yedim dedim istemedim.
Kilo durumuna etkisi olur mu bilmiyorum yurumekten cok yiyorum çünküama doguma faydası olur heralde
Bütün kış kardan eve tıkılı kaldım zaten, bu güzel havaları değerlendirmeye çalışıyorum :)
Menüm:
Sabah:
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin ve çay
Ara:
2 gong
Öğle:
6 sıkım çiğköfte
Ayran ve yeşillik
Ara:
1 avuç leblebi
Akşam:
1 tabak bakla yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Spor:
30 dk.zumba
2 lt. Su
Ordekim sana guzel seyler soylemek isterdim ama malesef ne denediysem yine catladi hic biseye inanip parani bosa harcama 9 ay boyunca bebek yagi surdum her dustan sonra heryerime ama catliyor yinede aktardan eczandn aklina ne geliyosaaa aldm ama nafileTecrübeli anneler size sorum var:
Neredeyse hamileligin başından beri gerek çatlak kremi gerek bilumum dogal yaglar sürerek göbegimin catlamasına engel oldugumu sanıyordum kiiii bugun aynanın karsısında catlakcıklarımı görene kadarGöbegimin altından bikini bölgeme yakın sagda ve solda birkac adet catlak olusmus. Napabilirim bi öneriniz var mı?
Ordekim sana guzel seyler soylemek isterdim ama malesef ne denediysem yine catladi hic biseye inanip parani bosa harcama 9 ay boyunca bebek yagi surdum her dustan sonra heryerime ama catliyor yinede aktardan eczandn aklina ne geliyosaaa aldm ama nafileTecrübeli anneler size sorum var:
Neredeyse hamileligin başından beri gerek çatlak kremi gerek bilumum dogal yaglar sürerek göbegimin catlamasına engel oldugumu sanıyordum kiiii bugun aynanın karsısında catlakcıklarımı görene kadarGöbegimin altından bikini bölgeme yakın sagda ve solda birkac adet catlak olusmus. Napabilirim bi öneriniz var mı?
Valla tebrik ederim cnm ben dayanamadm et nasılsa dedim yedim lavaş da küçüktü pazar kaçamağım olsun dedim 2 öğün yiyebildim sadece bakalım yarın gorcez tartidaMenün;
07:00
400lml suda bekletilmis ikiser tane kayısı,incir,cevizi yedim suyunuda
ictim
09:30
1 haslanmıs yumurta
2 yk süt kesiginden tuzsuz peynir
1 kivi
10 fındık
13:00
1 bardak süt ile nescafe
Ceyrek kahve fincanı tuzsuz kabak cekirdegi
12 fındık
16:00
Yarım kase brokoli
17:00
1 yesil elma
100 ml ayran
20:00
2 kücük parca ızgara tavuk
2 yk salata
2 yk yogurt
3 L su
2 büyük t.kahvesi
1 kupa 10 bitkili cay
Spor;
27 dk jillian level 1(7.gün)
Ve 5700 adım yürüyüş
Vayy 15000 adım masallah..Menümü yazıyorum pazar olduğu için akşam yemeğinde minicik bir kaçamağım oldu ama müthiş canım istemişti
Sabah yarım litre limonlu su içip yürüyüşe çıktım 12.30 kahvaltı
1.5 dilim tb ekmegi
Mantarlı yumurta
7 zeytin
1dilim salam
Salatalik domates maydonoz
Şekersiz cay
Aksam 20.00
1 kepçe ezogelin çorba
Dışarda yememek için eve döner alıp yağsız pısırık
Küçük bir lavaş
1 bardak ayran
1 litre su içtim 1 litre daha içerim
2 orta türk kahvesi
15000 adım atmışım
Evet cnm servis büyüklüğünde ince :) herşeyde bıraktım şekeri bı kahvede bırakamadim malesefVayy 15000 adım masallah..
Canım lavas servis tabagı büyüklügünde ince olanlardan mı?
Bunların tam bugday olanlarıda varmıs.
Lavas dısında göze batan bisey yok yuruyusle yakmıssındır onu sen zaten.
--
Suyuda mutlaka hergün 2 litreye tamamlamaya calıs canım.
Kahveyide zamanla sekersiz icmeye alısırsın bence..
Sebze yesen canım olur bence ?Kızlar et, tavuk, balık pek sevmiyorum. Sabah akşam yumurta da tiksindirmeye başladı. Ne yicem ben
Yaa umarımmm cok iyi olur kilomu da etkilerseKiloya da etkisi olur ordekcim, daha az kilo alırsın...
Ne zaman istersen gelebilirsin canım biz de seninle tanıştığımıza memnun olduk. İyi dileklerin için çok teşekkür ederimHanimlar hepinize ilgi ve alakaniz icin tesekkur ediyorum ama gruba katilmakdan vazgectim yarindan itibaren yogun bi doneme girecem vakit ayiramicam buraya.. Allah hepinize istediginiz kiloya dusmeyi nasip etsin saglikli bi sekilde... mor ordek insaAllah evladini hayirla kucagina alirsin .. Allah a emanet olun hakkinizi helal edin kisa oldu tanismamiz ama paylasimimiz oldu.. tekrar tesekkur ediyorum hepinize..
Sanırım öyle krakerim çünkü ben de elimden geleni yaptığıma inanıyordum ta ki o çatlakları görene kadarOrdekim sana guzel seyler soylemek isterdim ama malesef ne denediysem yine catladi hic biseye inanip parani bosa harcama 9 ay boyunca bebek yagi surdum her dustan sonra heryerime ama catliyor yinede aktardan eczandn aklina ne geliyosaaa aldm ama nafile
Zormuş canım hiçbirini mi yiyemiyorsun? Ben de et cok sevmem mesela ama köfte ya da kıyma olarak tuketebiliyorum. İlla ki sevebileceğin bir sekli vardır? Biraz salça sos gibi seylerle pisirirsen yiyebilirsin belki?Kızlar et, tavuk, balık pek sevmiyorum. Sabah akşam yumurta da tiksindirmeye başladı. Ne yicem ben
helal kiz sanaKızımla beraber elmalı kurabiye yaptık..Görümde gelcek birazdan.Tabiki ben yemicem sadece cay icerim..
69'u görene kadar beyaz hic birsey yememe kararı aldım.Aksamda esimle kızıma yogurtlu mantı yapicam bende 2 yumurta haslar yerim.
gercekten tebrikler. ben olsam durumu söyler içini yerdim. :)Dürümcüye geldik.Herkes siparis verdi ben evde yedim dedim istemedim.
Bende yıllar evvel herseyi bol sekerlı icerdim canım zamanla azaltarak bıraktım.Evet cnm servis büyüklüğünde ince :) herşeyde bıraktım şekeri bı kahvede bırakamadim malesefiçerim simdi suyumu hemen cnm :)
Darısı benim başıma :)Bende yıllar evvel herseyi bol sekerlı icerdim canım zamanla azaltarak bıraktım.
Dedigin gibi bende kahveyi sekersiz icemeyecegimi dusunurdum sonra bir baktim sade icmeye alısmısım.
Simdi kahvenin icinde 1 seker kristali olsa onu bile hissediyorum rahatsız ediyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?