Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla jilliancıları gördüm gaza geldim sayenizde. Bugün 5. Günüm. Birazdan yapacağım.

Hakkında hayırlısı olsun. Allah kolaylık versin. yds'yemi giriyor??

Sağol canım. Benimki daha 2. Sınıf. Bilsem sınavına girdi. İlk ciddi sınav deneyimini yaşadı bugün, ondan heyecanlıydı.

Dürümcüye geldik.Herkes siparis verdi ben evde yedim dedim istemedim.

Vuuuu süpersin. Sen de porsiyon isteyip ekmeğini yemeseydin. Ben bazen öyle yapıyorum. Onlar durum yerken ben sadece etini yemiş oluyorum.

Kilo durumuna etkisi olur mu bilmiyorum yurumekten cok yiyorum çünkü ama doguma faydası olur heralde
Bütün kış kardan eve tıkılı kaldım zaten, bu güzel havaları değerlendirmeye çalışıyorum :)

Kiloya da etkisi olur ordekcim, daha az kilo alırsın...

Cahilliğime ver bacım gong ne

Hanimlar hepinize ilgi ve alakaniz icin tesekkur ediyorum ama gruba katilmakdan vazgectim yarindan itibaren yogun bi doneme girecem vakit ayiramicam buraya.. Allah hepinize istediginiz kiloya dusmeyi nasip etsin saglikli bi sekilde... mor ordek insaAllah evladini hayirla kucagina alirsin .. Allah a emanet olun hakkinizi helal edin kisa oldu tanismamiz ama paylasimimiz oldu.. tekrar tesekkur ediyorum hepinize..

Bugünkü Menüm

Sabah

08.00 2 kuru kayısı, 1 bardak sıcak su, 1 çay kaşığı zeytin yagi

10.30
1 yumurtadan omlet
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 şekersiz çay

Ara
12.30 Yeşilçay

Ara
2 sade kahve, 2 ceviz, 10 kuru üzüm

Akşam
18.30
2 haşlanmış yumurta
1 kase salata
3 cerry domates

Birazdan form çayı içeceğim

Su 2.5 litre
Spor 1 mil leslie, Jillian level 1, 1 saat yürüyüş (hava süperdi, bahar gelmiş artık)

Bu cuma sonuç harika olacak inşallah wc.nin azizliğine ugramazsam

Ordekim sana guzel seyler soylemek isterdim ama malesef ne denediysem yine catladi hic biseye inanip parani bosa harcama 9 ay boyunca bebek yagi surdum her dustan sonra heryerime ama catliyor yinede aktardan eczandn aklina ne geliyosaaa aldm ama nafile

Ordekim sana guzel seyler soylemek isterdim ama malesef ne denediysem yine catladi hic biseye inanip parani bosa harcama 9 ay boyunca bebek yagi surdum her dustan sonra heryerime ama catliyor yinede aktardan eczandn aklina ne geliyosaaa aldm ama nafile

Menümü yazıyorum pazar olduğu için akşam yemeğinde minicik bir kaçamağım oldu ama müthiş canım istemişti
Sabah yarım litre limonlu su içip yürüyüşe çıktım 12.30 kahvaltı
1.5 dilim tb ekmegi
Mantarlı yumurta
7 zeytin
1dilim salam
Salatalik domates maydonoz
Şekersiz cay
Aksam 20.00
1 kepçe ezogelin çorba
Dışarda yememek için eve döner alıp yağsız pısırık
Küçük bir lavaş
1 bardak ayran
1 litre su içtim 1 litre daha içerim
2 orta türk kahvesi
15000 adım atmışım

Menün;
07:00
400lml suda bekletilmis ikiser tane kayısı,incir,cevizi yedim suyunuda
ictim

09:30
1 haslanmıs yumurta
2 yk süt kesiginden tuzsuz peynir
1 kivi
10 fındık

13:00
1 bardak süt ile nescafe
Ceyrek kahve fincanı tuzsuz kabak cekirdegi
12 fındık

16:00
Yarım kase brokoli

17:00
1 yesil elma
100 ml ayran

20:00
2 kücük parca ızgara tavuk
2 yk salata
2 yk yogurt

3 L su
2 büyük t.kahvesi

1 kupa 10 bitkili cay

Spor;
27 dk jillian level 1(7.gün)
Ve 5700 adım yürüyüş

Valla tebrik ederim cnm ben dayanamadm et nasılsa dedim yedim lavaş da küçüktü pazar kaçamağım olsun dedim 2 öğün yiyebildim sadece bakalım yarın gorcez tartida

Vayy 15000 adım masallah..
Canım lavas servis tabagı büyüklügünde ince olanlardan mı?
Bunların tam bugday olanlarıda varmıs.
Lavas dısında göze batan bisey yok yuruyusle yakmıssındır onu sen zaten.
--
Suyuda mutlaka hergün 2 litreye tamamlamaya calıs canım.
Kahveyide zamanla sekersiz icmeye alısırsın bence..

Son düzenleme:
Evet cnm servis büyüklüğünde ince :) herşeyde bıraktım şekeri bı kahvede bırakamadim malesef içerim simdi suyumu hemen cnm :)

Kiloya da etkisi olur ordekcim, daha az kilo alırsın...
Yaa umarımmm cok iyi olur kilomu da etkilerse
Ne zaman istersen gelebilirsin canım biz de seninle tanıştığımıza memnun olduk. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Sanırım öyle krakerim çünkü ben de elimden geleni yaptığıma inanıyordum ta ki o çatlakları görene kadar
Kızlar et, tavuk, balık pek sevmiyorum. Sabah akşam yumurta da tiksindirmeye başladı. Ne yicem ben
Zormuş canım hiçbirini mi yiyemiyorsun? Ben de et cok sevmem mesela ama köfte ya da kıyma olarak tuketebiliyorum. İlla ki sevebileceğin bir sekli vardır? Biraz salça sos gibi seylerle pisirirsen yiyebilirsin belki?

Evet cnm servis büyüklüğünde ince :) herşeyde bıraktım şekeri bı kahvede bırakamadim malesef içerim simdi suyumu hemen cnm :)
Bende yıllar evvel herseyi bol sekerlı icerdim canım zamanla azaltarak bıraktım.
Dedigin gibi bende kahveyi sekersiz icemeyecegimi dusunurdum sonra bir baktim sade icmeye alısmısım.
Simdi kahvenin icinde 1 seker kristali olsa onu bile hissediyorum rahatsız ediyor beni.

Darısı benim başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…