- 28 Şubat 2017
- 28
- 107
- 23
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.021
Akşamı da yazaydın iyiydiMerhaba kızlar, dün nasıl yattığımı bile bilmediğim için menü paylaşamadım. Zaten akşam da dışarıdaydık biraz kaçamak yaptım. O yüzden sadece dünkü öğle ve kahvaltımı yazacağım.
Sabah
1,5 Kızarmış yumurta
Beyaz peynir
Eski kaşar
4 ceviz
Yarım çok tahıllı ekmek
Ara
Filtre kahve
Öğle
Etli kuru fasulye
Dün sabah 47 dk tempolu yürüyüş
3 lt su
Yok yarın nobetciyim :)Vayy süpeermiş çikilata hanım. Bugun iş yok heralde :))
Harikasın canim :)Kızımla beraber elmalı kurabiye yaptık..Görümde gelcek birazdan.Tabiki ben yemicem sadece cay icerim..
69'u görene kadar beyaz hic birsey yememe kararı aldım.Aksamda esimle kızıma yogurtlu mantı yapicam bende 2 yumurta haslar yerim.
Spor güzel.Bu hafta T TopaLsoLucaNn tasoyu sollayacan anlaşıldı.Bu sabaha Leslie body burn fat 2 mile ile başladım. Oğluşum uyuyunca bir iWalk strong 3 mile yapmayı planlıyorum aksilik olmazsa.
Sevgiler ve bol sabırlar bu tatil gününde Sevgili 5. Takım.
Oohhh havada harika, ben niyeyse mikenmel hissediyorum bugün.
İrade süper valaha tebrik ederim.Kızımla beraber elmalı kurabiye yaptık..Görümde gelcek birazdan.Tabiki ben yemicem sadece cay icerim..
69'u görene kadar beyaz hic birsey yememe kararı aldım.Aksamda esimle kızıma yogurtlu mantı yapicam bende 2 yumurta haslar yerim.
Tekte olsa çık canım, kaçırma güzel havayıHava çok güzel, kendime gezmeye arkadaş aradım ama herkesin eşi evde gelmediler
Bende oturup temizlik, çamaşır, ütü yapayım bari napayım
Sonrada biraz ders çalışırım
Hepinize iyi pazarlar
Muhteşem gidiyorsun cidden. Büyük başarıDürümcüye geldik.Herkes siparis verdi ben evde yedim dedim istemedim.
Bursadayım canım donuyorum bugun sen napyrsnnnnservey veysosum nerelerdesin sen bebeyim d.gunu firtinasinin yorgunluğunu atamadin mi hala.. sesin solugun cikmiyo pek iyi misin datlumm??
Evden cıkmadan sadece yarım kase brokoli vardi hazırda onu yedim.Muhteşem gidiyorsun cidden. Büyük başarı
Ördeğim maşallah güzel gidiyorsun. Hem kilo durumu için hemde doğum için güzel olur.Bugün yine hava cok guzel. Eşimle parkta yürüdük sonra da pazara gittik. Baya yürüyüş yapmış oldum bugün
Kilo durumuna etkisi olur mu bilmiyorum yurumekten cok yiyorum çünküÖrdeğim maşallah güzel gidiyorsun. Hem kilo durumu için hemde doğum için güzel olur.
Çıkmadım artık. Yürümeyi sevmiyorum zaten 30 dk. Zumba yaptımTekte olsa çık canım, kaçırma güzel havayı
Bursalı mısın? Bende Bursa dayımBursadayım canım donuyorum bugun sen napyrsnnnn
Aaaa çok güzel :)Ben de bursaliyım ama balikesirde yaşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?