Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inatettimolacak inatettimolacak ya sen kızıyon çok iyi ama ben hiç 800-900 kaloriyi geçmiyorum bak valla az daha kisarsam bayılırım valla şuracığa çat diyenek dusuveririm dün tmm karbonhidrat çoktu ama bugün çok tatlis menüm bence :dua:
Canim ben ortaya toptan kiziyom :) siz 500 kaloriyi gecmeyin demiyorum. Zaten cok uzun sure dusuk kalorili beslenmeye devam.edince vucut direnc gosteriyo. Yukseltebilirsiniz gunluk kalori paketini ama mesela.atiyorum simdi kalkip halley yemeyin.. meyve ekleyin,2cesit sebze ekleyin izgara yiyosan hem salata hem yogurt ekle mesela yanina.. enerjisiz kalma tabiki tatlim sagligimiz heeseyden onemli

Hahaha, alemsiniz kaptanım; yalnız bi noktaya değinicem 59,9u göremediğimden söyledim, fazla gizem aşık usandırmasın dedim :)
ama gerçekten bulamazdım ismin çatlardım ikiye..:KK70:
nilsub nilsub hayatım bak karnelerimiz.. Nisbet yapayım dedim. :KK22:
Hahahaaayytt nisbetimi yesinler 2 senede zorla mezun olmuşum. :KK45:
Bak Ayşe öğretmeninde karnesi burada hatun 32.9 kilo vermiş ya Görünce utandım. :silah:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/page-56
bakmaya utanıyorum yeminle..o_O
Sabahki mesajima hala cevaplar geliyokem bi de Nasrettin Hoca gibi testi kirilmadan bi posta azar bırakayım suraya..
Yarin ipin ucuni kaciran olursa h.sonunu burnundan getiririm demedi demeyin valla :duduk:
Alirim elime sopayi kovalarim herkescikleri.. butun hafta hupletip sonra cumaya vay efendim siskinim yok efendim kabizim diye aglamayin.. H.sonu tek telefonlarinizi toplayip taciz ederim sabah aksam bak ona.gore :KK67: cikarttirmayin zopami bana uslu uslu duruyom surda illa cirkeflestirmeyin beni bacim :sinirli::21:
Ve tekrar uzerinde duruyorum cumadan baska kacamakli ogununuz olmasin rica edicem. En azindan onunuze hedef koyun,toplam hedefimin %50sini verince haftada1 odulluyum deyin mesela..
Emzikli olanlarda cok abartmadan takip etsinler kendilerini lutfen unutmayin ki su ve hareket kaliteli sütun etkeni,balla kaymakla sut daha besleyici olmuyo bosuna kendinizi o yola sokmayın,arastiran.bu isin icinde bilimsel olarak bulunan birisi olarak soyluyorum bunu sizlere..
Yarin sporlari da kontrollu yapin kas sisligiylr cikmayalim tartiya. Ben sahsen oglen yarim saat yururm sadece diye dusunuyorum. Erken saatte bitirmeye calisin sporunuzu firsatiniz varsa :KK66:
ahanda ortim yine bilim yollarına dalmış..:KK70:

Kahvaltı
Nesfit ve yarım yağlı süt
Türk kahvesi

Ara
1 ufak muz
4 ceviz
1 bardak süt

Öğle
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon kabak yemeği

Ara
Filtre kahve (şekersiz)

Akşam
1 tabak semizotu salatası
1 bardak ayran

Su:
2 litre su ve 1 maden suyu

Spor
Kahvaltıdan sonra 40 dk dinlenerek yüzme
burn body fat 2 mile yapacağım şimdi.

Yarın tüm sporlarımı 3 ten önce halletmeye çalışacağım. Çocuklardan vakit kalmıyor ki :( ancak böyle uyudukları zaman yapabiliyorum.

Abbovv ne dedii sana orticimmmm.. Sen bunlari duyacak hatun muydun. Bak goruyon mu yeni tayfanin bilem diline düştün.. Benden sana Atin beni denizlerree sarkisi gelsin.bebisim nilsub nilsub :KK70:

Belki teee ne zaman duzenledim profilimi ne biliyon :p
ay sorma bacım ben bu hallere düşecek hatunmuydum...:cry:
yok yok o kadarda dibe gömme beni canım 59 olma hatrım için 63 ol sen:KK70:

Kahvaltı
Nesfit ve yarım yağlı süt
Türk kahvesi

Ara
1 ufak muz
4 ceviz
1 bardak süt

Öğle
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon kabak yemeği

Ara
Filtre kahve (şekersiz)

Akşam
1 tabak semizotu salatası
1 bardak ayran

Su:
2 litre su ve 1 maden suyu

Spor
Kahvaltıdan sonra 40 dk dinlenerek yüzme
burn body fat 2 mile yapacağım şimdi.

Yarın tüm sporlarımı 3 ten önce halletmeye çalışacağım. Çocuklardan vakit kalmıyor ki :KK43: ancak böyle uyudukları zaman yapabiliyorum.
ay kıskandım yeni arkadaşların hepsi birbirinden iddaalı...menün çok güzel

ay sorma bacım ben bu hallere düşecek hatunmuydum...:cry:
yok yok o kadarda dibe gömme beni canım 59 olma hatrım için 63 ol sen:KK70:
Amaaann hain ortiiye bak sen :63: insan hic 59 duruken 63 ol der mi ortisine ayip ayip sana :KK12: ben de orti dedim bagrima basti,artik pilates topuma sarilirim napayim :KK61:
hahaha yarın görün bakayım beni bir döndüm pir dönücem...:KK55:
Ahaha kiz yavas dön hizini alamayip en basa donersin mazallah :D :D

Hadi bakalım insallah isteriz ki hepimiz çıtır olalım ama ben senden önce çıtır olacam :KK70:
ay yok bu sefer çok çok kararlıyım :sampiyon: geçmeyin beni yaaaa:KK70:
80'den aşağı dönsen şaşardım zaten :) kuymak da yedin mi? :KK70:
Kız bak ben hamile halimle 72'yim diyeyim gaza getireyim seni :p
yok ya kuymak muymak yemedim keyifsiz bir donemdi ne bulduysam onu yedim..:işsiz:

Hamilelik sonu hedefim nilsub nilsub 'un kilosuna ulasmamak :p
Hadi senle kapışalım organigim, ben artıya sen eksiye gel ortada buluşalım :KK50:
aaa kepaze oldum valla yeni arkadaşlara bakmayın siz bu hatunlara :KK70:
birde bu sefer ben seni geçiyomuşum asrın olayı olurdu.. neyse bu dediğime kendimde inanmadım :KK70:

Back
X