Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler Bugun ilk kez yediklerimi paylasayim
her turlu elestiriye acigim

Kahvalti 07.00
2 yumurta
1 dl kizarmis ekmek
ceyrek portakal

Ogle yemegim 12
6 kasik bulgur pilavi
2 kozlenmis kirmizi biber
Ayran

Ara 16 civari
1 kucuk kase yogurt 2 kuru kayisi

Aksam 18.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Ara 1 portakal

2 fincan yesilcay
2.5 litre su

Bence ilk güne göre kötü bir menü degil. Meyveyi cok gec saate bırakmama taraftarıyım sadece bir de spor olursa super olur

Sartlarin ne durumdaydi bilmiyorum ama ben o öğlenki pilav yerine sebze yemegi tercih ederdim.. eskiden cok severdim ben de ama pilav makarna gibi gi degeri yuksek yemekler cabuk acikmama neden oluyo benim.
Ilk gun icin guzel bi baslangic olmus ama canim daha guzel gunlere kilolara daha guzel menulerle hep birlikte gidicez insallah

Insallah daha iyi olacak.
ben koyde calisiyorum daha dogrusu gidis gelis yapiyorum evden hazirliyorum ogleleri .
Yarin icin sebze hazirladim

iyi geceler kızlar
başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim dostlar sağolsun
evime döndüm akşam hava soğuyunca kalmaktan vazgeçtik
saçma sapan beslendim yarın telafi edeceğim,yinede abur cubur çikolata ıvır zıvır yemedim kar kardır

çok haklısın ördek başganımmmm ama sen diyince bi gaz geldi bu gün sondu artık toparlıcam karbonhidrat almaya başladım hiç hoş değil. dün de açlıktan uyuyamadım al kadar pizza yicem diye gece 4 lere kadar aç kaldım

Iste ne gerek var, aç kaldığına değdi mi? Protein ye bol bol ye, canımı da ye sonra

selamlar olsun size güzel insanlar.
bu günlerde bi aklım havada bi yemeye başladım bi cocukla konusmaya başladım ondan mı acaba bi kendimi salmaya başlamam

sabah:
1 kaşık kuymak( kendim yaptım az yağlı)
yarım domates
2 haş yumurta

öğlen: iki lahana sarması

akşam: ızgara biftek
salata
iki bucuk litre su

leslie 3 mil

bugünkü menüm:

sabah(09:00)

zeytinyağda 1 yumurta
beyaz peynir
kaşar peynir
1 zeytin
1 çeri domates
1 sivri biber minik
1 ince dilim t.b ekmeği
Açık çay

öğle(13:30)(yolda)

5 ızgara köfte
1 ayran

Ara817:00)

1 hamur(cenaze evinde)
1 bardak çay

akşam(20:00)

1 ince dilim.t.b. ekmeğiyle sandviç
1 tane salam ve 1 tane tost kaşarıyla

eve gelince(24:00)

1dilim t.b.ekmeği

4 kaşık etli türlü

içilen su:3 litre

yapılan spor dakikası:20dakika yürüyüş diyelim

reglimin 2.günü ,stres, üzüntü, uzun yol derken yemişim bişeyler

ya ben düşündüm de kendi başıma evde pek bi spor yapamıyorum hep bahaneler üretiyorum bi spor salonlarıyla görüşeyim saatleri bana uyan var mı zumba ya da pilates istiyorum fitness salonları var ama hocalar hep bacak çalıstırıyor iyice kaslandım daha önce üç ay gittim fayda görmedim pek. ben pilatesle acayip inceliyorum ama artvinde var mı işte sıkıntı o. burun ameliyatımın üstünden tam 2 ay geçti artık yavaştan spora ağırlık verebilirim diyorum kızlar siz ne diyorsunuz???

bir yere yazılsam bence zorunlu hissederim

başın sağolsun canım..

menüye gelince
bari o gece 24 yemesi olmayaydı yine belki kurtarırdı umarım kendini daha hissedince bu menülerine de yansır

Ay ben o salonlara tonla para verdim 3-4gun yazılıp bıraktım evde yapılan benim fikrimce en iyisi duş da kendi dusun temiz temiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…