Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu da cevizli su gibi. bunu da yaptım. bağırsakları yumuşatıyor. elma sirkesinin iltahap söktürücü bir özelliği var. çörek otu ve yağı zaten ölümden başka her derde deva. ama sadece zayıflamak için kullanılmıyor bu kür. diyet yaparken bağırsaklar daha az çalışıyor. en azından bende öyle. bu kürü yapınca sıkıntı ortadan kalkıyor. o karın şişliği olmuyor.
Evet çörek otu yağını aldım soğuk sıkım.. Çokda güzel tadı kullanayım bari bir sure sabahları malum içten sindirimi düzenlemek diyete çok etkili...

bu da cevizli su gibi. bunu da yaptım. bağırsakları yumuşatıyor. elma sirkesinin iltahap söktürücü bir özelliği var. çörek otu ve yağı zaten ölümden başka her derde deva. ama sadece zayıflamak için kullanılmıyor bu kür. diyet yaparken bağırsaklar daha az çalışıyor. en azından bende öyle. bu kürü yapınca sıkıntı ortadan kalkıyor. o karın şişliği olmuyor.
Zaten zayıflamaya etkisi kanıtlanmış sadece acı biber ve yeşil çaymış..

nilsub nilsub ben de içiyorum 1aydır corekotu yagı canım.. ustune de elma sırkelı su ıcıyorum
Aaa söylesene orticim bende aldım bugün başladım işe yarıyormuş 1aydır senin durum ne.. Elma sirkeli ılık su içiyorum üzerine senin dediğin gibi..
Birde bazı markalar iyi değilmiş ben netten aldım atışeri markası içimi yumuşak soğuk sıkım

kızlar bende bir şey diyeceğim size sabah aç karnına 1 çk çörek otu yağı ve üzerine elma sirkeli ılık su zayıflamaya etkisi çok büyükmüş diyetisyen tarifi ben bu sabah başladım yapan varmı..
Bende sabahları ya limonlu ılık su yada elma sirkelı ılık su iciyorum.Çörek otu yagıda aklįmda ama kısmet olmadı almak. Gecenlerde bir markette onun kapsülünü gördüm hap olarak icilyor sanırım.:KK52:

Kabızlıga iyi geliyorsa bende en kısa zamanda alim bundan cok sıkıntı cekiyorum bu konuda. :KK43:
Cevizide sık sık denicem 1 tane yeterli mi hergün?

Bende sabahları ya limonlu ılık su yada elma sirkelı ılık su iciyorum.Çörek otu yagıda aklįmda ama kısmet olmadı almak. Gecenlerde bir markette onun kapsülünü gördüm hap olarak icilyor sanırım.:KK52:
Çeşitleri çok canım en iyisi soğuk sıkım olanı..
Kabızlıga iyi geliyorsa bende en kısa zamanda alim bundan cok sıkıntı cekiyorum bu konuda. :KK43:
Cevizode sık sık denicem 1 tane yeterli mi hergün?
Canım bak ben diyetisyen tavsiyesi üzerine başladım haftanın 4gunu çörek otu yağı 3gun aspir yağı kullanıcam aspir yağını incele bak kabızlığa ve zayıflamaya etkisi olduğu söyleniyor araştır bi

WP_20170309_002.webp
Benim kullandığım bunlar

Inşallah hergün tartilirim normal de ama pazardan beri tartilmadim motivem düşer biliyorum.sporu da istediğim gibi yapamadım yoğun olmadı bel ve kasik agrisindan :( yaz geliyo sıkışmış gibi hissediyorum
Yok ya kendini bu şekilde şartlama biliyosunki regliden şişkinliğin..

Yarın tartı günü ben den hayır yok ortiler sollayacak beni 4 gündür regl yim taŕtilmiyorum motivem düşer çünkü yarın artı çıkarsam çok uzulucem
ama 4 gün geçmiş birde yediğine içtiğine dikkat ediyorsun. bence + çıkmazsın. germe kendini. güzel sonular alacaksın inşALLAH:)

Hello kızlar ancak gelebildim, dersten derse deneyime katılan olur mu diyerek koşuyorum. Eminim ögrencilerin gözünde komik bi görüntü olusuyordur "bi tane hamile geldi ve bize bi seyler anlattı" diyolardır :KK70:

bi 58e geliyim de o zaman yiyim canını ördekçim şeker kilo aldırıyor ya ondan :KK70::KK200:
Ay yirim seni o senin tatlılıgın :KK60:
bugünkü menüm:

sabah(09:00)

zeytinyağda 1 yumurta
beyaz peynir
kaşar peynir
1 zeytin
1 çeri domates
1 sivri biber minik
1 ince dilim t.b ekmeği
Açık çay

öğle(13:30)(yolda)

5 ızgara köfte
1 ayran

Ara817:00)

1 hamur(cenaze evinde):KK23:
1 bardak çay

akşam(20:00):KK22:

1 ince dilim.t.b. ekmeğiyle sandviç
1 tane salam ve 1 tane tost kaşarıyla

eve gelince(24:00):oops:

1dilim t.b.ekmeği

4 kaşık etli türlü

içilen su:3 litre

yapılan spor dakikası:20dakika yürüyüş diyelim

reglimin 2.günü ,stres, üzüntü, uzun yol derken yemişim bişeyler:110:
Tabi dün senin icin zor bi gündü, o yüzden bi sey demiyorum, 24:00'teki ögün olmasa iyiymiş ama yapacak bi sey yok tabi o durumda :KK43:
günaydın canlar
dünkü menüm
sabah 7.30
maydonoz suyu
1 kuru kayısı
2 kaşık yogurt
1 kk peynir
domates yeşillik
yarım dilim ekmek

ara 10.00
bir küçük elma
2 kasık yogurt

öğlen 13.00
2 kabak dolması
yogurt
1 dilim ekmek

ara 16.00
2 hurma
2 kasık yogurt

aksam 19.00
1 kepce yayla corbası
taze fasulye yemegi
yogurt salata

40 dk yürüyüş yaptm ama baya ter attım. su 2 lt
Güzel menü ama 2 kabak dolması yanına ekmek neden? Zaten pirinc degil mi ici? :olamaz:
merhaba günaydın kızlar, bende aranıza katılmak istiyorum wendigo sanırım adını yanlış yazmadıysam o davet etmişti beni. dün akşamdan sonra kesinlikle azimlendim karar verdim tekrar kilo vermeliyim.
bundan 4 sene önce kendi çabamla yaklaşık 3ayda 20 kilo verdim, 74 den 54 e düştüm 1 yıl içinde 4 kiloyu geri alıp 58 oldum 3 yıldırda o kilodaydım taa ki nişanım olduktan sonra kendimi boşlayıp kilo almaya başlayana kadar. şuan 62.300 üm.
temmuz ayı sonunda düğünüm var nasipse ve 54 kiloya kadar inmek istiyorum ama ilk hedefim 58. umarım birbirmize yardımcı olabiliriz :KK24:
Hoşgeldin canım, ben de diger kaptan yardımcısıyım. Kuralları okumussun zaten, ben de başlangıç ve hedef kilonu kaydettim :KK66:

Back
X