Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım akşam yemeyi düşündüğünü de yazmışsın ama yeme olayı bittikten sonra yazarsan tam yorum olur menü şimdiye kadar güzel ama spor yok henüz en kötü 20 dk yürümeye çalış
bilerek düşündüğümü yazdım ki fazla yada yanlış bişey görürseniz ona göre düzeltirim akşam diye :KK64: iş çıkışı mecburi 20 dk dan fazla yürüyorum o bakımdan sorun yok :KK23:
haha evet eliptiklerin buyukleri güzel oluyor benim baktıklarımda hep 1200 tl nin üstünde ok daha pahalıları var ama ...
canım içerikleri aynı galiba çörek otu yağının şişeleri farklı diyetisyen listemde var ama kendim uygulayacağım ben chia tohumuda kullanıyorum yoğurda koyup içene 1 kivi koyup yiyiyorum ikindi vakti 2. ara öğün olarak seviyorum ben kullanıyorum ..bimden alıyorum

ayran bağırsak çalıştırır kabızmı yaptı..

dün dikkat edemedim arkaya bakmıyoruz önümüze bakıyoruz moral bozmak yok..

aaa kaptanım salonamı yazıldın hadi bakalım..ay burda yokki yaa neyse bende spor yapıcam şimdi
chia tohumunu mu bimden alıyosunuzz bende istiyorum ama nerde satıldığını bilmiyorum :KK22:

Benim de hizli kilo verdigim soylenemez ama onemli olan az az da olsa ekside olmak
hem iyi kilo vermissin tebrikler
Bakıyorum kimi insan 6 ayda hedefine ulasıyor.. Ben gram gram ilerliyorum bu yuzden zaman zaman aklıma takılıyor ve enerjim düsüyor ama pes etmek yok sonuna kadar devam.:KK36:

Benim de hizli kilo verdigim soylenemez ama onemli olan az az da olsa ekside olmak
hem iyi kilo vermissin tebrikler
Bakıyorum kimi insan 6 ayda hedefine ulasıyor.. Ben gram gram ilerliyorum bu yuzden zaman zaman aklıma takılıyor ve enerjim düsüyor ama pes etmek yok sonuna kadar devam.:KK36:

Bakma sen ben burdayken herkes bene orti olmak için kapışıyodu... morordek morordek ile @inatettimolacak dimi .. :KK70::KK70::KK70:
Yaaa tabi tabi :D Ortiler sıra oluyodu kapı önünde :D Sen herkesi sırayla satıp ötekine geciyodun :p
Ay ay sen oğluşunu kucağına alda gözünde herşey kıymetsiz olacak zaten...:) cadı kaynana olcan
Ya zaten şu anda bile hafiften o moda girdim. Ama onca yıl emek verdim doktorayı da bitirirsem iyi olur, çöpe gitmesin o kadar yaptıklarım :D

Herkesin metabolizması, insülin salgısı aynı olmuyor canım. merak etme sen. hepbirlikte birbirimize destek olarak yavaş yada hızlı vereceğiz bu kiloları :KK36:

Canım yaa kaç gün yürüdüm yok fark yok
Nezaman leslie yaptım 200/300 Gr gidiyor
Hem eğlenceli hemde gidiyor
lesliyi bende zamanında çok yapardım tekrar başlıcam regli bitmesini bekliyorum ama belki birazını yaparım birazdan:spor:
gerçekten keyifli çok yormadan sıkılmadan yapılabiliyor:KK6:

İnşallah canım her gün süper olsun hepimize..
Tabi mezun oldun hava atarsın bana :KK66:
Yok ya tatlişim beni biliyorsun.Potansiyelim yüksek.Almamak için bende dikkat ediyorum.
Cuma mezun oldum. Pazar bi tartıldım +1 :KK70::KK70:
Sonra toparladım. Diyete uygun besleniyorum. Ama miktarlardan çok kısmıyorum. Birde günde 1 kaçamak prensibim var. Şimdilik iyi gidiyorum dur baklım. :KK24:

kızlar dün spordan gelince abarttım yapmamam gerekiyordu ama öğleyin yemek yemememiştim akşamda spora gidecem diye 1 kase çorba içmiştim sabahleyinde aç karna hastaneye gidecem nerdeyse öğlene kadar aç kalırım diye akşam 9,30 dan sonra 1-2 kaşık kadar ev yapımı lor ve 1 tane hurma yedim normalde o saatte bişey yemememeliydim
bu arada sabah 6,30 da migren ağrısı ile kalktım ilaçta alamadım kan vereceğim diye bi baktım sonunda regli olmuşum saat 10 gibi kan verdim kahvaltı olarak hastanede bi karışık tost yedim 12,30 a kadar bekledim tekrar kan verdim başım hala deli gibi ağrıyor
bu arada endokrincim benim bağırsak folaramın bozulmuş olabileceğinden şüpheleniyor sonuçlar çıkınca bir dr ismi verdi duruma göre ona gideceğim yoğun prebiyotik takviyesi yapılması gerekirmiş adama yaptığım sporu ve yediklerimi söyleyince bu duruma göre senin 1 deri bir kemik kalman lazımdı bunu iyice bir araştıralım dedi
Geçmiş olsun kaptanım.Neyseki teavi edelen bişey.

Yok ya tatlişim beni biliyorsun.Potansiyelim yüksek.Almamak için bende dikkat ediyorum.
Cuma mezun oldum. Pazar bi tartıldım +1 :KK70::KK70:
Sonra toparladım. Diyete uygun besleniyorum. Ama miktarlardan çok kısmıyorum. Birde günde 1 kaçamak prensibim var. Şimdilik iyi gidiyorum dur baklım. :KK24:
ebruşum mezun oldum diye bırakmak yok yarın sende tartılacan ona göre haberin olsun yok ben duymadım yok ben görmedim deme

Peki kaptanım. Dün mezun olduğum kilonun 300 gram üstündeydim.Yarın sabitlerim umarım.
canım kiloyu korumak kilo vermekten daha zor,2 kez kilo verip koruyamadım yine bu haldeyim:KK23:
püsküütümün açmış olduğu topik var uzun süredir aktif değil ama oranın sana faydası olacağını düşünüyorum:KK56: belkide yeni mezunlar siz canlandırırsınız tekrar, bizde ilerde geliriz artık korumaya:spor:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...zu-koruyoruz-cuma-zayiflama-yarismasi.627587/

Back
X