Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet çörek otu yağını aldım soğuk sıkım.. Çokda güzel tadı kullanayım bari bir sure sabahları malum içten sindirimi düzenlemek diyete çok etkili...

Zaten zayıflamaya etkisi kanıtlanmış sadece acı biber ve yeşil çaymış..

nilsub ben de içiyorum 1aydır corekotu yagı canım.. ustune de elma sırkelı su ıcıyorum
Aaa söylesene orticim bende aldım bugün başladım işe yarıyormuş 1aydır senin durum ne.. Elma sirkeli ılık su içiyorum üzerine senin dediğin gibi..
Birde bazı markalar iyi değilmiş ben netten aldım atışeri markası içimi yumuşak soğuk sıkım

Bende sabahları ya limonlu ılık su yada elma sirkelı ılık su iciyorum.Çörek otu yagıda aklįmda ama kısmet olmadı almak. Gecenlerde bir markette onun kapsülünü gördüm hap olarak icilyor sanırım.

Kabızlıga iyi geliyorsa bende en kısa zamanda alim bundan cok sıkıntı cekiyorum bu konuda.
Cevizide sık sık denicem 1 tane yeterli mi hergün?

Bende sabahları ya limonlu ılık su yada elma sirkelı ılık su iciyorum.Çörek otu yagıda aklįmda ama kısmet olmadı almak. Gecenlerde bir markette onun kapsülünü gördüm hap olarak icilyor sanırım.
Çeşitleri çok canım en iyisi soğuk sıkım olanı..
Kabızlıga iyi geliyorsa bende en kısa zamanda alim bundan cok sıkıntı cekiyorum bu konuda.
Cevizode sık sık denicem 1 tane yeterli mi hergün?
Canım bak ben diyetisyen tavsiyesi üzerine başladım haftanın 4gunu çörek otu yağı 3gun aspir yağı kullanıcam aspir yağını incele bak kabızlığa ve zayıflamaya etkisi olduğu söyleniyor araştır bi

Inşallah hergün tartilirim normal de ama pazardan beri tartilmadim motivem düşer biliyorum.sporu da istediğim gibi yapamadım yoğun olmadı bel ve kasik agrisindan yaz geliyo sıkışmış gibi hissediyorum
Yok ya kendini bu şekilde şartlama biliyosunki regliden şişkinliğin..

Yarın tartı günü ben den hayır yok ortiler sollayacak beni 4 gündür regl yim taŕtilmiyorum motivem düşer çünkü yarın artı çıkarsam çok uzulucem
ama 4 gün geçmiş birde yediğine içtiğine dikkat ediyorsun. bence + çıkmazsın. germe kendini. güzel sonular alacaksın inşALLAH:)

Hello kızlar ancak gelebildim, dersten derse deneyime katılan olur mu diyerek koşuyorum. Eminim ögrencilerin gözünde komik bi görüntü olusuyordur "bi tane hamile geldi ve bize bi seyler anlattı" diyolardır

bi 58e geliyim de o zaman yiyim canını ördekçim şeker kilo aldırıyor ya ondan
Ay yirim seni o senin tatlılıgın
Tabi dün senin icin zor bi gündü, o yüzden bi sey demiyorum, 24:00'teki ögün olmasa iyiymiş ama yapacak bi sey yok tabi o durumda
Güzel menü ama 2 kabak dolması yanına ekmek neden? Zaten pirinc degil mi ici?
Hoşgeldin canım, ben de diger kaptan yardımcısıyım. Kuralları okumussun zaten, ben de başlangıç ve hedef kilonu kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…