Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin daha gururlu olman lazım...
Çocukda yaparım kariyerde...:)

Anladım olsun bişeyin sorumluluğu üzerimde olursa da sorun olmaz yeter ki verebileyim, kuralları biliyorum kabul ettim
Hosgeldin aramıza..
Spor salonlarındaki cok güzel ama cook büyük..

Bi arastirim bende canim o dedigin sitede 2 cesit corek otu yagi vardi hangisini aldin sen?
Diyetisyen listesi mi uygulayacaksin?
Chia tohumu da mı alsam acaba?
Kullananlar cok övüyor bunu..
Aa yakinmis kilolarimiz dun sabah 76.8 ciktim ama bugun regl oldum cumaya ne olur bilemem.
insallah arti cikmam hedefim 65
Bende 76 kiloyum.. Bakalım kim en kısa zamanda hedefine ulasacak.Ben cok zor kilo veriyorum.

Son düzenleme:
selam kızlar
baş sağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim sağolun
dün zor bir gündü. cenaze,uzun yola günü birlik git dön, regl
ister istemez düzenim bozuldu,çok şükür bugün yeni bir gündeyim.
yarın inşallah listedeyim izne ayrıldığım kilomu sabah mutlaka göreceğim.
regli bitince leslieye başlıcam yürüyüşleri arttırıcam ve en önemlisi beslenme düzenimi bozmucam inşallah bir aksilik çıkmaz.
sizlerle başaracağıma inanıyorum zaten

selam kızlar hastaneden yeni geldim haşatım çıktıı
csnım benimde deviasyon kasımda olmuştum aralık sonundan beri salona gidiyorum sorun olmaz heleki bizim hoca bir çalıştırıyor dün sanırsam 300-400 civarı mekik çektirdi bilek rahatsızlığımdan dolayı ben şnavt çekmedim ama squat vs derken 1,5 saat haşatımızı çıkardı onun üstüne sabah sonunda reglimi oldum bakalım tartıda yarın ne çıkacak
yarın tartılarımızın fotosunu çekiyor muyuz kızlar
bugün sıkalım bakalım kendimizi biraz
istersen eklersin tatlım sana kalmış zorunlu değil
cnm hoşgeldin ben takım kaptanıyım verilecek fazla bir kg yok sende hemen halledersin listeye girmeden ama düzenli devam ve takip edersen cnm

bende regli oldum monicim sonunda

kızlar dün spordan gelince abarttım yapmamam gerekiyordu ama öğleyin yemek yemememiştim akşamda spora gidecem diye 1 kase çorba içmiştim sabahleyinde aç karna hastaneye gidecem nerdeyse öğlene kadar aç kalırım diye akşam 9,30 dan sonra 1-2 kaşık kadar ev yapımı lor ve 1 tane hurma yedim normalde o saatte bişey yemememeliydim
bu arada sabah 6,30 da migren ağrısı ile kalktım ilaçta alamadım kan vereceğim diye bi baktım sonunda regli olmuşum saat 10 gibi kan verdim kahvaltı olarak hastanede bi karışık tost yedim 12,30 a kadar bekledim tekrar kan verdim başım hala deli gibi ağrıyor
bu arada endokrincim benim bağırsak folaramın bozulmuş olabileceğinden şüpheleniyor sonuçlar çıkınca bir dr ismi verdi duruma göre ona gideceğim yoğun prebiyotik takviyesi yapılması gerekirmiş adama yaptığım sporu ve yediklerimi söyleyince bu duruma göre senin 1 deri bir kemik kalman lazımdı bunu iyice bir araştıralım dedi

teşekkür ederim hoşbuldumm, ilk hedefim 58 ama 54e inmem gerekiyo, inşallah başarıcaz

şimdilik bu günki menümü paylaşıyım size göre yanlış olan yerde uyarırsanız sevinirimm

sabah : 1 haşlanmış yumurta, 1 k.k kadar peynir , 2 zeytin

ara: 1 yeşil elme

öğlen: 1 kase yayla çorbası ( pirinçlerini becerebildiğim kadar ayırdım)
serçe parmağı büyüklüğünde 8 tane sulu köfte, ufak patatesin yarısı kadar patates(sulu yemekti kızartma değil)
3 yk kadar pırasa

su şuana kadar 2lt içtim 3 e tamamlamaya çalışıcam

akşam: 1 büyük kase tarhana çorbası ve içine yine peynir düşünüyorum, şuanlık bukadar

tatlım akşam yemeyi düşündüğünü de yazmışsın ama yeme olayı bittikten sonra yazarsan tam yorum olur menü şimdiye kadar güzel ama spor yok henüz en kötü 20 dk yürümeye çalış

haha evet eliptiklerin buyukleri güzel oluyor benim baktıklarımda hep 1200 tl nin üstünde ok daha pahalıları var ama ...
canım içerikleri aynı galiba çörek otu yağının şişeleri farklı diyetisyen listemde var ama kendim uygulayacağım ben chia tohumuda kullanıyorum yoğurda koyup içene 1 kivi koyup yiyiyorum ikindi vakti 2. ara öğün olarak seviyorum ben kullanıyorum ..bimden alıyorum
Bugün ayran detoksu yapıyorum sabah öğle akşam ayran ödem varsa atsın diye ustune de kabızlık ohh harikayim
ayran bağırsak çalıştırır kabızmı yaptı..
dün dikkat edemedim arkaya bakmıyoruz önümüze bakıyoruz moral bozmak yok..
aaa kaptanım salonamı yazıldın hadi bakalım..ay burda yokki yaa neyse bende spor yapıcam şimdi

geçmiş olsun bencede kaptanım spora gitmedende programın yoğun oluyodu senin..

Benim de hizli kilo verdigim soylenemez ama onemli olan az az da olsa ekside olmak
hem iyi kilo vermissin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…