Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım akşam yemeyi düşündüğünü de yazmışsın ama yeme olayı bittikten sonra yazarsan tam yorum olur menü şimdiye kadar güzel ama spor yok henüz en kötü 20 dk yürümeye çalış
bilerek düşündüğümü yazdım ki fazla yada yanlış bişey görürseniz ona göre düzeltirim akşam diye iş çıkışı mecburi 20 dk dan fazla yürüyorum o bakımdan sorun yok
chia tohumunu mu bimden alıyosunuzz bende istiyorum ama nerde satıldığını bilmiyorum

Benim de hizli kilo verdigim soylenemez ama onemli olan az az da olsa ekside olmak
hem iyi kilo vermissin tebrikler
Bakıyorum kimi insan 6 ayda hedefine ulasıyor.. Ben gram gram ilerliyorum bu yuzden zaman zaman aklıma takılıyor ve enerjim düsüyor ama pes etmek yok sonuna kadar devam.

Benim de hizli kilo verdigim soylenemez ama onemli olan az az da olsa ekside olmak
hem iyi kilo vermissin tebrikler
Bakıyorum kimi insan 6 ayda hedefine ulasıyor.. Ben gram gram ilerliyorum bu yuzden zaman zaman aklıma takılıyor ve enerjim düsüyor ama pes etmek yok sonuna kadar devam.

Bakma sen ben burdayken herkes bene orti olmak için kapışıyodu... morordek ile @inatettimolacak dimi ..
Yaaa tabi tabi Ortiler sıra oluyodu kapı önünde Sen herkesi sırayla satıp ötekine geciyodun
Ay ay sen oğluşunu kucağına alda gözünde herşey kıymetsiz olacak zaten...:) cadı kaynana olcan
Ya zaten şu anda bile hafiften o moda girdim. Ama onca yıl emek verdim doktorayı da bitirirsem iyi olur, çöpe gitmesin o kadar yaptıklarım

Herkesin metabolizması, insülin salgısı aynı olmuyor canım. merak etme sen. hepbirlikte birbirimize destek olarak yavaş yada hızlı vereceğiz bu kiloları

Canım yaa kaç gün yürüdüm yok fark yok
Nezaman leslie yaptım 200/300 Gr gidiyor
Hem eğlenceli hemde gidiyor
lesliyi bende zamanında çok yapardım tekrar başlıcam regli bitmesini bekliyorum ama belki birazını yaparım birazdan
gerçekten keyifli çok yormadan sıkılmadan yapılabiliyor

İnşallah canım her gün süper olsun hepimize..
Tabi mezun oldun hava atarsın bana
Yok ya tatlişim beni biliyorsun.Potansiyelim yüksek.Almamak için bende dikkat ediyorum.
Cuma mezun oldum. Pazar bi tartıldım +1
Sonra toparladım. Diyete uygun besleniyorum. Ama miktarlardan çok kısmıyorum. Birde günde 1 kaçamak prensibim var. Şimdilik iyi gidiyorum dur baklım.

Geçmiş olsun kaptanım.Neyseki teavi edelen bişey.

ebruşum mezun oldum diye bırakmak yok yarın sende tartılacan ona göre haberin olsun yok ben duymadım yok ben görmedim deme

Peki kaptanım. Dün mezun olduğum kilonun 300 gram üstündeydim.Yarın sabitlerim umarım.
canım kiloyu korumak kilo vermekten daha zor,2 kez kilo verip koruyamadım yine bu haldeyim
püsküütümün açmış olduğu topik var uzun süredir aktif değil ama oranın sana faydası olacağını düşünüyorum belkide yeni mezunlar siz canlandırırsınız tekrar, bizde ilerde geliriz artık korumaya
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...zu-koruyoruz-cuma-zayiflama-yarismasi.627587/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…