- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.781
evet ya çok utandımAyyy ne ayiiippp hiç yuzulmez mi elinin altındaki havuzda aaaa çık çık çık çık
Canim yuzdeyi nasil hesapladin rica etsem yazar misinoranımı da yazayım tam olsun.
74.9/73.4/1.5/%2.00
Teşekkürler canım benimBence gayet iyi -400gr. azdan az, çoktan çok gidermiş
Oo süpersin89,8/88,2/%1,781
maşallah subhanallahRegli iken bu kadar oldu kızlar kusura bakmayın
76.2
74.8
Fark 1.4
Yüzde 1.83
Tamam monim bidaha olmayacakmaşallah subhanallah
çok kusura baktık bida olmasın
Bizde sadece havuz canim keske spor salonuda olsa.. o zaman yazin boll bollll yüzüyoruz dimi..bende de var aynısı diğer evimde duruyor taşınırken getirmedim
bişi daha itiraf edeyimsitemizde havuz spor salonu yani tesislerimiz var ve ben 1 yıldır hiç gitmedim öncesinde devamlı yüzüyordum bu konuda da ittirin beni tekrar başlıyım,hatta kendime ve size söz vereyim reglim bitsin başlıyorum inşallah
ayy çok utandım
Canim yuzdeyi nasil hesapladin rica etsem yazar misin
harikasın bitanem maşallah sanaTamam monim bidaha olmayacak
En az az 2 kilo istiyodum ama bu kadar oldu bel kasik agrisindan sporda yapamadim
E
Doğrudur canımcanım ben de cok emin değilim ama eski mesajlarda yazmıslar
(eski kilon - yeni kilon)/eski kilon x 100
harikasın bitanem maşallah sana
bende aynı durumdayım tatlı krizleri yaşarken ağrılar halsizlikle mücadele ederken kilo vermeye çalışıyoruz
hayır canım Aidatın içine dahil sosyal tesis.kapalı havuz yaz kış farketmiyorBizde sadece havuz canim keske spor salonuda olsa.. o zaman yazin boll bollll yüzüyoruz dimi..
Ucretli mi spor salonu?
Maşallah çok güzel bence HarikasınRegli iken bu kadar oldu kızlar kusura bakmayın
76.2
74.8
Fark 1.4
Yüzde 1.83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?