- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #233.781
evet ya çok utandımAyyy ne ayiiippp hiç yuzulmez mi elinin altındaki havuzda aaaa çık çık çık çık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya çok utandımAyyy ne ayiiippp hiç yuzulmez mi elinin altındaki havuzda aaaa çık çık çık çık![]()
Canim yuzdeyi nasil hesapladin rica etsem yazar misinoranımı da yazayım tam olsun.
74.9/73.4/1.5/%2.00
Teşekkürler canım benimBence gayet iyi -400gr. azdan az, çoktan çok gidermiş![]()
Oo süpersin89,8/88,2/%1,781
maşallah subhanallahRegli iken bu kadar oldu kızlar kusura bakmayın
76.2
74.8
Fark 1.4
Yüzde 1.83
Tamam monim bidaha olmayacakmaşallah subhanallah
çok kusura baktık bida olmasın![]()
Bizde sadece havuz canim keske spor salonuda olsa.. o zaman yazin boll bollll yüzüyoruz dimi..bende de var aynısı diğer evimde duruyor taşınırken getirmedim
bişi daha itiraf edeyimsitemizde havuz spor salonu yani tesislerimiz var ve ben 1 yıldır hiç gitmedim
öncesinde devamlı yüzüyordum
bu konuda da ittirin beni tekrar başlıyım,hatta kendime ve size söz vereyim reglim bitsin başlıyorum inşallah
ayy çok utandım![]()
Canim yuzdeyi nasil hesapladin rica etsem yazar misin
harikasın bitanem maşallah sanaTamam monim bidaha olmayacak
En az az 2 kilo istiyodum ama bu kadar oldu bel kasik agrisindan sporda yapamadim
E
Doğrudur canımcanım ben de cok emin değilim ama eski mesajlarda yazmıslar
(eski kilon - yeni kilon)/eski kilon x 100
harikasın bitanem maşallah sana
bende aynı durumdayım tatlı krizleri yaşarken ağrılar halsizlikle mücadele ederken kilo vermeye çalışıyoruz![]()
hayır canım Aidatın içine dahil sosyal tesis.kapalı havuz yaz kış farketmiyorBizde sadece havuz canim keske spor salonuda olsa.. o zaman yazin boll bollll yüzüyoruz dimi..
Ucretli mi spor salonu?
Maşallah çok güzel bence HarikasınRegli iken bu kadar oldu kızlar kusura bakmayın
76.2
74.8
Fark 1.4
Yüzde 1.83