- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.741
Yazmis kizlar da zaten,birileri laf ediyo diye yenmesini anlayamadım ben hala. Ya da benim cevrem pek karismiyo.. yemicem deyince kimse israr etmiyi edene de geri bas diyom kaciyo herkes :)
Menunu sporunu sevsinler senin
Canim gun kurusu da olsa digeri de olsa 8 tane cok bence kayisi icin. Onlarda sekerli sonucta evet daha saglikli diye tercih ediyoruz ama porsiyonunu kontrollu tutmalisin bence
Minik kalorili bi gun olmus sartlar pek uygun değildi sanirim.yarin daha saglikli daha doyurucu bi gun gecirirsin umarim :)
E sen yememisin tatlim :) enerjin dusmemistir insallab
tabi canım keyifli bir video atayım link
bu video canım
He nılguncum 55 heeeeee
Benle dalga mı gecıyon sen bakayımmmmm
voit marka gördüm bakıcam dediğin modele bende oturmadan olsun istiyorum daha çok işe yararBende de eliptik var canım, voit markası çok memnunum. EC-370
Almadan önce niyetim seleli olan modellerden almaktı ama bayisiyle görüşünce bu aletin orijinali selesizdir diyince bizde öyle aldık. Ama yorulunca oturup pedal çevirememek iyi mi kötü mü emin değilim :)
sağol canım ay çok mutlu oldumVayy süper bir dönüş olmuş. Ekmeği bıraktın mı yememişsin hiç. Menü süper spor yakıyor.
Bu arada bekleme beni kilo almaya niyetim yok.Gerçi hamilelikte mecbur
gün içinde pek bişey yememişsin akşamı patlatmışsınMenümü de yazayım.Akşam biraz dolu dolu ama yarına tartıyı merak ettim.
Kahvaltı:
1 yeşil elma
Öğle:
2 haş yumurta
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 kase kırmızı pancar çorbası ( ilk kez yaptım pekde iyi değildi)
1.5 kase erişte çorbası
1 kase yoğurtlu haş. makarna üzerine kıymalı domatesli sos
Yaa akşam hiçprotein olmamış ya.Azıcık kıyma var ama o sayılır mı??
ay sorma bendede var yutkunamıyorum tanflex sprey rahatlatıyor biraz..Ya salgın var herhalde, dünden beri benimde boğazım alev alev yanıyor. Birde öksürük başladı. Gerçi benim kronik faranjitimde var, her kış 5-6 defa böyle oluyorum
hahahahaah canım sen aramiza dönmek istiyorsun anladim ben. ama 6 ay beklemen lzim.
günaydınlar cnm form çaylarından uzak durmaya çalışıyorum bağırsakta problem var florasını düzeltmeye çalışıyoz
chialı yoğurda 1 kivi metoyu acayip çalıştırıyormuş haberin olsunbende menümü yazayım
sabah
cok tahilli ekmek arasi beyaz peynir domates
oglen
yeşil mercimek yemeği
salata yoğurt
aksam
chiali yoğurt içine 2 salatalık doğradım
kizimin pilavindan 1.5 tatlı kaşığı kalmıştı. onu da yedim ama
2.5lt den fazla su içtim
1 fincan kayısı çayı
1 sade turk kahvesi
bugun spor yok cunku heryerim ağrıyor.
evet bende kullanmıyorum artık kaptanım sabahları çörek otu yağı kullandın mı hiç kabızlığada çareymişgünaydınlar cnm form çaylarından uzak durmaya çalışıyorum bağırsakta problem var florasını düzeltmeye çalışıyoz
insülin direncin mi var acaba?Kaptan'ım gecmis olsun..
Ozon hapını ne icin kullanıyordun?
Aynı sorun bendede olabilir canım.Bende kayısılı form cayi aldim 3 gundur iciyorum.3 gun ara vericem.
--
Kilo verememe sıkıntın neden kaynaklanıyor acaba?
Herkesin dikkatini cekiyor okadar spor ve diyete ragmen az kilo vermem.
ay ne güzel bir rakam keşke benim olsaGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Bugünkü kilom cuma kilom 52.5
az veren candan çok veren maldan diyosunBence gayet iyi -400gr. azdan az, çoktan çok gidermiş
ay ne güzel bana doğru geliyosunuz oğluşunlaGunaydin herkese
Bu hafta ben de 600 gr almışım, 72.5 çıktım. Iyi mi kotu mu artik sorgulamayı bıraktım :)
bencede çok iyi tebriklergünaydın kızlarrrr
başlangıç kilom 74.9
buıgünkü kilom 73.4
yüzdeyi nası hesaplıyoruz bilemedim
ben dün 25 dk yaptım ama yavaş yap onların temposunda yapmak zorunda değilsinsağol canım denicem bakalım yapabilecek miyim sonuna kadar
güzel olmuş menün şekerimGunaydin dunku menumu yazmamisim
Kahvalti
1 yumurta
1 dl ekmek
1 dl peynir
sut
Ogle
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara 1 avuc leblebi
Aksam
5 izgara köfte
2 kasik yogurtlu havuc
Salata ayran
Gun içinde 3 lt su
1 fincan nescafe
2 kupa yesilcay
25 dakika markete yuruyus
Kilo bildirimimi de yapayim
Carsamba 76.8
Bu gun 76.7
Reglin 2. Gunu bu arada haftaya daha iyi olacak
Evet canım vardı halada vardır belki..insülin direncin mi var acaba?
ay ne güzel bir rakam keşke benim olsa
az veren candan çok veren maldan diyosun
ay ne güzel bana doğru geliyosunuz oğluşunla
Canımcım eliptikleri alınca program yapalım beraber daha cok motive oluruz.ay geçmişide okuduğuma göre kahvaltıya gidiyorum kızlar görüşürüz...
afiyet olsunay geçmişide okuduğuma göre kahvaltıya gidiyorum kızlar görüşürüz...
hiç denemedim ama deneyeceğim. sağolchialı yoğurda 1 kivi metoyu acayip çalıştırıyormuş haberin olsun
(eski kilo-yeni kilo)/eski kilo x 100 olarak hesaplıyoruzKizlar kilo yuzdesini nasil hesapliyoruz
o da gider inşallah. şeker düzene girince direnç kırılıyor diye biliyorum. :)Evet canım vardı halada vardır belki..
Aclık sekerimde 140 falandı 108'e düsmüş.. Hba1c de yuksekti oda sınırınn altįna inmis..
özellikle 8 aydır ististanalar dısında hergün spor yapıyorum.. Ve saglıklı beslenmeye calisyorum.
Seker dustu direnc gitmismidir bilmiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?