- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.881
İzinde o canim.. arada instada goruyom atiyo biseylerKızlarebrusonmez inatettimolacak .. Ebruşum özgecim
@tatlitambak bıraktımı mezun mu oldu aklımda ne zamandan beri
Butun hafta haşladin kendini yine guzel bi yuzdeyle gelmissin öperim seni veysosumHaftaya hedef koyuyorum 73,5
tesekkurler ördegımmm
Hadi bakalım yaparsın senHaftaya hedef koyuyorum 73,5
tesekkurler ördegımmm
dönse keşke özledim onuda...İzinde o canim.. arada instada goruyom atiyo biseyler
Çatlatma insanı bende yüzmek istiyorum...Kizlar gorup begenip yazamadim. Herkesi coookk tebrik ederim.. Masallah bize
moni canim sagolasin bizim kacirdigimiz ayrintiyi duzeltmissin çünkü takim olmak bunu gerektirir
Ben havuza yetismeye calisiyorum simdi cikinca yazarım yine size
Valla neler yapiyom spora vakit ayirmak icin.. ezanla kalkip gidip yapiyom islerimi ogleden sonra havuza kacicam diye.. 40dk yol tepiyom..ramazana dogru burnumdan ameliyat olurum belki diye dusunuyorum o zamana kadar ust duzey efor harcamam lazimÇatlatma insanı bende yüzmek istiyorum...
Bahçeye leğen koyup içini suyla doldurup yuzeyim bari...
Ben 2mile olanla baslamistim canim,kondisyonun nasil bi bak bi tık daha zorlarim diyosan 3mile olani yaparsin.. kisin boyle bi yerlere gitme firsatim yokken 5mile olani bile yapmisligim vardir.. iyidir leslie yap canimYa canlar ben leslie yapamk istiyorum ama bir sürü video çıkıyor hangini yapacağımı bilemedim ilk defa yapicam önerileriniz nelerdir?
Tebrik ederim canım helal olsun imrendirdin :)Valla neler yapiyom spora vakit ayirmak icin.. ezanla kalkip gidip yapiyom islerimi ogleden sonra havuza kacicam diye.. 40dk yol tepiyom..ramazana dogru burnumdan ameliyat olurum belki diye dusunuyorum o zamana kadar ust duzey efor harcamam lazim
Tmm cnm teşekkür ederimBen 2mile olanla baslamistim canim,kondisyonun nasil bi bak bi tık daha zorlarim diyosan 3mile olani yaparsin.. kisin boyle bi yerlere gitme firsatim yokken 5mile olani bile yapmisligim vardir.. iyidir leslie yap canim
Canım 2mil videoları güzel 30dk hem ben en çok pembe atlet giydikleri videoyu seviyorum pilates bandı kullanıyor kollar içinYa canlar ben leslie yapamk istiyorum ama bir sürü video çıkıyor hangini yapacağımı bilemedim ilk defa yapicam önerileriniz nelerdir?
Zaten canım bu kadar kararlı olmasaydın veremezdin çok güzel kilo verdin..alkış ortimeValla neler yapiyom spora vakit ayirmak icin.. ezanla kalkip gidip yapiyom islerimi ogleden sonra havuza kacicam diye.. 40dk yol tepiyom..ramazana dogru burnumdan ameliyat olurum belki diye dusunuyorum o zamana kadar ust duzey efor harcamam lazim
teşekkür ederimm hoşbuldum, ismim Yağmur 23 yaşındayım temmuzda nasipse düğünüm olacak ozamana kadar nişandan sonra aldıklarımı vermeye çalışıyorummOlur canım inşallah sen bırakma yeterki:)
Hoşgeldin cnm biz tanışmamıştık tebrik ederim:)
Oooo temmuza kadar incecik olursun canım...teşekkür ederimm hoşbuldum, ismim Yağmur 23 yaşındayım temmuzda nasipse düğünüm olacak ozamana kadar nişandan sonra aldıklarımı vermeye çalışıyorumm
BuRCucuKkK(58,1/)izne ayrılmak istiyor 410.etap
Burcucukk(58,1/57,5/0,15/% 0,26) 408. etapta ayrılan üye geri döndü 413.etap
***5.TAKIM 417.ETAP*** ÜÇÜNCÜ 13 haziran 2015
toplight (65,6/66/-0,4/-%0,61)
beyazkelebek85(72,8/) 2. kez bildirimde bulunmadı
kb196(72,5/72/0,25/%0,34)tartı değişiminden kaynaklanan 2 kg fark eklenmiştir. gecen hafta kg bildirmediği için 2 ye bölündü
deryalimm07(79,5/)bildirimde bulunmadı
kollontai (62,4/61,4/1,0/%1,60)
blanche_ea (59,4/59,7/-0,15/-%0,25) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
servey(69,1/68,9/0,2/%0,29 )
Burcucukk(56,5/55/1,5/%2,65) mezun olmak istiyor
hedef 38beden (82,7/82,4/0,3/%0,36)
muska77 (94,9/92,9/2,0/%2,11) yeni üye başlangıç 25 mayıs 94,8 kg hedef 75
hmyr_19 (96/94,6/1,4/%1,46) yeni üye başlangıç 26 mayıs 96 kg hedef 65
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,72
morordek bu burcucuk lar farklı mı aynı mı? aynıysa 2.kez mezun olmuş 417. etapta
Sanırım olay çözülmüş.monicim allah senden razı olsun ben direk tarama yaptırıyordum 413 ten sonra burcucukk olarak girmiş listeye aslında 3 tane k varmış listeyi düzelteyim hemen
Azıcık kalddı kuzum son 10 kilo Sabret sonunda zafer senin olacak.Çok değil moralini bozma cnm ama 55 candır ordan ayrıma :) ah bende bi görebilsem yaza kadar 55 i
Ay benim daha vericek 20 kilom var...Azıcık kalddı kuzum son 10 kilo Sabret sonunda zafer senin olacak.
İzine ayrılmıştı.Sonra toz oldu.Kızlarebrusonmez inatettimolacak .. Ebruşum özgecim
@tatlitambak bıraktımı mezun mu oldu aklımda ne zamandan beri
Aman kilo almayayım da buralarda takılırım.herzaman sana yer var. Sen buranın gediklisisin canım
Hem süper yüzdeyle girmişsin. Hep böyle devam edersin inşallah..listeye girmişim. hemen spor yapıp kiloları vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?