Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çatlatma insanı bende yüzmek istiyorum...
Bahçeye leğen koyup içini suyla doldurup yuzeyim bari...

Çatlatma insanı bende yüzmek istiyorum...
Bahçeye leğen koyup içini suyla doldurup yuzeyim bari...
Valla neler yapiyom spora vakit ayirmak icin.. ezanla kalkip gidip yapiyom islerimi ogleden sonra havuza kacicam diye.. 40dk yol tepiyom..ramazana dogru burnumdan ameliyat olurum belki diye dusunuyorum o zamana kadar ust duzey efor harcamam lazim

Ya canlar ben leslie yapamk istiyorum ama bir sürü video çıkıyor hangini yapacağımı bilemedim ilk defa yapicam önerileriniz nelerdir?
Ben 2mile olanla baslamistim canim,kondisyonun nasil bi bak bi tık daha zorlarim diyosan 3mile olani yaparsin.. kisin boyle bi yerlere gitme firsatim yokken 5mile olani bile yapmisligim vardir.. iyidir leslie yap canim

Valla neler yapiyom spora vakit ayirmak icin.. ezanla kalkip gidip yapiyom islerimi ogleden sonra havuza kacicam diye.. 40dk yol tepiyom..ramazana dogru burnumdan ameliyat olurum belki diye dusunuyorum o zamana kadar ust duzey efor harcamam lazim
Tebrik ederim canım helal olsun imrendirdin :)

O aidatlarini odeyip fitnessi havuzu kullanmayan kimdi??
He buldum moni dimi.. sekerim seni kendinle utanmaya birakiyorum.. valla gelip ben kullanicam o kadar kiskandim..
Ziyan etme bu firsati basla bir an once.. hergun sorucam bak bundan sonra musallat olurum taciz ederim basladin mi basladin mi diye

Zaten canım bu kadar kararlı olmasaydın veremezdin çok güzel kilo verdin..alkış ortime

monicim allah senden razı olsun ben direk tarama yaptırıyordum 413 ten sonra burcucukk olarak girmiş listeye aslında 3 tane k varmış listeyi düzelteyim hemen
Sanırım olay çözülmüş.
Ben bugün yine çok yoğun olduğum için pek sık giremiyorum da Ara ara bakıyorum, olaylar almış başını gitmiş oluyor

Kızlar ebrusonmez inatettimolacak .. Ebruşum özgecim
@tatlitambak bıraktımı mezun mu oldu aklımda ne zamandan beri
İzine ayrılmıştı.Sonra toz oldu.
azaydidem i hatırlıyor musun?? O da hamiş oldu..
Nasıl gidiyor hamilelik kuzum.
herzaman sana yer var. Sen buranın gediklisisin canım
Aman kilo almayayım da buralarda takılırım.
listeye girmişim. hemen spor yapıp kiloları vermem lazım
Hem süper yüzdeyle girmişsin. Hep böyle devam edersin inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…