- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.921
Tam sapık desene olmadı betuşun adresini verelim ona gitsin...Yurt dışında şu an ama bana ulaşamasa sanırım ilk uçağa atlayıp eve gelebilir
Çok güzel bir rakam 63 benim için
Çok güzel bir rakam 63 benim için
Sen beğenmiyon ama
Kaç kilo ile ayrılmıştın??ay sorma onu görünce dahada sinir oluyom
2 mil açtım. Gözüm yemedi başkasınıkaç mil yapıyosun ebruartırdın mı ben yokken
Ayy bende koşu bandı mı alsam.Ama sadece ilk hafta kullanıp sonra kenara atarım ben. Biliyom kendimi..ayy bu sefer çok kararlıyım birde eliptiği aldım mı
Hahaha hepimizin ortak sorunu ..:)Birkaç yılda bir kilo vermesem çoktan 70-80 ler geçmiştim. Liseden beri mütemadiyen diyet yapıyorum. Sorun yaşam tarzımda benim. Çok hareketsiz ve abur cuburu çok seven biriyim.
Bu sefer birlikte koruyalım canım.Birkaç yılda bir kilo vermesem çoktan 70-80 ler geçmiştim. Liseden beri mütemadiyen diyet yapıyorum. Sorun yaşam tarzımda benim. Çok hareketsiz ve abur cuburu çok seven biriyim.
Çok araştırdım eliptik koşu bandında daha iyiymiş canım..Kaç kilo ile ayrılmıştın??
Özgeciğime bakıp nekıp gaza gelirsin artık.
2 mil açtım. Gözüm yemedi başkasını
Ayy bende koşu bandı mı alsam.Ama sadece ilk hafta kullanıp sonra kenara atarım ben. Biliyom kendimi..
Çok daha yorucu görünüyor. Kullanışlılığı nasıl?Çok araştırdım eliptik koşu bandında daha iyiymiş canım..
Evet ayakta olanlar üst bolgeyide çalıştırıyormuş takımda kullanan var fancynancy memnunmuş özlem almayı düşünüyormuş bende alıcam bakalım...Çok daha yorucu görünüyor. Kullanışlılığı nasıl?
Teyzemde koşu bandı vardı kullanmıyordu. Acaba ondan mı alsam. ama buraya nasıl getiricem.
Kocamandı teyzeminki. Öylede çok yer kaplıyor. Birde koştuğu zamn alt kata ses gidiyordu.Evet ayakta olanlar üst bolgeyide çalıştırıyormuş takımda kullanan var fancynancy memnunmuş özlem almayı düşünüyormuş bende alıcam bakalım...
Evet getirmek zor olur senin için birde koşu bantları bakım istiyor birde ucuz olanları orta fiyatlı olanların yürüyüş alanları dar mış ondan rahatsız oluyorum pahalıları geniş koşu bantlarının
her şey için çok geç canımBeni de bekle diyim mi??
Benim dimi o tostombikKuzum sakın umutsuzluğa kapılma bak gör ne çabuk verecen o kiloları.. Ortine bak geçen sene tosbikti şimdi çıtır çıtır geziyor ortalıkta
ay sorma onu görünce dahada sinir oluyom
Ben de 2 mile leslie3mil leslie saygılarla sunulur
her şey için çok geç canım
Geçen seneydi o tatlişim. Bu sene çıtır çıtır geziyon can yakıyon.Benim dimi o tostombikbesbekarim bi de onu da vurun yüzüme yüzüme
Evet canım bendede vardı kosu bandı apartmanda ses olayi oluyordu elden cikarmak zorunda kaldim.Kocamandı teyzeminki. Öylede çok yer kaplıyor. Birde koştuğu zamn alt kata ses gidiyordu.
Neyse ya ben vaz geçeyin yazın dışarı çıkıp yürürüm bol bol.
Bugun Decathlon'da denedim.Spor salonunda bulunan eliptikler gibi harikalar beklememek gerek.Evet ayakta olanlar üst bolgeyide çalıştırıyormuş takımda kullanan var fancynancy memnunmuş özlem almayı düşünüyormuş bende alıcam bakalım...
Evet getirmek zor olur senin için birde koşu bantları bakım istiyor birde ucuz olanları orta fiyatlı olanların yürüyüş alanları dar mış ondan rahatsız oluyorum pahalıları geniş koşu bantlarının
evet en güzeli miss temiz hava? ama benim günüm çocuklarla yoğun olduğu için gün içinde zor vakit buluyorum akşam erken yatıyorlar ondan sonra eliptik bana uygun olur diye istiyorumKocamandı teyzeminki. Öylede çok yer kaplıyor. Birde koştuğu zamn alt kata ses gidiyordu.
Neyse ya ben vaz geçeyin yazın dışarı çıkıp yürürüm bol bol.
haha dün bende yaptım dalak böbrek yerlerdeZumba yapıyorum.Nasılda özlemişim. Kalbim çıkıcaktı az kalsın. Ara verdim devam edeyim.
zaten3mil leslie saygılarla sunulur
her şey için çok geç canım
Benim dimi o tostombikbesbekarim bi de onu da vurun yüzüme yüzüme
ebruşum ben bunu hiç yapamıyorumBen de 2 mile leslie
100 twester
25 dk zumba yaptım. İftiharla sunarım efenim.
Zumbamın videosunu da iliştireyim. Ben bunu yapıyorum. En çok bunu beğendim.Ama çocuk çok kıvrak yetişmek zor oluyor.
hatun taş olmuş taşşşGeçen seneydi o tatlişim. Bu sene çıtır çıtır geziyon can yakıyon.Hem bekarlık sultanlıktır derler.
bende yürüyüşten geldim şimdiBendende 11000 adım..
sen şimdi karar verdin mi canım ben 3 tane seçtim eşimle bakıcaz bakalım karar vericezBugun Decathlon'da denedim.Spor salonunda bulunan eliptikler gibi harikalar beklememek gerek.
Onlarda zaten hem cok buyuk hem cok pahallidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?