Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar gorup begenip yazamadim. Herkesi coookk tebrik ederim.. Masallah bize ;)
moni moni canim sagolasin bizim kacirdigimiz ayrintiyi duzeltmissin çünkü takim olmak bunu gerektirir ;) :KK15:

Ben havuza yetismeye calisiyorum simdi cikinca yazarım yine size
Çatlatma insanı bende yüzmek istiyorum...
Bahçeye leğen koyup içini suyla doldurup yuzeyim bari...:D:D:D

Çatlatma insanı bende yüzmek istiyorum...
Bahçeye leğen koyup içini suyla doldurup yuzeyim bari...:KK70::KK70::KK70:
Valla neler yapiyom spora vakit ayirmak icin.. ezanla kalkip gidip yapiyom islerimi ogleden sonra havuza kacicam diye.. 40dk yol tepiyom..ramazana dogru burnumdan ameliyat olurum belki diye dusunuyorum o zamana kadar ust duzey efor harcamam lazim ;)

Ya canlar ben leslie yapamk istiyorum ama bir sürü video çıkıyor hangini yapacağımı bilemedim ilk defa yapicam önerileriniz nelerdir?
Ben 2mile olanla baslamistim canim,kondisyonun nasil bi bak bi tık daha zorlarim diyosan 3mile olani yaparsin.. kisin boyle bi yerlere gitme firsatim yokken 5mile olani bile yapmisligim vardir.. iyidir leslie yap canim

Valla neler yapiyom spora vakit ayirmak icin.. ezanla kalkip gidip yapiyom islerimi ogleden sonra havuza kacicam diye.. 40dk yol tepiyom..ramazana dogru burnumdan ameliyat olurum belki diye dusunuyorum o zamana kadar ust duzey efor harcamam lazim :KK66:
Tebrik ederim canım helal olsun imrendirdin :) :oha:

O aidatlarini odeyip fitnessi havuzu kullanmayan kimdi??
He buldum moni moni dimi.. sekerim seni kendinle utanmaya birakiyorum.. valla gelip ben kullanicam o kadar kiskandim..
Ziyan etme bu firsati basla bir an once.. hergun sorucam bak bundan sonra musallat olurum taciz ederim basladin mi basladin mi diye :D :D

Valla neler yapiyom spora vakit ayirmak icin.. ezanla kalkip gidip yapiyom islerimi ogleden sonra havuza kacicam diye.. 40dk yol tepiyom..ramazana dogru burnumdan ameliyat olurum belki diye dusunuyorum o zamana kadar ust duzey efor harcamam lazim ;)
Zaten canım bu kadar kararlı olmasaydın veremezdin çok güzel kilo verdin..alkış ortime

BuRCucuKkK(58,1/)izne ayrılmak istiyor 410.etap

Burcucukk(58,1/57,5/0,15/% 0,26) 408. etapta ayrılan üye geri döndü 413.etap

***5.TAKIM 417.ETAP*** ÜÇÜNCÜ 13 haziran 2015
toplight (65,6/66/-0,4/-%0,61)
beyazkelebek85(72,8/)
2. kez bildirimde bulunmadı
kb196(72,5/72/0,25/%0,34)tartı değişiminden kaynaklanan 2 kg fark eklenmiştir. gecen hafta kg bildirmediği için 2 ye bölündü
deryalimm07(79,5/)bildirimde bulunmadı
kollontai (62,4/61,4/1,0/%1,60)
blanche_ea (59,4/59,7/-0,15/-%0,25) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
servey(69,1/68,9/0,2/%0,29 )
Burcucukk(56,5/55/1,5/%2,65) mezun olmak istiyor
hedef 38beden (82,7/82,4/0,3/%0,36)
muska77 (94,9/92,9/2,0/%2,11) yeni üye başlangıç 25 mayıs 94,8 kg hedef 75
hmyr_19 (96/94,6/1,4/%1,46) yeni üye başlangıç 26 mayıs 96 kg hedef 65
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,72

morordek morordek bu burcucuk lar farklı mı aynı mı? aynıysa 2.kez mezun olmuş 417. etapta :KK64:

monicim allah senden razı olsun ben direk tarama yaptırıyordum 413 ten sonra burcucukk olarak girmiş listeye aslında 3 tane k varmış listeyi düzelteyim hemen
Sanırım olay çözülmüş.
Ben bugün yine çok yoğun olduğum için pek sık giremiyorum da :( Ara ara bakıyorum, olaylar almış başını gitmiş oluyor :KK48:

Kızlar ebrusonmez ebrusonmez inatettimolacak inatettimolacak .. Ebruşum özgecim
@tatlitambak bıraktımı mezun mu oldu aklımda ne zamandan beri
İzine ayrılmıştı.Sonra toz oldu.
azaydidem azaydidem i hatırlıyor musun?? O da hamiş oldu..
Nasıl gidiyor hamilelik kuzum.
herzaman sana yer var. Sen buranın gediklisisin canım :KK70::KK70::KK70:
Aman kilo almayayım da buralarda takılırım.
listeye girmişim. hemen spor yapıp kiloları vermem lazım :KK70: :spor::KK6:
Hem süper yüzdeyle girmişsin. Hep böyle devam edersin inşallah..

Son düzenleme:
Back
X