- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.901
Süper fikir..Çatlatma insanı bende yüzmek istiyorum...
Bahçeye leğen koyup içini suyla doldurup yuzeyim bari...
Yaptın mı çikiletamTmm cnm teşekkür ederim
Kardeşim beni de bekle dedi 5dk si var baslicamYaptın mı çikiletam
Benimde canım çekti ya uzun zamndır yapmadım.
Bir destek de benden gelsin.Ayağının altında spor salonu var değerlendir ablam. Bak millet bulamıyor.O aidatlarini odeyip fitnessi havuzu kullanmayan kimdi??
He buldummoni dimi.. sekerim seni kendinle utanmaya birakiyorum.. valla gelip ben kullanicam o kadar kiskandim..
Ziyan etme bu firsati basla bir an once.. hergun sorucam bak bundan sonra musallat olurum taciz ederim basladin mi basladin mi diye
Seni çok çalıştırıyorlar ya hamiş hamiş..Sanırım olay çözülmüş.
Ben bugün yine çok yoğun olduğum için pek sık giremiyorum daAra ara bakıyorum, olaylar almış başını gitmiş oluyor
Bulup çıkartalım tatlitambağıda ...İzine ayrılmıştı.Sonra toz oldu.
@azaydidem i hatırlıyor musun?? O da hamiş oldu..
Nasıl gidiyor hamilelik kuzum.
Aman kilo almayayım da buralarda takılırım.
Hem süper yüzdeyle girmişsin. Hep böyle devam edersin inşallah..
Kuzum sakın umutsuzluğa kapılma bak gör ne çabuk verecen o kiloları.. Ortine bak geçen sene tosbikti şimdi çıtır çıtır geziyor ortalıktaAy benim daha vericek 20 kilom var...
Beni de bekle diyim mi??Kardeşim beni de bekle dedi 5dk si var baslicam
aynen kuzum yaz gelmeden başlayın tekrar.. Fit bir yaz geçirelim hep birlikte..Bulup çıkartalım tatlitambağıda ...
Aaa hayırlısı ile doğursun inşallah...
Tez hocam hamile falan dinlemiyor valla :) Bugun 3 kez telefonda konustuk kendisiyle, düsün :)Seni çok çalıştırıyorlar ya hamiş hamiş..
Umut beyde 2 kg olmuş..
Sağlıkla büyüsün minik prens :))Tez hocam hamile falan dinlemiyor valla :) Bugun 3 kez telefonda konustuk kendisiyle, düsün :)
Umutcugumuz büyüyor Ebru teyzesi, pazartesi kontrole gidicem cok heyecanlıyım
aaa sorma bak ben leğene talim ona göre bulmuşsunuz havuzu yüzünBir destek de benden gelsin.Ayağının altında spor salonu var değerlendir ablam. Bak millet bulamıyor.@moni
ay sorma onu görünce dahada sinir oluyomKuzum sakın umutsuzluğa kapılma bak gör ne çabuk verecen o kiloları.. Ortine bak geçen sene tosbikti şimdi çıtır çıtır geziyor ortalıkta
kaç mil yapıyosun ebruBeni de bekle diyim mi??
ayy bu sefer çok kararlıyım birde eliptiği aldım mıaynen kuzum yaz gelmeden başlayın tekrar.. Fit bir yaz geçirelim hep birlikte..
ay daha telden taciz ediyomu numaranı değiştir verme onadaTez hocam hamile falan dinlemiyor valla :) Bugun 3 kez telefonda konustuk kendisiyle, düsün :)
Umutcugumuz büyüyor Ebru teyzesi, pazartesi kontrole gidicem cok heyecanlıyım
Öyle bi secenegim yok maalesefay daha telden taciz ediyomu numaranı değiştir verme onada
tabi eve gelir o daha fenaÖyle bi secenegim yok maalesefO beni bulur bu sekilde
Yurt dışında şu an ama bana ulaşamasa sanırım ilk uçağa atlayıp eve gelebilirtabi eve gelir o daha fena
Bende 23 yaşında evlenmiştim canım şimdi 36 yaşındayım bi oğlum var 7 yaşındateşekkür ederimm hoşbuldum, ismim Yağmur 23 yaşındayım temmuzda nasipse düğünüm olacak ozamana kadar nişandan sonra aldıklarımı vermeye çalışıyorumm
İnşallah canımmmm:)Azıcık kalddı kuzum son 10 kilo Sabret sonunda zafer senin olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?