- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.941
aaa ben varım yaaa yaşın kaç canım seninBuralar niye tarlaya döndü yine canım sıkıldı bi başıma
25 olmasi lazım herkes farklı cikariyoda ortalama birşey söylüyorum ben de sen kaç yaşındasın?aaa ben varım yaaa yaşın kaç canım senin
Ben 33yaşındayım canım ay ne güzel gençsin metabolizman cayır cayır yakar yağlarını25 olmasi lazım herkes farklı cikariyoda ortalama birşey söylüyorum ben de sen kaç yaşındasın?
Bence benim metabolizmam kendini 50 yaşında hissediyor yakmıyormuş gibiBen 33yaşındayım canım ay ne güzel gençsin metabolizman cayır cayır yakar yağlarını
Canım açıkcası az kullanılmıs var bir tane Altis lf 1200 onu mu alsak diyoruz acaba fiyatıda uygun..sen şimdi karar verdin mi canım ben 3 tane seçtim eşimle bakıcaz bakalım karar vericez
canım benim beğendiklerim bunlar eşimde bakıcak sen hangii düşünüosun dedi bende sende bak dedim ...Canım açıkcası az kullanılmıs var bir tane Altis lf 1200 onu mu alsak diyoruz acaba fiyatıda uygun..
Sen hangilerini dusunuyorsun?
Ben de de vardı çok şikayet oluyo ondan manyetik kondisyon bisikleti aldım popoyu çok ağrıtıyo ama güzel kalori yaktırıyoEvet canım bendede vardı kosu bandı apartmanda ses olayi oluyordu elden cikarmak zorunda kaldim.
seninkinin markası ne canım çok çeşit var bende alıcam nasip olursaBen de de vardı çok şikayet oluyo ondan manyetik kondisyon bisikleti aldım popoyu çok ağrıtıyo ama güzel kalori yaktırıyo
Bilmiyorum ki en yakın zamanda bi pil alcam olmazsa yeni baskülcanım tartının pili mi bitiyor
hahaha sen çok yaşa hiç güleceğim yoktuBence benim metabolizmam kendini 50 yaşında hissediyor yakmıyormuş gibi
Ooo diyete güzel başlanmış Aspir yağı ne kievet kızlar menüm ...
sabah 1 çk aspir yağı 1 tk elma sirkeli ılık su
kahvaltı kıvırcık karışık salata 1 haş. yumurta 1 kk peynir 1 dilim tbe 2 kupa yeşilçay limonlu
ara sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı
öğlen 1 tabak kıymalı karnıbahar 1 bardak ayran
ara 1 bardak ayran 1 kivi
akşam 1 bardak sütlü kahve tarçınlı zencefilli 2 hurma canım yemek istemedi
su 2 lt
1 şişe sade maden suyu
spor 45 dk yürüyüş
Altis MK-500seninkinin markası ne canım çok çeşit var bende alıcam nasip olursa
canım haftanın 3 günü aspir yağı 4 günü çörek otu yağı kullanıyorum diyetisyen tavsiyesi aspir yağının vucuddaki yağları parçalama özelliği var canım kabızlığa birebir çözüm bir sürü faydası varOoo diyete güzel başlanmış Aspir yağı ne ki
altis benim beğendiklerimde voit firmasında yapılıyormuş.. memnunmusun sen kullanıyormusunAltis MK-500
baktım seninki dikey bisiklet canım benim istediğim eliptik ayakta oturmak için yeri yokAltis MK-500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?