Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar giremiyorm esim rahtsz onunla ugrasiyorum kilo bildrmide yapamadm bu sabah 67.1 ciktim beni listeden cikarin smdilik esim toparlaninca gelirim bobrek tasi ameliyati olcak herkeze hayirli aksamlar toplight toplight morordek morordek :KK43:
gecmii olsun tatlım
toplight toplight kaptanım iyi gezdin valla kıskandım :110:
cnm ya öncekiler işle karışıktı bu sefer keyfine tamamen ev gezmesi gibi güne gidip döncwm :)

Iyi aksamlar kizlar en en sevdigim gunun cuma aksami olmasi ve diyetime adapte olmanin ic huzuruyla selam herkese
Bugun neler yedim yazayim

Kahvalti
2 dlm kepekli ekmege tost
2 ceviz
sekersiz cay

Ogle
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt

Ara 1 portakal

Aksam
2 parca tavuk pirzola
Bolca salata
1 salatalik tursu
ayran

Toplamda
2.5 lt su
2 fincan yesilcay
1 fincan sutlu kahve

Ve okuldan gelip evi temizledim cok yoruldum spor yok
Yarina Bolca yururum artik
guzel menü: )
Kızlar bu arada 4. olmusuz, ortalamamız cok iyiydi ama 1'in üstünde ortalamalı takımlar da vardı. Malum yeni üyeler herkesin ortalamasını costurmus :)

Hepinizi tebrik ediyorum, süper gidiyorsunuz, hepinizi mezun edicez insallah :)
inşALLAH: )
Bende yedim ama hiç kar etmedi
:işsiz:

kizlar ben spor yaparken matın ustunde elinde dambillarla uyumuşum. esim uyandirdi. son mesajlari okudum ve uyumaya gidiyorum. sporum yarim kaldi ama sabah ben erken kalkar evdekiler uyanana kadar spor yaparım. sonra birde aksam yaparım bugunu tamamen telafi ederim.
herkese iyi geceler :anne::anne:

Evet canım o civarlarda olursun son haftalarda biraz daha dikkatli Beslen çünkü ödemde çoğalıyor birden kilo artışı olmasın
Hmm anladim canım cok sagol :)
7 kilosu doğum ödem çocuk 1 haftada kurtulursun sonra 40 çıkana kadar zaten bi 4 daha gider sonrası sana kalmış artık
Ya bana da oyle geliyor ben 65-66'lara kadar emzirmeydi falan inerim sanirim. Sonra gene bana diyet yolları :) bu yarışmaya başladığımda da öyleydim zaten, yeniden başlarım artık :)

kizlar ben spor yaparken matın ustunde elinde dambillarla uyumuşum. esim uyandirdi. son mesajlari okudum ve uyumaya gidiyorum. sporum yarim kaldi ama sabah ben erken kalkar evdekiler uyanana kadar spor yaparım. sonra birde aksam yaparım bugunu tamamen telafi ederim.
Ahahsllsjamdlq kahkaha attım ya sen çok yaşa emi toplight toplight kaptanım üyelerinle gurur duymalısın herkes spor yapayım derken ölüyor :D

Amman Kıyamam spor yaparken uyumuş kalmış hemide dambıllarla ben eşinin yerinde olsam seni videoya çekerdim ve tabiki çok gülerdim
Olcan sen Olcan :)
Hadi iyi geceler :*

Back
X