- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yedim ama hiç kar etmedisebzenin yaninda yoğurt acayip tokluk hissi veriyor. ben oyle yaptigimda doyuyorum.
Ahahah ben de yedim bende de kar etmedi de yazmaya utanmistim sen yazınca arka buldum kendime ajdklandlaBende yedim ama hiç kar etmedi
Evet canım o civarlarda olursun son haftalarda biraz daha dikkatli Beslen çünkü ödemde çoğalıyor birden kilo artışı olmasınAy agzından bal damlıyor o zaman
Kaçla kapatırım onu merak etmeye başladım artık. Şu an 72.5'um. 76-77 olurum heralde di mi son haftalarda?![]()
Ah ya biliyom işte:)) ben süt içtim o biraz kestiAhahah ben de yedim bende de kar etmedi de yazmaya utanmistim sen yazınca arka buldum kendime ajdklandla![]()
![]()
Açlık otu kesti beni deAh ya biliyom işte:)) ben süt içtim o biraz kesti
7 kilosu doğum ödem çocuk 1 haftada kurtulursun sonra 40 çıkana kadar zaten bi 4 daha gider sonrası sana kalmış artıkAy agzından bal damlıyor o zaman
Kaçla kapatırım onu merak etmeye başladım artık. Şu an 72.5'um. 76-77 olurum heralde di mi son haftalarda?![]()
Gerçekten mi! :))Açlık otu kesti beni de![]()
İyi yolculuklar kaptanımiyi geceler kızlar yarın günübirlilk konyaya gideceğim güne kızlar abartsam bile telafi edeceğim bu hafta 70 kesin görülecek
fıstığım bu paraları kenara koy yada hesap açtır ama hiç dokunma bikininin yanında güzel ciciler alırsın
gecmii olsun tatlım
cnm ya öncekiler işle karışıktı bu sefer keyfine tamamen ev gezmesi gibi güne gidip döncwm :)
Baya kesti annemin saçını boyucam şimdi sonra hemen yatıp uyurum bişey yememek içinGerçekten mi! :))
guzel menü: )Iyi aksamlar kizlar en en sevdigim gunun cuma aksami olmasi ve diyetime adapte olmanin ic huzuruyla selam herkese
Bugun neler yedim yazayim
Kahvalti
2 dlm kepekli ekmege tost
2 ceviz
sekersiz cay
Ogle
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Ara 1 portakal
Aksam
2 parca tavuk pirzola
Bolca salata
1 salatalik tursu
ayran
Toplamda
2.5 lt su
2 fincan yesilcay
1 fincan sutlu kahve
Ve okuldan gelip evi temizledim cok yoruldum spor yok
Yarina Bolca yururum artik
inşALLAH: )Kızlar bu arada 4. olmusuz, ortalamamız cok iyiydi ama 1'in üstünde ortalamalı takımlar da vardı. Malum yeni üyeler herkesin ortalamasını costurmus :)
Hepinizi tebrik ediyorum, süper gidiyorsunuz, hepinizi mezun edicez insallah :)
Bende yedim ama hiç kar etmedi
Hmm anladim canım cok sagol :)Evet canım o civarlarda olursun son haftalarda biraz daha dikkatli Beslen çünkü ödemde çoğalıyor birden kilo artışı olmasın
Ya bana da oyle geliyor ben 65-66'lara kadar emzirmeydi falan inerim sanirim. Sonra gene bana diyet yolları :) bu yarışmaya başladığımda da öyleydim zaten, yeniden başlarım artık :)7 kilosu doğum ödem çocuk 1 haftada kurtulursun sonra 40 çıkana kadar zaten bi 4 daha gider sonrası sana kalmış artık
Ahahsllsjamdlq kahkaha attım ya sen çok yaşa emiguzel menü: )
inşALLAH: )
kizlar ben spor yaparken matın ustunde elinde dambillarla uyumuşum. esim uyandirdi. son mesajlari okudum ve uyumaya gidiyorum. sporum yarim kaldi ama sabah ben erken kalkar evdekiler uyanana kadar spor yaparım. sonra birde aksam yaparım bugunu tamamen telafi ederim.
herkese iyi geceler![]()
Amman Kıyamam spor yaparken uyumuş kalmış hemide dambıllarla ben eşinin yerinde olsam seni videoya çekerdim ve tabiki çok gülerdimguzel menü: )
inşALLAH: )
kizlar ben spor yaparken matın ustunde elinde dambillarla uyumuşum. esim uyandirdi. son mesajlari okudum ve uyumaya gidiyorum. sporum yarim kaldi ama sabah ben erken kalkar evdekiler uyanana kadar spor yaparım. sonra birde aksam yaparım bugunu tamamen telafi ederim.
herkese iyi geceler![]()
Bencede canım e okadar olur artık sen bu son haftalar iradeyi tut yeter:)Hmm anladim canım cok sagol :)
Ya bana da oyle geliyor ben 65-66'lara kadar emzirmeydi falan inerim sanirim. Sonra gene bana diyet yolları :) bu yarışmaya başladığımda da öyleydim zaten, yeniden başlarım artık :)
Demi ama...Ahahsllsjamdlq kahkaha attım ya sen çok yaşa emitoplight kaptanım üyelerinle gurur duymalısın herkes spor yapayım derken ölüyor
![]()
Boyadım ya dibi gelmişti kahverengi yaptım yine aynı canım lazımsa gelin boyarım hepinizinkiniDemi ama...
boyadın mı saçları ne renk
Benimde geldi valla bi ara uğrayım sana:))nerdeydi senin dukkan:))))))Boyadım ya dibi gelmişti kahverengi yaptım yine aynı canım lazımsa gelin boyarım hepinizinkiniboyacı geldi aaanımm
![]()