Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet disk ağırlığı 5 kilonun üzeinde olmalıymış diye öğrendim bende yenilerde gerçekten pahalı..

bu kadar spora kaçamaksız pazartesiye -500 olurdun
insallah bakalım surpriz olur yarın sıkı tutarsam.
evet disk ağırlığı 5 kilonun üzeinde olmalıymış diye öğrendim bende yenilerde gerçekten pahalı..
Şuda aklıma geliyor 4 yada 5 1kilo ne degistircek. Bence 8-10 kilo ve uzeri olanlar iyi.özellikle spor salonundakiler muhtesem.. Direnc sistemi ekrandan ayarlaniyor otomatik interval program falan var.Onların diski kimbilir kac kilodur. istedigin hızda tepinebilirsin.
Bide yer sıkıntımız var canım alan cok dar olur elden cikarma ihtimalim olur diyede cok para koymak istemiyorum aslında.
Ceneniz mi koptu bugun acaba?? geçmişten surunerek geliyorum
Hosgeldin..

inatettimolacak ortim duydunmu bugun neler başardım nerdesin yüzmedemisin yine
Bugun fitness vardi canim spordaydim.. sabah da misafirimiz vardi yazamadim..
Gördüm gördüm aferin sana.. e ama basarmayip napacan gelmisin 80 sınırına e napacaaaann mecbuuurrr
Bazi vasfiyelerin kulaklari cinlasin :)
nerdeydin sen bakam ortim ortalıkta yok kaç gündür küsücem ama
Kiz ne kac gunu ask olsun,dun spora giderken bile yazmadim mi size he??

benim baktığım 1.500 tl olanında kademesi ekranda görünüyormuş benim küçük bir boş odam var oraya koyucam haklısın aslında profesyonel sporcu değiliz kardiyo olsun yeter

hahah betüş bana diyodu enerjimi emiyosun vasfiye seni diye
doğru söylüyosun nee yapcamm mecbur ay 80 sınırı ağır oldu beee

Menümu yazıp kaciyorum birkaç guln yokum artık arada girip menü yazmaya çalışırım kusura bakmayın
Sabah yarım portakal
Öğlen
2 yumurtadan peynirli omlet
3zeytin
1 parça bitter çikolata (sadece 1 minik kare)
Aksam
5izgara köfte
1 parça ızgara bonfile izgara
1 çeyreğin yarisi sucuk izgara
2 bardak ayran
Boğazlarım acıdığı için cnm şu istemedi 1 litre falan
5bin adim

neden yoksun canım menün çok iyi o kadar yeme istediğine rağmen dayanabildin

hahah betüş bana diyodu enerjimi emiyosun vasfiye seni diye
doğru söylüyosun nee yapcamm mecbur ay 80 sınırı ağır oldu beee
Hiiiic sulandirma gozlerini.. o ortalara serdigin kocaaaa spor setlerini cikar yap sporunu eliptigini alana kadar bos durma datlum,hareket berekettir bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…