- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.261
evet disk ağırlığı 5 kilonun üzeinde olmalıymış diye öğrendim bende yenilerde gerçekten pahalı..Kararsız kaldım canım ya 250 TL'ye cok az kullanılmıs bir ürün var disk agırlıgı 4 kilo kullanıslı olurmu acaba?
Arastiriyorum bu urunlerin benzerleri 5-6 kilo disk geri kalan ozellikler aynı.. Arada kaldım yani.
belli belli yumoş gibi olmuşsun
nerdeydin sen bakam ortim ortalıkta yok kaç gündür küsücem amaCeneniz mi koptu bugun acaba??geçmişten surunerek geliyorum
Iste ya menü güzel olacak ya da sporbelli belli yumoş gibi olmuşsun
olsun ben öyle ağır spor yapamasamda 3 gündür süper menülerim var biliyosun belim sakat
hem ekmek hem köfte yok diyosunIste ya menü güzel olacak ya da spor
Yok tabi yoksa nasıl kilo vereceksiniz?hem ekmek hem köfte yok diyosun
ay istemez zaten ekmek artık etrafımdaki herkes incecik bir ben kaldım panda gibi yuvarlanarak yürüyeceğim yakındaYok tabi yoksa nasıl kilo vereceksiniz?
insallah bakalım surpriz olur yarın sıkı tutarsam.bu kadar spora kaçamaksız pazartesiye -500 olurdun
Şuda aklıma geliyor 4 yada 5 1kilo ne degistircek. Bence 8-10 kilo ve uzeri olanlar iyi.özellikle spor salonundakiler muhtesem.. Direnc sistemi ekrandan ayarlaniyor otomatik interval program falan var.Onların diski kimbilir kac kilodur. istedigin hızda tepinebilirsin.evet disk ağırlığı 5 kilonun üzeinde olmalıymış diye öğrendim bende yenilerde gerçekten pahalı..
Hosgeldin..Ceneniz mi koptu bugun acaba??geçmişten surunerek geliyorum
Bugun fitness vardi canim spordaydim.. sabah da misafirimiz vardi yazamadim..inatettimolacak ortim duydunmu bugun neler başardım nerdesin yüzmedemisin yine
Kiz ne kac gunu ask olsun,dun spora giderken bile yazmadim mi size he??nerdeydin sen bakam ortim ortalıkta yok kaç gündür küsücem ama
benim baktığım 1.500 tl olanında kademesi ekranda görünüyormuş benim küçük bir boş odam var oraya koyucam haklısın aslında profesyonel sporcu değiliz kardiyo olsun yeterinsallah bakalım surpriz olur yarın sıkı tutarsam.
Şuda aklıma geliyor 4 yada 5 1kilo ne degistircek. Bence 8-10 kilo ve uzeri olanlar iyi.özellikle spor salonundakiler muhtesem.. Direnc sistemi ekrandan ayarlaniyor otomatik interval program falan var.Onların diski kimbilir kac kilodur. istedigin hızda tepinebilirsin.
Bide yer sıkıntımız var canım alan cok dar olur elden cikarma ihtimalim olur diyede cok para koymak istemiyorum aslında.
Hosgeldin..
hahah betüş bana diyodu enerjimi emiyosun vasfiye seni diyeBugun fitness vardi canim spordaydim.. sabah da misafirimiz vardi yazamadim..
Gördüm gördüm aferin sana.. e ama basarmayip napacan gelmisin 80 sınırına e napacaaaann mecbuuurrr
Bazi vasfiyelerin kulaklari cinlasin :)
Kiz ne kac gunu ask olsun,dun spora giderken bile yazmadim mi size he??
neden yoksun canım menün çok iyi o kadar yeme istediğine rağmen dayanabildinMenümu yazıp kaciyorum birkaç guln yokum artık arada girip menü yazmaya çalışırım kusura bakmayın
Sabah yarım portakal
Öğlen
2 yumurtadan peynirli omlet
3zeytin
1 parça bitter çikolata (sadece 1 minik kare)
Aksam
5izgara köfte
1 parça ızgara bonfile izgara
1 çeyreğin yarisi sucuk izgara
2 bardak ayran
Boğazlarım acıdığı için cnm şu istemedi 1 litre falan
5bin adim
Şehir dışındayım yavrucum arada gircem ama öyle sık sık gelemem muhtemelenneden yoksun canım menün çok iyi o kadar yeme istediğine rağmen dayanabildin
tamam canım hayırlı yolculuklar sana tatlım dedim ya yetiş bana yarışalımŞehir dışındayım yavrucum arada gircem ama öyle sık sık gelemem muhtemelenteşekkür ederim menü yorumun için :)
Hiiiic sulandirma gozlerini.. o ortalara serdigin kocaaaa spor setlerini cikar yap sporunu eliptigini alana kadar bos durma datlum,hareket berekettir bebisimhahah betüş bana diyodu enerjimi emiyosun vasfiye seni diye
doğru söylüyosun nee yapcamm mecbur ay 80 sınırı ağır oldu beee
Yetişicem hadi bakalım ki zaten ben seni geçerim biletamam canım hayırlı yolculuklar sana tatlım dedim ya yetiş bana yarışalım
haha eşimde öyle diyo alıcam ama onuda koycan odaya diğerlerinin yanına diyeHiiiic sulandirma gozlerini.. o ortalara serdigin kocaaaa spor setlerini cikar yap sporunu eliptigini alana kadar bos durma datlum,hareket berekettir bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?