- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.241
yedim şimide valla ölmeyiz herhalde allah korusunSosyal medyada çıkıyo canım özlemde yazmış işte kandırıyolar galiba jelleşiyo sonuçta fiyatı da uygun bende yiyorum valla sahte olsa markette ne işi var dimi hem
Kolay gelsin bende ütü yapcam:)
her mesajında birşey ekleniyor valla yemişde yemişsinNe anladın canım?
Uzun zamandır ilk defa böyle oldum ya.. Canımda cok istemiyordu aslında ama resmen bile bile yyedim...
Oglende azcık tereyagla bal,
az oncede biberli ekmek yedim.
ben yavaş kilo veriyorum yetiş bana1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------108,0
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
Hadi insallah
Bugun yediklerim midemi rahatsız etti canım istedigim gibi akıcı olamadım ama videoyuda hic durdurmadım zorlandigim yerde baslangic seviyesini yaptim.Level 2'yi durdurmadan yapabildin mi yaaa?
Masallah valla ben 1'den 2'ye geçtiğimde cok zorlanmıştım :)Bugun yediklerim midemi rahatsız etti canım istedigim gibi akıcı olamadım ama videoyuda hic durdurmadım zorlandigim yerde baslangic seviyesini yaptim.
yarın dikkat et bol sıvı al sevilciğimin dediği gibi hemen at fazlalıkları @ozlemKaçamak yaptığını anladım tabikide
Sen şimdi bu yediklerini unutuyosun akşam yemeğinde sadece protein ye karbonhidrat alma bide 1 saat bi spor yap ne yapabiliyosan
Yarın sabah kalkınca spor yap ve hafif Beslen pazartesi eskide olmazsan konuşuruz yine :)
duyan duymayana heber versin börek yemişhayırdır. ne oldu?
ay inşallah öyledir ala çiftlik ürünü tek chia değilki bir sürü ürünü var hem paketin üstünde yazıyor bilmem ne onaylı fabrikamızda paketlenmiştir diye ..benim tahminim şu malum uunu satmak icin. o urun çıkana kadar ortalık o zaman hep sahte chialarla doluydu. zaten bir ürün tutulunca diğerleri sahte olur hemem. birde dedikleri size chia diye keten tohumu satarlar. bizde hic keten tohumu görmedik inanır alırız zaten
ben sana öğretirimooooo..... korktum ben. kacamak mi? o da ne?
aaa sağol bilmiyodum ne güzelmişkaçamak yapan hatunlar kaçamak yapmadan önce alttaki linke uğrayıp kaçamak isteğinizi yazarsanız sizi durduranlar olacaktır
konuyu bu durumlar için açmıştım faydalanın faydasını görün
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/biri-beni-durdursun-diyet-gruplari.780296/
anam biz kaçamak yapınca neler diyodun yumuşadın mı neNeyse akşama sıkı tut artık olan olmus :)
Dalaman'a gidecekti o canım, o yüzden giremiyor olabilir :)
çokda zorlama kendini jillian zaten zor sakatlarsın kendini durumuna göre yap yarın yine yaparsınAksam acikirsam limonlu,pulbiberli yogurt yerim.
Sabahtan 50dk yürüyüsüm var. Aksamda 30 dk jillian yapicam.. Ek olarakta zumba falan yapar 1 saate tamamlarım canım..
Hatta yapabildigim kadar spor yaparım..
aferin sana27 dk Jillian 30 day shred level 2'nin 1.günü an itibariye sona ermistir..
Şimdi zumba zamanı..
hahahaha kalmamıştır börek falan tebriklerVeee 33 dakikalık zumbada bitti..Kayısılı form cayımı yaptım oturdum.
Bitti bile canım..çokda zorlama kendini jillian zaten zor sakatlarsın kendini durumuna göre yap yarın yine yaparsın
aaa sağol bilmiyodum ne güzelmiş
anam biz kaçamak yapınca neler diyodun yumuşadın mı ne
gerim gerim gerildin elektrik hattı gibiydin anladık zatenBitti bile canım..
Yarın yine yürüyüsle güne merhaba diyecegim insallah..
Ben kendi kendimede kızıyorumm tatlım.
Afiyet olsun canım.kızlar menüm..
sabah 1çk aspir yağı 1tk elma sirkeli 1 bardak ılık su
kahvaltı 2 yumurtadan bol maydanozlu dere otlu omlet domates salatalık bir kaç dilim 1 kk peynir 5 zeytin
ara activia üstünde gevrek olandan dışardaydım malum
öğlen bir kaç çatal sucuklu yumurta avuç içi kadar ızgara tavuk 2kk peynir 1 dilim tbe çay
ara sade türk kahvesi 1 kivi 5 fıstık
akşam 4 yk yoğurt 1yk yulaf ezmesi 1yk chia yarım ekşi yeşil elma tarçın (yemek yemek istemedim nedense )
su 1 lt az oldu yatana kadar 2lt yaparım
şimdide 5'i bir arada çay içiyorum
spor 1 saat yürüyüş
sağol canım ne yaptın özlem bakıyomusun daha eliptikAfiyet olsun canım.
bu kadar spora kaçamaksız pazartesiye -500 olurdunBunları kacamaklardan olmadan yapsaydım 10 numara olurdu..
moni bunu beğendikızlar menüm..
kahvaltı 2 yumurtadan bol maydanozlu dere otlu omlet domates salatalık bir kaç dilim 1 kk peynir 5 zeytin
öğlen bir kaç çatal sucuklu yumurta avuç içi kadar ızgara tavuk 2kk peynir 1 dilim tbe çay
akşam 4 yk yoğurt 1yk yulaf ezmesi 1yk chia yarım ekşi yeşil elma tarçın (yemek yemek istemedim nedense )
spor 1 saat yürüyüş
sağol canım valla çok uğraşıyoruz hepimiz, inşallah hepimiz başarırız...moni bunu beğendi
Bu hamilelik beni yumusattianam biz kaçamak yapınca neler diyodun yumuşadın mı ne
Guzel menukızlar menüm..
spor 1 saat yürüyüş
Kararsız kaldım canım ya 250 TL'ye cok az kullanılmıs bir ürün var disk agırlıgı 4 kilo kullanıslı olurmu acaba?sağol canım ne yaptın özlem bakıyomusun daha eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?