- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.221
108,5 du ama biraz daha indireyim hedefi bana az geldiAbla bu hafta 108 değilmiydi zaten senin
benim tahminim şu malum uunu satmak icin. o urun çıkana kadar ortalık o zaman hep sahte chialarla doluydu. zaten bir ürün tutulunca diğerleri sahte olur hemem. birde dedikleri size chia diye keten tohumu satarlar. bizde hic keten tohumu görmedik inanır alırız zatenmatilda34 bulamadım bir haber nette bimdeki chia ile ilgili canım jelleşmesi normal ama bilemedim şimdi..
Aksam acikirsam limonlu,pulbiberli yogurt yerim.Kaçamak yaptığını anladım tabikide
Sen şimdi bu yediklerini unutuyosun akşam yemeğinde sadece protein ye karbonhidrat alma bide 1 saat bi spor yap ne yapabiliyosan
Yarın sabah kalkınca spor yap ve hafif Beslen pazartesi eskide olmazsan konuşuruz yine :)
Elle tutulur tek bisey yok canım ama kacamaklar var!!!hayırdır. ne oldu?
ooooo..... korktum ben. kacamak mi? o da ne?Kaçamak yaptığını anladım tabikide
Sen şimdi bu yediklerini unutuyosun akşam yemeğinde sadece protein ye karbonhidrat alma bide 1 saat bi spor yap ne yapabiliyosan
Yarın sabah kalkınca spor yap ve hafif Beslen pazartesi eskide olmazsan konuşuruz yine :)
Ayy ne tatlıymış ismin.Sevil :)
Yaaa ayağınızı denk alın :))ona göreooooo..... korktum ben. kacamak mi? o da ne?
Tamam canım önemli olan bırakmamak zararın neresinden dönersek kar :)Aksam acikirsam limonlu,pulbiberli yogurt yerim.
Sabahtan 50dk yürüyüsüm var. Aksamda 30 dk jillian yapicam.. Ek olarakta zumba falan yapar 1 saate tamamlarım canım..
Hatta yapabildigim kadar spor yaparım..
Evet canım haklısın :)benim tahminim şu malum uunu satmak icin. o urun çıkana kadar ortalık o zaman hep sahte chialarla doluydu. zaten bir ürün tutulunca diğerleri sahte olur hemem. birde dedikleri size chia diye keten tohumu satarlar. bizde hic keten tohumu görmedik inanır alırız zaten
Canını sıkma kuzum. Eğer hemen atlatmazsan zaten bozuldu moduna girersin. Olmasaydı iyiymiş tabi ama dünyanın sonu değil yaSabah erken anneme yuruyus amacli gitttim baktim kahvalti hazir 2 dilim tb ekmegi arasi tost ve 1 h.yumurta yedim burya kadar sorun yok..
Sonra eve geldim esimle kizima kahvalti hazirladim 2 dilim kol böregi yedim.
Sonrasinda da var biseyler ama yazsam mi bilemedim.
Teşekkür ederim ebruşAyy ne tatlıymış ismin.
Aklın yolu bir işteKaçamak yaptığını anladım tabikide
Neyse akşama sıkı tut artık olan olmus :)Bugün kendimi cok gergin hissediyorum.
Sabah guzel saglikli bir kahvalti ve yuruyus yaptim.
Ama sonrası kötü oldu..
Dalaman'a gidecekti o canım, o yüzden giremiyor olabilir :)Teşekkür ederim ebruş
Bu arada wendi den haberin var mı canım
Yok tatlım dalamana gidecekti ya o yüzden yazamamıştır. Gerçi kaç gün sürecekti hatırlayan var mı, ben hatırlayamadım.Teşekkür ederim ebruş
Bu arada wendi den haberin var mı canım
Hıh şimdi güzel olmuş:)108,5 du ama biraz daha indireyim hedefi bana az geldi
1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------107,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
Neyse akşama sıkı tut artık olan olmus :)
Dalaman'a gidecekti o canım, o yüzden giremiyor olabilir :)
Aaaa hatırladım öyle bişi demişti ama çok oldu sankiYok tatlım dalamana gidecekti ya o yüzden yazamamıştır. Gerçi kaç gün sürecekti hatırlayan var mı, ben hatırlayamadım.
Level 2'yi durdurmadan yapabildin mi yaaa?27 dk Jillian 30 day shred level 2'nin 1.günü an itibariye sona ermistir..
Şimdi zumba zamanı..
aaaaa skandal hemide börekkkkSabah erken anneme yuruyus amacli gitttim baktim kahvalti hazir 2 dilim tb ekmegi arasi tost ve 1 h.yumurta yedim burya kadar sorun yok..
Sonra eve geldim esimle kizima kahvalti hazirladim 2 dilim kol böregi yedim.
Sonrasinda da var biseyler ama yazsam mi bilemedim.
canım haftaya cuma hedefi kızzzzz total hedef değilBu nasıl hedef nılguncum1 kılo toleranslı zaten kacsın kıı
hımmm o gerginlik değil pişmanlık canımBoyle elle tutulur bisey yok aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?