- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.461
sorma tatlım dost acı söylerYaa cokmus kalorisi yok onu da icmem artik iyi oldu soyledigin
özür dilerim canım gözümden kaçmıştır hemen bulucamİnşallah canım ben gerilerde bişi sordum sana görmedin
fazlası zarar canım 3 kupayı geçmeEveeet benimde yemek yeme isi az önce bitti.Aksam sadece yesilcay,su ve kahve icilcek..Gunduz 1 Litre yesil cay ictim.
Birazdan yine caydanligin ustunde yesil cay demler uyuyana kadar icerim..
1 saat sonra Jillian'ımıda yaparım.
biz mezun olcaz bize laf söyleyenlerde çatlasınOrtiim bizde bu yaz mezun olcaz insallah..
Gecmis olsun Kaptan'ım.. Malesef öksürük zor geciyor..
Tahlil sonucların çıktı mı?
ne yapayım daylum özgeyi kim ara kim bula hesabı hanım yüzme havuzların çıkıp gelemiyoki bana aktif orti lazımHeh simdi de ozlem'i mi sectin kendine orti olarak? Ya Allahim ne alemsin valla herkesi tek tek orti seciyosun kendine
74'le falan ayrıldı ben soyleyeyim6 kilo almis gelmis :)
hıhh olalımda görsünler hemşerim
hep beraber canım inşallah mezun olucazo zaman 1 partide aksama leslie ile yapariz. bu arada aksama davetiyiz caya. tabiki sadece cay içeceğim. leslie yatmadan once inşALLAH. Bu yaparizi tek basima yapmak istemiyorum hadi kızlar hepbirlikte
onu kacirmisim demekki benim ilk hedefe 20kg ama asil hedefe 30kg. onemli olan mezun olmak. hadi bakalim ez geç önüne geleni
sende gel kız 3'lü kuolüsyon kuralımbende mezun olmak istiyorum
hahaha buldum pardon tekrar canım ..İnşallah canım ben gerilerde bişi sordum sana görmedin
Kızlar bir kasede çorba içtim unutmuşum yazmayı :)SELAM kızlar bende menumu paylasayim
Sabah 10 da
Haşlama yumurta
5 tane zeytin
2 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Bir tane incir reçeli
Akşam yemeği
Tavuk ızgara bir parça
Köfte iki tane bir tanede sucuk
Bir büyük ayran
Salata
1 lt su içtim spor yok
Misafirim var
Sen mezun olursun da Nilgün'den emin degilim, kaç orti eskitti
Ay artık menülerde dolma görmek istemiyorum ya, herkes dolmacı cıktı basımıza :)bu arada menumu yazayaim bende de mutfak kapandı.
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
tahilli ekmek ile tost
domates salatalık
beyaz cay
öğlen aksam beraber
2 kucuk etli kabak dolması
bol limonlu kıvırcık salata
yeşil cay
henuz 1 litre su ama devam edeceğim hatta simdi yarim lt içiyorum
sabah 45dk pilates
oglen bisiklet ile interval
aksamda leslie 4 mil yapılacak.
Asıl aktif olan o iste spor yapmaktan buraya gelemiyor. Sen de onun kadar spor yapsan coktan mezun olmustun :)ne yapayım daylum özgeyi kim ara kim bula hesabı hanım yüzme havuzların çıkıp gelemiyoki bana aktif orti lazım
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım kaptanım, hafa arası daha iyi telafi ederim.Gecmis olsun canım, idare ederiz tabi ama bi şartla sakın kaçamak yapma :) Artık listedesin, sıkı tutman gerek
Gecmis olsun canim..
Tatlım belkide o pahallı ürünleri satmak icindir..Zaten genelde 1-2 site cıkıyor farkettiysen bide bazi sosyal medya hesaplarında zayıflayanların ozellikle cok kilo verip on planda olanların hepsi reklam icerikli oldu zaten. Onlar diyetisyenede,sporada yada aldıkları urunlerede para vermiyorlardır belki.. Yinede kimsenin gunahını almayimde bazen oyle hissediyorum.
Yaparım simdi canimda yediklerimi napcam..
Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun
Çok sağol canım ya, vallahi biri bitiyor öbürü başlıyor mızmızlık yapmayageçmiş olsun canım.. dinlen diyeceğim ama çocuklarla zor tabii allah kolaylık versin tatlım
Amin canım, teşekkür ederimGeçmiş olsun canım allah şifa versin
Evet cnm hafta sonu bakalım ne yaptın sporunu aksattın mı çok yedin mi diye mini kontrol
evet hafta sonu rehaveti olmasın diye
Evet canım takımiçi yapıyoruz haftasonu abarmayalım diye
menünde sporunda çok çok güzel olmuş canımbu arada menumu yazayaim bende de mutfak kapandı.
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
tahilli ekmek ile tost
domates salatalık
beyaz cay
öğlen aksam beraber
2 kucuk etli kabak dolması
bol limonlu kıvırcık salata
yeşil cay
henuz 1 litre su ama devam edeceğim hatta simdi yarim lt içiyorum
sabah 45dk pilates
oglen bisiklet ile interval
aksamda leslie 4 mil yapılacak.
kasmı yaptın acaba.. ay ben korkuyorum o hatundan insanı sakatlarKızlar jillian'a baslicam simdi..
Göbek çevresini elleyince yer yer sertlikler geliyor elime normal mi acaba?
menün güzel olmuşSELAM kızlar bende menumu paylasayim
Sabah 10 da
Haşlama yumurta
5 tane zeytin
2 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Bir tane incir reçeli
Akşam yemeği
Tavuk ızgara bir parça
Köfte iki tane bir tanede sucuk
Bir büyük ayran
Salata
1 lt su içtim spor yok
Misafirim var
2 tur bindirdi hemdeSen mezun olursun da Nilgün'den emin degilim, kaç orti eskitti
Ay artık menülerde dolma görmek istemiyorum ya, herkes dolmacı cıktı basımıza :)
Asıl aktif olan o iste spor yapmaktan buraya gelemiyor. Sen de onun kadar spor yapsan coktan mezun olmustun :)
Bizi bırakıp gittin, hatun sana tur bindirdi resmen, sen de anca kilo al gel :)
ya ben ne yesem hep açım çok fena yok böyle bir iştah diyet yapmadığım zaman tokta olsam sevdiğim bişey oldumu yerim hiç doyduğumu bilmem valla ben bu boğazla 150 kilo olmadım iyi
Bende bir alışabilsem ya da midem küçülse, Allah gözümü doyursun benim.yok genelde akşamları az yemeye alistim. midem küçülmüş. patateste şişirdi nedense
Ooo süpermiş o zaman. Hem sağlık hem para kazıyorsun, gerçi sonraki mesajını da gördüm, düğğn harcamalarına gidiyor diye ama olsun kar kardır. :))Ben kendime çok şaşıyorum ya bi de para koydum kenaramalum artık hergün aburcubura 50tl bayılmiyorum
Aman canım baska bir sıkıntı olmasında kas olsun.menünde sporunda çok çok güzel olmuş canım
kasmı yaptın acaba.. ay ben korkuyorum o hatundan insanı sakatlar
menün güzel olmuş
2 tur bindirdi hemde
sende anca göm beni
afiyet olsun canım bol bol bitki çayı içmişsin iyi yapmışsın ..Kahvaltı:
Haşlanmış yumurta
Eski kaşar
zeytin
1,5 dilim ekmek
Ara:
Hurma ve portakal nar karışık meyve suyu (hazır değil, şekersiz)
Öğle
Yok
Ara
Malatya pazarının karma atıştırma paketi
Fındık, ceviz, pestil vs karışık birşeyler var içinde, minik minik ama :)
Akşam
Domates çorbası
5 köfte
3 çatal şade makarna
Közlenmiş patlıcan salatası
2 litreyi henüz tamamlayamadım ama tamamlarım.
Spor maalesef yok
Bolca ıhlamur ve rezene çayı içtim.
biliyorum canım benimkilerde öyleÇok sağol canım ya, vallahi biri bitiyor öbürü başlıyor mızmızlık yapmayabide meydanı boş buldular ay bir didişiyorlar ki sorma, of.
canım hasta olunca ödem oluyor merak etme artı çıksan bile iyileşince atarsın ödemi bol sıvı al senİnşallah artı çıkmam ya, üfHasta olmayaydım iyiydi.
vayy spora gellllMenüm;
Uyanınca 400 ml ılık limonlu su
09:00
1,5 dilim çavdar ekmegi
2 kk kadar köfte
17:00
4 yk kömeç-hindiba üzerine 2 yumurta kırdım..
5 yk yogurt
2 L su
2 L yesilcay( az yesil cay bol su olarak demliyorum )
2 büyük türk kahvesi
Spor;
1 saat yürüyüş 7000 adım
27 dk jillian 30 day shred level 2 2.gün
10 dk stepper
Aslında planımda stepperi 30dk.ya tamamlamak ab rocket ile mekik,plank,zumba falanda vardı ama daha kızımın banyosu var bide pek keyfim yok siskinlik cok rahatsız ediyor gobisim resmen 1 gunde 6 cm şişmiş.
hahaha meğer kaslıymışsında haberin yokmuşAman canım baska bir sıkıntı olmasında kas olsun.
insallah oyledir yaglarımın altındaki kaslar gün yüzüne cıkacaklar belki dedigin gibi..
afiyet olsun canım bol bol bitki çayı içmişsin iyi yapmışsın ..
biliyorum canım benimkilerde öyleböyleler..
canım hasta olunca ödem oluyor merak etme artı çıksan bile iyileşince atarsın ödemi bol sıvı al sen
vayy spora gellllhelal ortime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?