Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vaayyy, sporda menüde harika:))

buda benim menüm kızlar

sabah 1 çk çörek otu yağı 1tk elma sirkeli ılık su

kahvaltı 2 dilim tbe bir kaç çatal sucuklu yumurta 1 kk peynir 4 zeytin semizotu yedim birazda

öğlen 1 tabak acılı kısır çay

ara 1 yk tuzsuz az yağlı lor 1 kivi

akşam 1 but bir kaç patates fırınlanmış 1 kase yoğurtlu semizotu salatası

spor 40 dk yürüyüş
4 mil lesli

su 1.5 lt ılık su
1 kupa 5'i bir arada çay
3 kupa yeşil çay
1 sade maden suyu
1 büyük fincan sade türk kahvesi

Sıhatler olsun kaptanım zencefili ihmal etmeyin
cnm dün akşam 2 koca kupa içtim bu akşamda yapcam zencefilli çay
Ortiim bizde bu yaz mezun olcaz insallah..

Gecmis olsun Kaptan'ım.. Malesef öksürük zor geciyor..
Tahlil sonucların çıktı mı?
cnm sabah üst abdomen ultrason ve troid ultrasonu çekilecek sonra gösterecem dr a d vitamini hariç diğerleri iyi gibi

cnm dün akşam 2 koca kupa içtim bu akşamda yapcam zencefilli çay
cnm sabah üst abdomen ultrason ve troid ultrasonu çekilecek sonra gösterecem dr a d vitamini hariç diğerleri iyi gibi
kaptanım sabah aç karnına çörek otu yağı ve elma sirkeli su bağırsakları güzel düzeltiyormuş denedin mi hiç

ne yapayım daylum özgeyi kim ara kim bula hesabı hanım yüzme havuzların çıkıp gelemiyoki bana aktif orti lazım
Goruyon mu kusurumu tü Allah da beni bildigi gibi yapsın kiz hadi bana bahanen bu baskalarina ne suc buldun acaba.. goruyon mu heeyy gidi heyy satisa geldim yetisin a dostlaaarrrr
Eyvallah baskalari gelir mezun olur gider ama ben hep buralarda olurum sen de gene kalirsin bana.. Ben acarim kollarimi hep sana dönmem sana sirtimi te boyle sarilirim sana biz de boyle hemseriyiz iste
Asıl aktif olan o iste spor yapmaktan buraya gelemiyor. Sen de onun kadar spor yapsan coktan mezun olmustun :)
Bizi bırakıp gittin, hatun sana tur bindirdi resmen, sen de anca kilo al gel :)
Bak kaptancim ordekcim minnak prensimle vermis sana cevabini.. Baska lafim yok sayin hakim

anacım artık aynı kulvarla değiliz sen bir üst modele geçtin ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…