• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amaaa neeee:duduk:bana laf yetıstırıyor ancakkk
Dedıgın gıbı en kotu sabıt oluyorum bennnn
Sen nerdeydın kac zamandırr heeeee onu de heleee:işsiz:tesekkurler özgemmmm içelim gellll:eğlence:
Nılgun kız ne kdr emzırdın bebelerıııı de bakayım bılıyon mu o iç erımelerınııı:kk77:
bildiğim için bu haldeyim ona göre dikkat et yoksa senin olucanda böyle:KK70::KK70::KK70:

Valla bundan sonra boyle herkes elindeki firsatlari degerlendirsin.. hele o eliptik de yatsin yavru dana gibi asil bak sen o zaman neler yapiyoz sana toplanip :sopa:
Bak senddn bi model daha var.. Bitti mi regli @moni hatun ne zaman basliyon spor salonuyla havuza bakem?? :kahve:
hahah moni bendende fena ayağımın altında havuz olsa havuzdan çıkmam:işsiz:

sıkışınca hee nilgün heee oluyo:KK11: kız seni geçmezsem bende ne olayım:KK55:
Kiz satisa getirir seni bu organim kanma buna servey servey
Yok senin kulvarin degisti,vay sen emziriyon meton hizli diye diye siralar bahaneleri.. :63:
Bak inanmazsan ordekcime sor.. oyle degil mi morordek morordek yapar bu organik boyle satislar dimi sen de anlat accik :KK56:

arkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
geçmiş olsun çok üzüldüm iyileşirsin inşallah bir an önce

arkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
Aaa tatlim gecmis olsun ne kusuru.. Neyin var hayirdir??

Kiz satisa getirir seni bu organim kanma buna servey servey
Yok senin kulvarin degisti,vay sen emziriyon meton hizli diye diye siralar bahaneleri.. :63:
Bak inanmazsan ordekcime sor.. oyle degil mi morordek morordek yapar bu organik boyle satislar dimi sen de anlat accik :KK56:
Ya bıraksın alla sennnnn:KK76:

Back
X