- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.581
Ahaha biz sorduk mu sana nasil ikna ettin enisteyi diye.. gobeeeem catladi diyon sadecehormonların zamanı gelmiş
Eeeee sen bısı terkettın bız aylardır aynı amac için kafa patlatıyoruz yoldas oldukkkba ba ba laflara baaaaa serveye sevdanın yolları nilgüne kurşunlar hain ex ortiii
Senın de yoldan cıkasın varmışşşl heeeeliptiğin bir üst modeli için herşey mübahhh
afiyet olsun ben sana yenisini araştırırımYasam unıtesı cok guzel gorunuyor cevız den bışey de olmaz heeee
Yanı yanı yanıııııAhaha biz sorduk mu sana nasil ikna ettin enisteyi diye.. gobeeeem catladi diyon sadece
Adama demezler mi nasil ikna ettiysen az daha ugras daha cicisini alir belkim diye :)
terkettin demeyelim mecburi bi izin oldu diyelimEeeee sen bısı terkettın bız aylardır aynı amac için kafa patlatıyoruz yoldas oldukkk
adam çenemden bıktı gıııAhaha biz sorduk mu sana nasil ikna ettin enisteyi diye.. gobeeeem catladi diyon sadece
Adama demezler mi nasil ikna ettiysen az daha ugras daha cicisini alir belkim diye :)
Gel öpüjeeemmmEeeee sen bısı terkettın bız aylardır aynı amac için kafa patlatıyoruz yoldas oldukkk
Dimi ama dimi :)Senın de yoldan cıkasın varmışşşl heee
Yeaaa bıraaah bıraahhadam çenemden bıktı gııı
anam sizinle uğraşılmaz ben en iyisi yatayım bıy bıy..
sen ne diyon bacım gıııFarkettınız miiiiiii uleyyyyyynnnn
Yatarak basarıya ulasan tek canlı senın çilliler var ya onlar yanı TAVUKLARRRanam sizinle uğraşılmaz ben en iyisi yatayım bıy bıy..
Zekı ınsanın halı bır baskaaaa zeka kubum genetıkcımmmmYaaaa yerimmmm
Yaa sen de mi izliyon lülüş lülüş kerimcigimle biricik hulyacigimi.. ayy sali gunu pilatesten kosarak geliyom bolumu yakalamak icinanam sizinle uğraşılmaz ben en iyisi yatayım bıy bıy..
bir dahakine aranıza girip bölmeyeyim bariiiZekı ınsanın halı bır baskaaaa zeka kubum genetıkcımmmm
Ayy küskenn şirin, hadi tamam gel sana da sarilayim menuler guzel spor da yapiliyo accik sevelim seni de mutlu olbir dahakine aranıza girip bölmeyeyim bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?