- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.541
bildiğim için bu haldeyim ona göre dikkat et yoksa senin olucanda böyleAmaaa neeeebana laf yetıstırıyor ancakkk
Dedıgın gıbı en kotu sabıt oluyorum bennnn
Sen nerdeydın kac zamandırr heeeee onu de heleeetesekkurler özgemmmm içelim gellll
Nılgun kız ne kdr emzırdın bebelerıııı de bakayım bılıyon mu o iç erımelerınııı
sıkışınca hee nilgün heee oluyoHe nılgun heeeeeee
hahah moni bendende fena ayağımın altında havuz olsa havuzdan çıkmamValla bundan sonra boyle herkes elindeki firsatlari degerlendirsin.. hele o eliptik de yatsin yavru dana gibi asil bak sen o zaman neler yapiyoz sana toplanip
Bak senddn bi model daha var.. Bitti mi regli @moni hatun ne zaman basliyon spor salonuyla havuza bakem??
Yavas gec bır tarafını kırmayasın nsıkışınca hee nilgün heee oluyokız seni geçmezsem bende ne olayım
Sen çde de bahana bahane bahaneeehahah moni bendende fena ayağımın altında havuz olsa havuzdan çıkmam
hadi bakalım yarış başlasınnnnnnnYavas gec bır tarafını kırmayasın nrahmetlı de sollardı
Kiz satisa getirir seni bu organim kanma bunasıkışınca hee nilgün heee oluyokız seni geçmezsem bende ne olayım
yok ben bugun dışarı çıktım 40 dk yürüdüm eve geldim 4 mile leslie yaptım daha neSen çde de bahana bahane bahaneee
Havuzum yok eliptık ım yok emzırmıyorummmm laf laf laffff
Ahaha bi de bundan hizlisi mezarda veysosumYavas gec bır tarafını kırmayasın nrahmetlı de sollardı
geçmiş olsun çok üzüldüm iyileşirsin inşallah bir an öncearkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
Aaa tatlim gecmis olsun ne kusuru.. Neyin var hayirdir??arkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
kız seni serveyi ordeki kara listeye aldım sizi gidi kara vicdanlılarAhaha bi de bundan hizlisi mezarda veysosum
Bıze boleee gel işteeeyok ben bugun dışarı çıktım 40 dk yürüdüm eve geldim 4 mile leslie yaptım daha ne
hıhh ben en iyisi başka takıma geçeyim gömün beni gömünBıze boleee gel işteee
Aynen aynennn canımmmAhaha bi de bundan hizlisi mezarda veysosum
Hemen kac zatennnnnhıhh ben en iyisi başka takıma geçeyim gömün beni gömün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?