Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa sen de mi izliyon lülüş lülüş kerimcigimle biricik hulyacigimi.. ayy sali gunu pilatesten kosarak geliyom bolumu yakalamak icin
aa çok severim bende izliyorum ama bu bölümlerde üzüldüm karıştı ortalık..
Ayy küskenn şirin, hadi tamam gel sana da sarilayim menuler guzel spor da yapiliyo accik sevelim seni de mutlu ol
Hemen de alınırmışşş aman da amannnn gel gelllll
Laaaa mal dedın alınmadık gııııııı
kız çocukları yatırdım geldim neler olmuş hahaha alemsiniz kız bi sen bi ben dedim kendimide koydum içine bir biz kaldık manasında

yaw kızlar amma çeneniz düşmüş oğlana ipek yolu çalıştırayım dedim 100küsür msj olmuş
kaptanım sabah aç karnına çörek otu yağı ve elma sirkeli su bağırsakları güzel düzeltiyormuş denedin mi hiç
cnm onlar falan kar etmiyo bana herzabah onların yanında zeytinyağı bilem içiyom bi de ozon hapı kullanıyom anca
arkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
kuzu neyin var gecmiş olsun ne oldu sana

ya sen fena bozmuşsun kaptanım bağırsak düzelmeside uzun dönemde oluyormuş Allah şifa versin

Bak sen benı zıvanadan cıkarttın bugun nıloşşşşş
Yarın ne kdr artı gelırsem gel
ılık bitki çayı iç iştahını keser düzenlide yememişsin bugun acıkırsın tabii lor varsa bir kaşık lor ye gece kasları onarıyormuş sporcular yatmadan yiyiyormuş
leptın kardesı bozmayalım baslamıştır calışmayaaaa
Sabah superdı pışman degılım valla gene yaparımmmm
Ilk defa gıdıp yarım saat de yurudum pazar pazar

haha ben olmasam sıkılacaktın işte ...

Aslan kaptanımmmm gelmışşş sahnurummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…