- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.601
Hemen de alınırmışşş aman da amannnn gel gelllllbir dahakine aranıza girip bölmeyeyim bariii
Nıckımın yanına bak sekerımmmbir dahakine aranıza girip bölmeyeyim bariii
Laaaa mal dedın alınmadık gıııııııbir dahakine aranıza girip bölmeyeyim bariii
aa çok severim bende izliyorum ama bu bölümlerde üzüldüm karıştı ortalık..Yaa sen de mi izliyon lülüş lülüş kerimcigimle biricik hulyacigimi.. ayy sali gunu pilatesten kosarak geliyom bolumu yakalamak icin
Ayy küskenn şirin, hadi tamam gel sana da sarilayim menuler guzel spor da yapiliyo accik sevelim seni de mutlu ol
Hemen de alınırmışşş aman da amannnn gel gelllll
kız çocukları yatırdım geldim neler olmuş hahaha alemsiniz kız bi sen bi ben dedim kendimide koydum içine bir biz kaldık manasındaLaaaa mal dedın alınmadık gııııııı
yeme sakın yatsana durdukça açıkırsın ela uyumadımı dahaKıtap okuyacagım ben kacar opuldunuz sekerlerrrr
kıskançççççNıckımın yanına bak sekerımmm
Uyumadı valla kucagımda kıtap okumaya calısıyorum emıyor ıcım erıyor vallayeme sakın yatsana durdukça açıkırsın ela uyumadımı daha
Sıl sen tam olsunnnnn alıngan şirinnnnnkıskançççççaman al tepe tepe tepe kullan
cnm onlar falan kar etmiyo bana herzabah onların yanında zeytinyağı bilem içiyom bi de ozon hapı kullanıyom ancakaptanım sabah aç karnına çörek otu yağı ve elma sirkeli su bağırsakları güzel düzeltiyormuş denedin mi hiç
kuzu neyin var gecmiş olsun ne oldu sanaarkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
ılık bitki çayı iç iştahını keser düzenlide yememişsin bugun acıkırsın tabii lor varsa bir kaşık lor ye gece kasları onarıyormuş sporcular yatmadan yiyiyormuşUyumadı valla kucagımda kıtap okumaya calısıyorum emıyor ıcım erıyor valla
hee fena fikir değilSıl sen tam olsunnnnn alıngan şirinnnnn
ya sen fena bozmuşsun kaptanım bağırsak düzelmeside uzun dönemde oluyormuş Allah şifa versinyaw kızlar amma çeneniz düşmüş oğlana ipek yolu çalıştırayım dedim 100küsür msj olmuş
cnm onlar falan kar etmiyo bana herzabah onların yanında zeytinyağı bilem içiyom bi de ozon hapı kullanıyom anca
kuzu neyin var gecmiş olsun ne oldu sana
leptın kardesı bozmayalım baslamıştır calışmayaaaaılık bitki çayı iç iştahını keser düzenlide yememişsin bugun acıkırsın tabii lor varsa bir kaşık lor ye gece kasları onarıyormuş sporcular yatmadan yiyiyormuş
2017 yı sılmışken onu da sılersınnnnnnhee fena fikir değilyinede kıyamam hemşerime yaa
haha ben olmasam sıkılacaktın işte ...Bak sen benı zıvanadan cıkarttın bugun nıloşşşşş
Yarın ne kdr artı gelırsem gel
leptın kardesı bozmayalım baslamıştır calışmayaaaa
Sabah superdı pışman degılım valla gene yaparımmmm
Ilk defa gıdıp yarım saat de yurudum pazar pazar
ben onu geçenlede değiştirdim yeni değilki2017 yı sılmışken onu da sılersınnnnnn
Iyı kı varsınnnhaha ben olmasam sıkılacaktın işte ...
Aslan kaptanımmmm gelmışşş sahnurummmmyaw kızlar amma çeneniz düşmüş oğlana ipek yolu çalıştırayım dedim 100küsür msj olmuş
cnm onlar falan kar etmiyo bana herzabah onların yanında zeytinyağı bilem içiyom bi de ozon hapı kullanıyom anca
kuzu neyin var gecmiş olsun ne oldu sana
bende canım ..Iyı kı varsınnnsen yokken senı cok özlemıştımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?