- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.621
Bekleyeydın aralığı 2019 yapardınnnnnben onu geçenlede değiştirdim yeni değilki
Bak sen baslattın yıneeeeeebende canım ..yoksa senin gibi çatlakla benden başka kim uğraşır
ben sonsuzluk işareti koyayım en iyisiBekleyeydın aralığı 2019 yapardınnnnn
O kadam catlak su kacırmazzzzbende canım ..yoksa senin gibi çatlakla benden başka kim uğraşır
İşte bu çoook ıyıydıııııı seslı guldummmmmmmmben sonsuzluk işareti koyayım en iyisi
hadi yatıyorum sohbetine doyum olmaz sende uyut elayı inşallah uyurda dinlenirsinO kadam catlak su kacırmazzzz
Gaza getırıyorum ya alınma gommedımmmİşte bu çoook ıyıydıııııı seslı guldummmmmmmm8 i yan yatır yeterrrr
iyi hadi güldün gece gece ..İşte bu çoook ıyıydıııııı seslı guldummmmmmmm8 i yan yatır yeterrrr
Kendımı takıma nasıl aldırdıgımı hatırlamıyon herhalde benle ugrasılmaz bılmıyon muuuhadi yatıyorum sohbetine doyum olmaz sende uyut elayı inşallah uyurda dinlenirsin
bilmem mi anam yok yok yat sen en iysi ben gidince yeni gelene sarmaKendımı takıma nasıl aldırdıgımı hatırlamıyon herhalde benle ugrasılmaz bılmıyon muuu
Inancın olsun uyuyamıyacan bugun 1,5 saattır yatıyorum dedıydınnnkızinatettimolacak ben yazınca kalp falan koymadıydın bana servey yazınca yapıştırdın kalpleri hain ex orti
Aklın kalmadın özgeyle muhabbet etmıyecegız gıt uyu whats uptan devam edecegız bızbilmem mi anam yok yok yat sen en iysi ben gidince yeni gelene sarma
senin yüzünden anacım laf bitmiyoki hadi bu sefer kaçtım gerçekten bak cevap yazma olmıcamInancın olsun uyuyamıyacan bugun 1,5 saattır yatıyorum dedıydınnn
haaa yandın teli bendede var grup açayımAklın kalmadın özgeyle muhabbet etmıyecegız gıt uyu whats uptan devam edecegız bız
Sen de ınanmadın olmayacagınaaaasenin yüzünden anacım laf bitmiyoki hadi bu sefer kaçtım gerçekten bak cevap yazma olmıcam
Yazmıtacaktı guyaaaahaaa yandın teli bendede var grup açayım
watsap diyince kaldımYazmıtacaktı guyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?