- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.621
Bekleyeydın aralığı 2019 yapardınnnnnben onu geçenlede değiştirdim yeni değilki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyeydın aralığı 2019 yapardınnnnnben onu geçenlede değiştirdim yeni değilki
Bak sen baslattın yıneeeeeebende canım ..yoksa senin gibi çatlakla benden başka kim uğraşır
![]()
ben sonsuzluk işareti koyayım en iyisiBekleyeydın aralığı 2019 yapardınnnnn![]()
O kadam catlak su kacırmazzzzbende canım ..yoksa senin gibi çatlakla benden başka kim uğraşır
![]()
İşte bu çoook ıyıydıııııı seslı guldummmmmmmmben sonsuzluk işareti koyayım en iyisi![]()
hadi yatıyorum sohbetine doyum olmaz sende uyut elayı inşallah uyurda dinlenirsinO kadam catlak su kacırmazzzz![]()
Gaza getırıyorum ya alınma gommedımmmİşte bu çoook ıyıydıııııı seslı guldummmmmmmm8 i yan yatır yeterrrr
![]()
iyi hadi güldün gece gece ..İşte bu çoook ıyıydıııııı seslı guldummmmmmmm8 i yan yatır yeterrrr
![]()
Kendımı takıma nasıl aldırdıgımı hatırlamıyon herhalde benle ugrasılmaz bılmıyon muuuhadi yatıyorum sohbetine doyum olmaz sende uyut elayı inşallah uyurda dinlenirsin![]()
bilmem mi anam yok yok yat sen en iysi ben gidince yeni gelene sarmaKendımı takıma nasıl aldırdıgımı hatırlamıyon herhalde benle ugrasılmaz bılmıyon muuu![]()
Inancın olsun uyuyamıyacan bugun 1,5 saattır yatıyorum dedıydınnnkızinatettimolacak ben yazınca kalp falan koymadıydın bana servey yazınca yapıştırdın kalpleri hain ex orti
![]()
Aklın kalmadın özgeyle muhabbet etmıyecegız gıt uyu whats uptan devam edecegız bızbilmem mi anam yok yok yat sen en iysi ben gidince yeni gelene sarma![]()
senin yüzünden anacım laf bitmiyoki hadi bu sefer kaçtım gerçekten bak cevap yazma olmıcamInancın olsun uyuyamıyacan bugun 1,5 saattır yatıyorum dedıydınnn![]()
haaa yandın teli bendede var grup açayımAklın kalmadın özgeyle muhabbet etmıyecegız gıt uyu whats uptan devam edecegız bız![]()
Sen de ınanmadın olmayacagınaaaasenin yüzünden anacım laf bitmiyoki hadi bu sefer kaçtım gerçekten bak cevap yazma olmıcam![]()
Yazmıtacaktı guyaaaahaaa yandın teli bendede var grup açayım![]()
watsap diyince kaldımYazmıtacaktı guyaaaa![]()