Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah
Ben nasıl yazayım bilemedim kilomu
Artiyla başladım haftaya benimde WC sorunum var ondardir inşallah bugün bitki çayı içerim düzene girerim...
Bugünkü kilom: 52.8 :((((((

Gunaydın arkadaslar. hamilelikten dolayı takımdan ayrılmıstım. sonrasında da agır bir ameliyat gecırdım. baya uzak kaldım. sımdı yeniden katılmak ıstıyorum. burdan devam edebılıyormuyum. yoksa yenidenmı baslamam lazım
merhaba hümeyra cım hoşgeldin
geçmiş olsun bu arada bebek nasıl herşey yolundadır umarım kızlar söylemiş listeler çok dolu ama motivasyon amaçlı takılırsın boşalınca listeye girersin kaç kg oldun bu arada

Günaydınlar, biz kontrole gidiyoruz :anneadayı:

Canım diğer kaptan yardımcımız da demis listemiz cok dolu su an, eger hemen listeye dönmek istiyorsan listesi daha musait bir takım varsa oraya gidebilirsin ama burada devam etmek istersen motivasyon amaçlı tabi ki bizimle de takilabilirsin :KK66:
ördeğim güzel haberlerle gel tatlım umut paşadan

merhaba hümeyra cım hoşgeldin
geçmiş olsun bu arada bebek nasıl herşey yolundadır umarım kızlar söylemiş listeler çok dolu ama motivasyon amaçlı takılırsın boşalınca listeye girersin kaç kg oldun bu arada
Mrb kaptanım sizi burda yeniden görmek çok güzel. Kızım iyi sukur. ben kılo aldım bıraz daha 96 97 civarıyım sanırım. İç kanama geçirdim yaklaşık 2 lt kan kaybım oldu. Bu yüzden diyet yapamadım. İyi beslenmem gerekti :( Aranıza katılmak isterim tekrar. Simdilik her gun gelir paylasım yaparım. Liste boşalıncada dahil olurum olmazmı :)

Günaydın fistiklar
hastaneye 7,30 da gittik ben zaten akşam yemeğimi 5 de yemiştim sadece su içtim yatana kadar

bugünkü menüm:

sabah(08:00)

1 tbekmekli tost
1haşlanmış yumurta
kaşar peynir
5 ince zeytin
2 çeri domates
Dere otu
2 ceviz
1 hurma tarçınlı
Açık çay

Ara(14,30)
Türk kahvesi

akşam(17:00))
1 tabak bulgur pilavı
3 parça et
Brokoli salatası

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:60 dakika yürüyüş+hastanede 9 doğurdum:KK70:
Hayırlı olsun cnm gelmiş geçmiş olsun :)

Şunu da şuraya ilistireyim belki ihtiyacı olan alır :D
Çoğumuz sabahları bir kahve ya da yaz aylarındaysak soğuk bir içecek ile genelde soda ve soda benzeri meyve suları ile güne başlamayı alışkanlık haline getirmişizdir. Fakat size bu içtiğiniz içeceklerden çok daha faydalı bir içecek olan Haşlanmış limon ile güne başlamanızı öneriyoruz.
Haşlanmış limon aç karna içildiğinde soda ve kahve gibi midenize zarar vermez, aksine besleyici, bağırsaklardaki bakterileri yok edici, vücuda detox etkisi yapan ve gün içinde ihtiyacımız olan enerjiyi karşılayıcı etki yapacaktır.

Haşlanmış limon tarifi için gerekli malzemeler:

Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.

İhtiyacımız olan malzemeler ise;

• 2-3 cm lik zencefil parçası
  • 5 adet limon
  • 4-5 diş sarımsak
  • 2 litre su
Haşlanmış limon nasıl hazırlanır:
Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz. Tarifimiz hazır.

Haşlanmış limonu her sabah bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız. Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.

Diğer Faydaları:

• Limonun antioksidan etkisi diğer pek çok hastalıkta olduğu gibi, iltihaplı ve ağrılı hastalıklar olan iltihaplı eklem ar yol açtığı rahatsızlıkları hafifletmek için kullanılabilir.
  • Kalp ve Damar Sağlığına çok faydalı
  • Yaraların İyileşmesine katkı sağlar
  • Cilde iyi gelir
  • Sindirime yardımcıdır
  • Kemik sağlığına faydalı.
  • Saçlara sürülürse iyi gelir.

Ayy ne guzel dualarla basladık güne.. Senin de canım :KK15:

Benim wc sorunum da var bıkac gundur anlamadım.. Beklıcem bu sefer bıraz sınamekıye fılan sarılmak ıstemıyorum hemen duzenım bozulur sonra ıyıce dıye korkuyorum..
Spordan degıl de ben bı tıkanma yasıyorum sanırım bıraz vucudumu sallamam lazım bı kendıne gelsın :KK66:

Günaydın guzel hatun :KK66:
bende de bir şişlik bir şişlik sorma gitsin. karnımı içeri çekemiyorum. içeriden baskı var :KK70::KK70::KK70:

Günaydınlar, biz kontrole gidiyoruz :anneadayı:

Canım diğer kaptan yardımcımız da demis listemiz cok dolu su an, eger hemen listeye dönmek istiyorsan listesi daha musait bir takım varsa oraya gidebilirsin ama burada devam etmek istersen motivasyon amaçlı tabi ki bizimle de takilabilirsin :KK66:
Güle güle gidin. iyi haberlerle gelin:KK25:

Şunu da şuraya ilistireyim belki ihtiyacı olan alır :KK70:
Çoğumuz sabahları bir kahve ya da yaz aylarındaysak soğuk bir içecek ile genelde soda ve soda benzeri meyve suları ile güne başlamayı alışkanlık haline getirmişizdir. Fakat size bu içtiğiniz içeceklerden çok daha faydalı bir içecek olan Haşlanmış limon ile güne başlamanızı öneriyoruz.
Haşlanmış limon aç karna içildiğinde soda ve kahve gibi midenize zarar vermez, aksine besleyici, bağırsaklardaki bakterileri yok edici, vücuda detox etkisi yapan ve gün içinde ihtiyacımız olan enerjiyi karşılayıcı etki yapacaktır.

Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.

• 5 adet limon
  • 4-5 diş sarımsak
  • 2 litre su
Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz. Tarifimiz hazır.

Haşlanmış limonu her sabah bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız. Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.

Diğer Faydaları:

• Limonun antioksidan etkisi diğer pek çok hastalıkta olduğu gibi, iltihaplı ve ağrılı hastalıklar olan iltihaplı eklem ar yol açtığı rahatsızlıkları hafifletmek için kullanılabilir.
  • Cilde iyi gelir
  • Sindirime yardımcıdır
Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımin için çok yararlı bilgiler kopyala yapıştır yaptım not defterine sayfalar ilerledikçe kaybolmasin

Şunu da şuraya ilistireyim belki ihtiyacı olan alır :KK70:

• 5 adet limon
  • 4-5 diş sarımsak
  • 2 litre su

Diğer Faydaları:

• Cilde iyi gelir
  • Sindirime yardımcıdır
denemediğimiz bir bu kalmıştı onu da deneyelim :KK70:

Back
X