- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.661
Kapanışı yapayım o zman :))
İyi geceler sevgili takımım

İyi geceler sevgili takımım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun tatlımarkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
Sen bile mezun oldun Ebrusum, bu Nilgün'den benim hic umudum yok:)Aynı ben demi??
Kendimi görüyon Nilgün'de :))
ama bu sefer olacak be, bende oldu onda da olur.
Yaaa hosgelmis kuzucukselam kızlar akşam apar topar hastaneye gittik bebişimiz geldi sağ selamet
eve şimdi geldim anneciği gelince nöbeti devrettim![]()
ALLAH anali babali buyutsun. hayirli evlat olmasini nasip etsin inşALLAHselam kızlar akşam apar topar hastaneye gittik bebişimiz geldi sağ selamet
9 doğurmak herseye bedelhastaneye 7,30 da gittik ben zaten akşam yemeğimi 5 de yemiştim sadece su içtim yatana kadar
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
1 tbekmekli tost
1haşlanmış yumurta
kaşar peynir
5 ince zeytin
2 çeri domates
Dere otu
2 ceviz
1 hurma tarçınlı
Açık çay
Ara(14,30)
Türk kahvesi
akşam(17:00))
1 tabak bulgur pilavı
3 parça et
Brokoli salatası
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:60 dakika yürüyüş+hastanede 9 doğurdum![]()
monicim gözün aydın tatlım babaanne mi oldun şimdi ne güzel allah sağlıklı mutlu ömür versinselam kızlar akşam apar topar hastaneye gittik bebişimiz geldi sağ selamet
Gecmis olsun canım..arkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
Gözünüz aydın,hayırlı olsunselam kızlar akşam apar topar hastaneye gittik bebişimiz geldi sağ selamet
Hadi gözünüz aydın cümleten.. Allah hayırlı evlat olduğu günleri daim eder inşallahselam kızlar akşam apar topar hastaneye gittik bebişimiz geldi sağ selamet
benimde aynı sorunum varBu arada fenalardayım ilk pazartesi bildirimi benden gelsin
Cuma 62,6
Güncel 63,7
Spor yapıp dıkkat ettım erken kapattım ne ettim ben sana sevgılı bunyem
Ama savas baslasıncumaya kadar detokstayım kımsecıkler tutmasın benı
![]()
Teşekkürler canım. Sana daGunaydin kizlarr herkese hayirli sabahlar diliyorum
İşleriniz rast gitsin![]()
Hosgeldın canım.. Listeler baya dolu su anda,motıvasyon amaclı hep gelebılırsın buraya tabııkı ama hemen lısteye gırmek ıstıyorum dersen -ki hakkın var buna hamılelık dolasıyla ızne ayrılmıssın- ne zaman burda sıra gelır bılmıyorum dogrusu.. Kaptanlarım daha detaylı bılgı verır sanaGunaydın arkadaslar. hamilelikten dolayı takımdan ayrılmıstım. sonrasında da agır bir ameliyat gecırdım. baya uzak kaldım. sımdı yeniden katılmak ıstıyorum. burdan devam edebılıyormuyum. yoksa yenidenmı baslamam lazım
Ayy ne guzel dualarla basladık güne.. Senin de canımGunaydin kizlarr herkese hayirli sabahlar diliyorum
İşleriniz rast gitsin![]()
Benim wc sorunum da var bıkac gundur anlamadım.. Beklıcem bu sefer bıraz sınamekıye fılan sarılmak ıstemıyorum hemen duzenım bozulur sonra ıyıce dıye korkuyorum..benimde aynı sorunum var
cuma 88,2
güncel 89,3
herkeste mi +1,1kg acaba
aşırı spor iyi gelmiyor bundan sonra yatıştayım![]()
Günaydın guzel hatunherkese günaydın kızlar![]()
Canım diğer kaptan yardımcımız da demis listemiz cok dolu su an, eger hemen listeye dönmek istiyorsan listesi daha musait bir takım varsa oraya gidebilirsin ama burada devam etmek istersen motivasyon amaçlı tabi ki bizimle de takilabilirsinGunaydın arkadaslar. hamilelikten dolayı takımdan ayrılmıstım. sonrasında da agır bir ameliyat gecırdım. baya uzak kaldım. sımdı yeniden katılmak ıstıyorum. burdan devam edebılıyormuyum. yoksa yenidenmı baslamam lazım