Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yuruyusumu yaptım geldim.
Kefirde aldım ebrusonmez canim ölcün varmı?
nilsub Bizim buradaki Bim'de chia yokmus..Migros'a bakarım daha sonra.Alsaydım aksam yerdim yogurtla.
Tadı nasıl?
bi tadı yok merak etme ben seviyorum süte koyunca süt tadını alıyo yoğurda koyunca yoğurt tadını alıyo canım ..

bende menümü yazayım..

sabah 1 çk çörek otu yağı 1 tk elma sirkeli ılık su

sabah 1 dilim tbe 4 zeytin 2 kk peynir acılı domates sosu yazdan kendim yapmıştım

ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 gün kurusu kayısı 6-7 çiğ fıstık

öğlen 2 haş yumurta azcık fırında tavuktan bol yeşillikli salata 2 bardak ayran

ara 1 yk lor 1 kivi

5' te akşam tbe peynirli tost pul biberli kekikli sade maden suyu akşam yemeğim yoktu canım istedi eşimde pide getiricem diyince yapıp yedimki pide yemiyim...

spor 40 yürüyüş

su 2 lt ılık su
sade maden suyu
1 kupa papatya çayı
3 kupa yeşil çay

Menü süper canım afiyet olsun.

Bana da chia yaramadi bikac paket almistim arkadaslara dagittim, artik çörek susu yerine borege pogacaya filan koyariz kalanini yapinca..
Boyle ilk defa deneyeceginiz seyleri az az denemeye başlayın derim ben kizlar

ay kız bizimkilerde pide yedi ben yemedim yaa laaaaa aferin banaaaa kalanını eşime dedim ananlara götür tamam dedi
Ayy sus sus bizim arkadaslarda aradi cigkofte gecesi yapalim diye.. dedim sizi fururum detokstayim ben cuma gelin didim ev arkadasim urfali bir yumurtali cig kofte yapiyo 7buyuk gunahin sonuna ekle oyle bisey baslayinca duramiyorum.. detoksumu bozmazsam cuma ödül vericem kendime
ne yapıyosun detoksta neler yedin
Seyda coskunu deneyeyim dedim bu sefer..
Bugun cilek yulaf vardi..
Her ogun ayni 1kase cilek dogradim 1yk yulaf koydum. Aralarda da yine bikac cilek yedim..
Odem cayi ve su,.
Yarin yumurta ananas
Carsamba da saf protein var.
Bu detoks 3gunluk persembeye de uydururum bisey cumaya guzel bisey gelir umarim
Ama benim hain vakvaktan kacmam lazim bi sekilde detoks yaptigimi duyarsa vay efendim ac kaliyon bayiltacan kendini diye basimin etini yer.. cirkefe yatiyo bi dr iddiayı kazanicam ya

daha kazanıcağın mı kaldı baya baya kazandın çamura yatmasın enişte

daha kazanıcağın mı kaldı baya baya kazandın çamura yatmasın enişte
Kiz sen bilmiyon tabii.. benim bu vakvak hep 65+ tir hatta fix yeri 68dir... gectigimiz bikac ay part time calisti bayaa yorucuydu bir kilo verdi yemeden icmeden kesildi..
Kiz 57 kiloya düştü adam. Yoksa tabi gecmistim onu simdiye.. Simdi iste okul basladi anasinin yaninda bi de yedirip besliyo anacigi 59olmustu gecen hafta.. ama ne olur ne olmaz benim alt sinirlari olabildigince zorlamam lazim. Yemiyo inadindan normalde affetmez yok iddia bitince yicem diyo..
Gizli saldirilar yapmalıyım ona o yuzden

59 kilo adam mı olur de:))
Komik ama eşini kıskandım biz 50 li kilolarda olalım diye kendimizi yırtalım:))

Menü berbat sanki
Sabah peynir 1 dilim ekmek domates biber azcık tavada yumurta

Ara az leblebili yoğurt 5 badem 4 fındık 3 kayısı

Akşam yarım simit 2 dilim peynir

Su 2.5
Spor 40 dk yürüyüş 45 dk bisiklet bütün gün temizlik

anam korurmuşta yarini
he hislerime tercüman oldun eşimde benden zayıf 73 75 arası
düzensiz olmuş biraz canım

Diyorum zaten az kilo al kasli adam seviyom ben belki diyom bozuk atiyo git kasli bul o zaman diyo elimdekini degelendiricem banane diyom yemezler gaza getiremezsin diyo.. ama geri cekilme taktigi uyguluyorum anacigi besler onu biraz
Bu arada minnak not biz evli degiliz hala canim :) beyefendinin okulu uzadi onu bekliyoruz.. 6 yildir birlikteyiz ama düğün dernek nasip olmadi henuz

he hislerime tercüman oldun eşimde benden zayıf 73 75 arası
Bizim iddia da boyle cikti ya,bu minik danam 2gun sonra birakican zaten diyeti ne kasiyon diye dalga gecmisti benle ben de hadi bakalim senden zayif olmazsam ben de ne olayim dedim.. hersey oyle basladi iste

Bizim iddia da boyle cikti ya,bu minik danam 2gun sonra birakican zaten diyeti ne kasiyon diye dalga gecmisti benle ben de hadi bakalim senden zayif olmazsam ben de ne olayim dedim.. hersey oyle basladi iste
biliyorum nasıl geldiğini hatırlıyorum canım .. yarimde yarim diye diye
ay benimkide eliptikte alıcam zayıfla diyo adam nasıl korktuysa kilomdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…