- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.781
bi tadı yok merak etme ben seviyorum süte koyunca süt tadını alıyo yoğurda koyunca yoğurt tadını alıyo canım ..Yuruyusumu yaptım geldim.
Kefirde aldımebrusonmez canim ölcün varmı?
nilsub Bizim buradaki Bim'de chia yokmus..Migros'a bakarım daha sonra.Alsaydım aksam yerdim yogurtla.
Tadı nasıl?
bütün herşey kadınlara karşı canımKizlar ya reglim 2 gun gecikti. Olsam da rahatlasam simdi sislik de yapar bu meret
Sen listeye girmişmiydin canım.Cumaya kadar olursun inşallah.Kizlar ya reglim 2 gun gecikti. Olsam da rahatlasam simdi sislik de yapar bu meret
Menü süper canım afiyet olsun.Evet arkadaslar gunu tamamladim
En bastan basliyayim.
Pazartesi gunleri dersim yok evdeyim ondan gune erken baslamadim
Uyaninca 10 gibi 1 bardak elma sirkeli ve limonlu su
Kahvalti 11 de
2 dilim tam bugday ekmegiyle tost
Bolca yesillik
5 zeytin
Ara 1 portakal
Aksam 17.00
5 kasik mantar sote
3 kasik yogurtlu kereviz
Simdiye kadar 2 lt su
1 kupa 5 li bitki cayi
Bu saatten sonra su ve 1 fincan daha yesilcay içerim
Spor olarak da 30 dk yuruyus
ay kız bizimkilerde pide yedi ben yemedim yaa laaaaa aferin banaaaaBu arada detoksa basladigimi soylemis miydim
Aksami da bitirdim ama bi aclik vurdu simdi.. onumuzdeki 1saati atlatirsam biseycik olmaz bana
ne yapıyosun detoksta neler yedinBu arada detoksa basladigimi soylemis miydim
Aksami da bitirdim ama bi aclik vurdu simdi.. onumuzdeki 1saati atlatirsam biseycik olmaz bana
Ayy sus sus bizim arkadaslarda aradi cigkofte gecesi yapalim diye.. dedim sizi fururum detokstayim ben cuma gelin didimay kız bizimkilerde pide yedi ben yemedim yaa laaaaa aferin banaaaakalanını eşime dedim ananlara götür tamam dedi
Seyda coskunu deneyeyim dedim bu sefer..ne yapıyosun detoksta neler yedin
daha kazanıcağın mı kaldı baya baya kazandın çamura yatmasın enişteAyy sus sus bizim arkadaslarda aradi cigkofte gecesi yapalim diye.. dedim sizi fururum detokstayim ben cuma gelin didimev arkadasim urfali bir yumurtali cig kofte yapiyo 7buyuk gunahin sonuna ekle oyle bisey baslayinca duramiyorum.. detoksumu bozmazsam cuma ödül vericem kendime
Seyda coskunu deneyeyim dedim bu sefer..
Bugun cilek yulaf vardi..
Her ogun ayni 1kase cilek dogradim 1yk yulaf koydum. Aralarda da yine bikac cilek yedim..
Odem cayi ve su,.
Yarin yumurta ananas
Carsamba da saf protein var.
Bu detoks 3gunluk persembeye de uydururum bisey cumaya guzel bisey gelir umarim
Ama benim hain vakvaktan kacmam lazim bi sekilde detoks yaptigimi duyarsa vay efendim ac kaliyon bayiltacan kendini diye basimin etini yer.. cirkefe yatiyo bi dr iddiayı kazanicam ya
Kiz sen bilmiyon tabii.. benim bu vakvak hep 65+ tir hatta fix yeri 68dir... gectigimiz bikac ay part time calisti bayaa yorucuydu bir kilo verdi yemeden icmeden kesildi..daha kazanıcağın mı kaldı baya baya kazandın çamura yatmasın enişte
cnm benim var ama küçük daha bir de hangi şehirdesin biraz daha büyüyünce göndereyimkızlar ben kefir mayamı öldürmüşüm
kefir mayası olan var mı?
cnm havalardan heralde benim de 6. günde gelmiştiKizlar ya reglim 2 gun gecikti. Olsam da rahatlasam simdi sislik de yapar bu meret
59 kilo adam mı olur de:))Kiz sen bilmiyon tabii.. benim bu vakvak hep 65+ tir hatta fix yeri 68dir... gectigimiz bikac ay part time calisti bayaa yorucuydu bir kilo verdi yemeden icmeden kesildi..
Kiz 57 kiloya düştü adam. Yoksa tabi gecmistim onu simdiye.. Simdi iste okul basladi anasinin yaninda bi de yedirip besliyo anacigi 59olmustu gecen hafta.. ama ne olur ne olmaz benim alt sinirlari olabildigince zorlamam lazim. Yemiyo inadindan normalde affetmez yok iddia bitince yicem diyo..
Gizli saldirilar yapmalıyım ona o yuzden
anam korurmuşta yariniKiz sen bilmiyon tabii.. benim bu vakvak hep 65+ tir hatta fix yeri 68dir... gectigimiz bikac ay part time calisti bayaa yorucuydu bir kilo verdi yemeden icmeden kesildi..
Kiz 57 kiloya düştü adam. Yoksa tabi gecmistim onu simdiye.. Simdi iste okul basladi anasinin yaninda bi de yedirip besliyo anacigi 59olmustu gecen hafta.. ama ne olur ne olmaz benim alt sinirlari olabildigince zorlamam lazim. Yemiyo inadindan normalde affetmez yok iddia bitince yicem diyo..
Gizli saldirilar yapmalıyım ona o yuzden
he hislerime tercüman oldun eşimde benden zayıf 73 75 arası59 kilo adam mı olur de:))
Komik ama eşini kıskandım biz 50 li kilolarda olalım diye kendimizi yırtalım:))
düzensiz olmuş biraz canımMenü berbat sanki
Sabah peynir 1 dilim ekmek domates biber azcık tavada yumurta
Ara az leblebili yoğurt 5 badem 4 fındık 3 kayısı
Akşam yarım simit 2 dilim peynir
Su 2.5
Spor 40 dk yürüyüş 45 dk bisiklet bütün gün temizlik
Diyorum zaten az kilo al kasli adam seviyom ben belki diyom bozuk atiyo git kasli bul o zaman diyo59 kilo adam mı olur de:))
Komik ama eşini kıskandım biz 50 li kilolarda olalım diye kendimizi yırtalım:))
Bizim iddia da boyle cikti ya,bu minik danam 2gun sonra birakican zaten diyeti ne kasiyon diye dalga gecmisti benle ben de hadi bakalim senden zayif olmazsam ben de ne olayim dedim.. hersey oyle basladi istehe hislerime tercüman oldun eşimde benden zayıf 73 75 arası
biliyorum nasıl geldiğini hatırlıyorum canım .. yarimde yarim diye diyeBizim iddia da boyle cikti ya,bu minik danam 2gun sonra birakican zaten diyeti ne kasiyon diye dalga gecmisti benle ben de hadi bakalim senden zayif olmazsam ben de ne olayim dedim.. hersey oyle basladi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?