Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben genelde hazir tuketiyordum. sonra kendim mayalayayim dedim.1-2 yaptim sonra ara verdim. iste o arada öldürdüm mayami

cnm benim var ama küçük daha bir de hangi şehirdesin biraz daha büyüyünce göndereyim
cnm havalardan heralde benim de 6. günde gelmişti
ah cok teşekkür ederim kaptan. ben istanbuldayim. alıcı ödemeli kargo yaparsan sevinirim. baharda üremesi hızlanırmış mayanin. ben bu kış baslamistim cok buyutemedim.

he hislerime tercüman oldun eşimde benden zayıf 73 75 arası
ben ne edeyim benim koca gayet fit. gobek baglasin diye o kadar uğraşıyorum ama benden gizli spor yapiyor galiba. kizi da örgütledim. gec saat olunca kuruyemiş kavanozu veriyorum eline gizli gizli babana ver diyorum. adam da kendi yemeyip kiza yediriyor.

hayırlısı olsun. gec olsun güç olmasın :)

harikasın valla imrendin.

geçmiş bitti. sira menude
sabah
standart cavdar ekmekli domates peynirli sandiviç
beyaz cay

oglen
tavuk gogus pane
salata yogurt

sade turk kahvesi
2 gun kurusu kayisi ve 2 ceviz

aksam
tavuk sote coban salata

2.5 lt su
spor bisiklete binecegim
20dk interval kol karin çalışırım

Eşim duymasın ama ben evde baya öküz besliyom heralde nerdeyse 20 kilo var aramızda:))
Onuda üye yapalım buraya kilo versin.
Saol canim.Bilmiyorum ama yolculuk falan yaptım ya idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyoruz ya da yine taş düşürüyorum belli değil
Tatlım cook gecmis olsun..
ay kızlar ben yatar herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar rüyanızda 90-60-90 görün kendinizi ona göre kaçamak yapmayın
sabaha herkes ekside olur inşallah
iyi geceler ortimm.
Afiyet olsun canım sporunuda yaparsan kilo verme yolunda guzel bir gun gecmis olacak..

benimde aynı sorunum var
cuma 88,2
güncel 89,3
herkeste mi +1,1kg acaba
aşırı spor iyi gelmiyor bundan sonra yatıştayım

Ya bende +800 çıktım
cuma: 81,7 idim
bugün: 82,5...

Ay, kuzucuk yolunu da yapmaya başladı artık o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…