- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.821
ben genelde hazir tuketiyordum. sonra kendim mayalayayim dedim.1-2 yaptim sonra ara verdim. iste o arada öldürdüm mayamievet canım çalışanlar için zor oluyor sende akşam yemeklerini hafif tutup yapabilirsin canım..
sen tavuklardan korkuyodun nasıl beslicen
canım ben bir ara yapıyordum çok dokundu bana kızlar güldü dünyanın en sağlıklı iceceği diye ama bende aşırı bir şinkinlik rahatsızlık yaptı sonra meğer kan grubu beslenmemde kefir yasakmış ondan herhalde dedim..
ben kapattım canım eşim arada yemek yapma pide yaptırıcam dedi ama ben kendi menümü yedim doydum şükür
bana hiç iyi gelmemişti
ah cok teşekkür ederim kaptan. ben istanbuldayim. alıcı ödemeli kargo yaparsan sevinirim. baharda üremesi hızlanırmış mayanin. ben bu kış baslamistim cok buyutemedim.cnm benim var ama küçük daha bir de hangi şehirdesin biraz daha büyüyünce göndereyim
cnm havalardan heralde benim de 6. günde gelmişti
mayayı kulanmayacağın zaman temiz suya küçük bir kavanoza koyup dolaba koyunca 10 gün bozulmadan duruyormuşben genelde hazir tuketiyordum. sonra kendim mayalayayim dedim.1-2 yaptim sonra ara verdim. iste o arada öldürdüm mayami
Çok sinir bozucu neyseki benimki yiyin alıyo :))ay benimkide çok yer ama kilo almıyor
ben ne edeyim benim koca gayet fit. gobek baglasin diye o kadar uğraşıyorum ama benden gizli spor yapiyor galiba. kizi da örgütledim. gec saat olunca kuruyemiş kavanozu veriyorum eline gizli gizli babana ver diyorum. adam da kendi yemeyip kiza yediriyor.he hislerime tercüman oldun eşimde benden zayıf 73 75 arası
hayırlısı olsun. gec olsun güç olmasın :)Diyorum zaten az kilo al kasli adam seviyom ben belki diyom bozuk atiyo git kasli bul o zaman diyoelimdekini degelendiricem banane diyom yemezler gaza getiremezsin diyo.. ama geri cekilme taktigi uyguluyorum anacigi besler onu biraz
Bu arada minnak not biz evli degiliz hala canim :) beyefendinin okulu uzadi onu bekliyoruz.. 6 yildir birlikteyiz ama düğün dernek nasip olmadi henuz
Ayyy süper oluriyileşte sonra beraber eliptik yaparız..
harikasın valla imrendin.Menüm;
10:45
1,5 d. Kepekli ekmek ve patatesli yumurta
14:00
1 b.turk kehvesi
3 kuru kayısı+6 kuru siyah üzüm+2 ceviz
17:45
8 yk kıymalı lahana
6 yk yogurt ve 1 acı biber
3 L su
800 ml yesil cay
3 cay bardagı türk kahvesi
Spor;
1 saat yürüyüş (6000 adım)
27 dk Jillian 30 day shred level 2 (3.gün)
10 dk stepper ile dans
13 dk ab rocket ile mekik
2 × 1 dk plank
1 dk duvara yaslanma
5 dk 2 kilo dambıl ile kol hareketleri
canım sen 20 kilo diyorsun ama bu öküzleri zayıfları da var. hatta bizim okuz iste gayet fit. ajansa yaptıracağım öküz olarak rol verirler belkiEşim duymasın ama ben evde baya öküz besliyom heralde nerdeyse 20 kilo var aramızda:))
ben 10 gunden fazla tutmuşum. arada kontrol ediyordum. yaşıyordu. enson dun baktım mosmor olmuştu: (mayayı kulanmayacağın zaman temiz suya küçük bir kavanoza koyup dolaba koyunca 10 gün bozulmadan duruyormuş
inşALLAH . iyi geceleray kızlar ben yatarherkese hayırlı geceler tatlı rüyalar rüyanızda 90-60-90 görün kendinizi ona göre kaçamak yapmayın
sabaha herkes ekside olur inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Neyin var?arkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
Onuda üye yapalım buraya kilo versin.Eşim duymasın ama ben evde baya öküz besliyom heralde nerdeyse 20 kilo var aramızda:))
Tatlım cook gecmis olsun..Saol canim.Bilmiyorum ama yolculuk falan yaptım ya idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyoruz ya da yine taş düşürüyorum belli değil
iyi geceler ortimm.ay kızlar ben yatarherkese hayırlı geceler tatlı rüyalar rüyanızda 90-60-90 görün kendinizi ona göre kaçamak yapmayın
sabaha herkes ekside olur inşallah
Afiyet olsun canım sporunuda yaparsan kilo verme yolunda guzel bir gun gecmis olacak..geçmiş bitti. sira menude
sabah
standart cavdar ekmekli domates peynirli sandiviç
beyaz cay
oglen
tavuk gogus pane
salata yogurt
sade turk kahvesi
2 gun kurusu kayisi ve 2 ceviz
aksam
tavuk sote coban salata
2.5 lt su
spor bisiklete binecegim
20dk interval kol karin çalışırım
Bu arada fenalardayım ilk pazartesi bildirimi benden gelsin
Cuma 62,6
Güncel 63,7
Spor yapıp dıkkat ettım erken kapattım ne ettim ben sana sevgılı bunyem
Ama savas baslasıncumaya kadar detokstayım kımsecıkler tutmasın benı
benimde aynı sorunum var
cuma 88,2
güncel 89,3
herkeste mi +1,1kg acaba
aşırı spor iyi gelmiyor bundan sonra yatıştayım
Selam kızlar, doktordan döndüm. Çalışabilir raporumu da aldım :)
Her şey iyi şimdilik bi sıkıntı yok. Baş aşağı pozisyonu almış oğluşum, artık pek değişmez dedi doktor. 2 hafta sonra yeniden kontrol :)
selam şekerler,
hastaneden çıktık evimizdeyiz çok şükür
bebişimiz erkek Rüzgar Hamza'mız
çok teşekkür ederim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?