- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.741
Neden 16:00 dan once ?kızlar yeşil çay yapmaya kalkıyorum lütfen müsait olan içsin yeşil çayın zayıflamaya etkisi kanıtlanmış birde saat 16,00 dan önce içilmesi gerekiyormuş haberiniz olsun..hafta sonu fazlalıklarınada iyi gelir
Ay canım bulsak bir yolunu yollasam ne havalesi bir şey istemem ay araştıralımda yollayayım kız sen dur ...ay maşallah öle hayat olsun kuzum, Allah rutinimizi bozmasın :) yumurtalar yollarda telef olmasa da bize yollasan mis gibi, ben burdan havalemi yaparım :)
kilo sanki vermiş gibi geldin bana, sanki 82-83'lerle boğuşmuo muydun yanlış mı hatırlıyorum?79 olmuşsun maşallah, Allah bi daha 8'leri göstermesin :) darısı 6'lara.
tam kalktım demliyodum, eğitim varmış, dönünce inşallah :)
Galiba hareket etmek gerekiyor içtikten sonra akşam içip yatıyoruz ondan mı birde uyku kaçıyor şeyma çoşkun illa 4den önce için diyorNeden 16:00 dan once ?
Ozlemciğim birde içerken bir kaç damla limon sık yeşil çaayın içindeki aktif maddeyi 10kat artırıyormuşNeden 16:00 dan once ?
Hayırlı olsun ablacım.Sağlıkla büyüsün.selam kızlar akşam apar topar hastaneye gittik bebişimiz geldi sağ selamet
eve şimdi geldim anneciği gelince nöbeti devrettim
Şu an bu sekilde iciyorum canım..Ozlemciğim birde içerken bir kaç damla limon sık yeşil çaayın içindeki aktif maddeyi 10kat artırıyormuş
Bende canım küçük bir demliğim var ona demliyorum 3kupa çıkıyor tam iyi oluyor yetiyor oda afiyet olsun canımŞu an bu sekilde iciyorum canım..
Bende bugün başlıyorum 5te yiyip kapatıcam bakalım bir kaç gün bende zorlanırım ama sonra alışırız canım bende acayip etkili oluyordu erken yemek ...hadi bakalım hep beraber..Selamlar ve mutlu gunler herkese
Dun ayni sekilde tamamladim menumu
gec saatlere dogru az zorlansamda alisacagim bu duzene
Sizin menuler de super kizlar aynen devam ediyoruz
Kimler gelmiş.. Hoşgeldin..günaydın hanımlar :)
Ay canım bulsak bir yolunu yollasam ne havalesi bir şey istemem ay araştıralımda yollayayım kız sen dur ...
Kimler gelmiş.. Hoşgeldin..
Herşey yolunda demek :))Selam kızlar, doktordan döndüm. Çalışabilir raporumu da aldım :)
Her şey iyi şimdilik bi sıkıntı yok. Baş aşağı pozisyonu almış oğluşum, artık pek değişmez dedi doktor. 2 hafta sonra yeniden kontrol :)
Geçmiş olsun tatlım.döndük canım şükür, biraz zor oldu gelişimiz ama, rüzgardan dolayı bizim için korkunç pilot için normal olan bi iniş yaşadık, dayak yemiş gibiyim, nasıl gerildiysem her yanım ağrıyo. kızım yanımda olunca ona üzüldüm keşke getirmeseydim diye, of aklıma neler geldi neler.
Yakın olsaydık almayı çok isterdim ya :))canım dostlar sağolsun ..
gelmem mi gitmem mecburi oldu biraz döner dönmez geldim ...
iyi çocuklar hayatımda aynı şükür 1 dönüm bostan yan gel yat osman havasında
ay tavuklar bir yumurtluyor her gün 20 tane alıyorum satıyorum komşular geliyo almaya veriyorum bende yiyemiyoruz çünkü çok oluyoraynı herşey bende kilomda aynı malesef
Yaa kıyamam cok mu korktu?döndük canım şükür, biraz zor oldu gelişimiz ama, rüzgardan dolayı bizim için korkunç pilot için normal olan bi iniş yaşadık, dayak yemiş gibiyim, nasıl gerildiysem her yanım ağrıyo. kızım yanımda olunca ona üzüldüm keşke getirmeseydim diye, of aklıma neler geldi neler.
morordek ördekcim umutcuğun iyi olmasına ve çalışabilmene sevindim bu arada :)
Sagolun canlarHerşey yolunda demek :))
Çok sevindim.:Sağlıkla gelsin..
Hadi hayırlısı :)Selam kızlar, doktordan döndüm. Çalışabilir raporumu da aldım :)
Her şey iyi şimdilik bi sıkıntı yok. Baş aşağı pozisyonu almış oğluşum, artık pek değişmez dedi doktor. 2 hafta sonra yeniden kontrol :)
Nasılsın canım. Seyehat nasıl geçti??kuzumm, yollamış kadar oldun
ebruşummmm, hoşbuldum
ay canım yumurtanın lafımı olur..kuzumm, yollamış kadar oldun
ebruşummmm, hoşbuldum
canım yakın olsanız yumurtasız bırakmazdım sizi..Yakın olsaydık almayı çok isterdim ya :))
Görümcem bir yer bulmuş organikmiş, köy tavuğu. Oradan alalım memlekete gittiğimizde
ben hafta içi ancak saat 7de evde oluyorum. 8den önce yiyip kalkarsam ne mutlu banaBende bugün başlıyorum 5te yiyip kapatıcam bakalım bir kaç gün bende zorlanırım ama sonra alışırız canım bende acayip etkili oluyordu erken yemek ...hadi bakalım hep beraber..başarıcaz
Menu harika ben de mistik cayi sutlu cok severimMenü
Öğle lor salatası 3 ceviz 5 zeytin
Sabah yok uyuyodum:)
Ara 1 bardak kefil
Akşam Çupra ızgara salata 1 bardak şalgam 4 halka kalamar
Ara 1 bardak kahveli mistikli laktozsuz süt
Su 2.5
Spor 35 dk bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?