- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.961
Bel fıtıgın mı var?sorma ben zombi gibi kalkıyorum sabah
yok yapıyorum canım belim sakat çok ağır sporlar yapamıyorum leslie yapıyorum çok hoplamalı zıplamalı eğilmeli kalkmalı şeyleri yapamıyorum..
hain orti insan gel bekliyorum der yalandanda olsabende acele ederdim ortim bekliyo diye
birazcık
kartın hesap kesimi tarihini bekliyorum canım eşim hesap kesilsin yatırayım diyor sonrada al hemen dedi
Daha indirmedim once jillian yapicam halim kalirsa onuda yaparim.çok fena kız ooo benim canım çıkıyor onda çok uzun..
hahahahah al sende iştealda yapalım bende 1 afta sonra vericem daha şiparişini araştırdım beğendim s
ay başlamasın kız söyle ..şakası bile kötü
ay bende yürüyemiyorum bile öyle fena oluyorum
Ay o beyaz omleti yiyemem galiba ben güzel bir detoks buldum kivili işte pc ye geçince atayım sizede bakınAy sorma ben bi de alismistim gunese sinuzit geldi bindi tepeme acayip basim agriyo boyle cirkin cirkin.. Allahtan aksama kerimcigim var da ona bakip iyilesirim biraz
Valla uzun zamandir yapmiyodum da detoks zor ismis simdi hatirladim. Fare gibi kemirdim az once ananasi. Yarin daha doyurucu bi gun persembe de yine protein yapip aksami yogurtla kapatmayi dusunuyorum.
Hazir ananas almisken kabuklarindan da cay yaptim onu iciyom simdi. O da guzel odem attiriyomus. Sabah da yesilcay-hubiskus icmistim.. gitsin giden..
Cuma gelsin de cig kofte yiyeyim hayalini kuruyorum su an
Ama hayaller cig kofte gerçekler beyaz omlet
Kiz herhalde simdiki yokluktan baya guzel geldi bana,normalde boyle yapsam mi artik diye dusundum yerken hattaAy o beyaz omleti yiyemem galiba ben güzel bir detoks buldum kivili işte pc ye geçince atayım sizede bakın
Bu arada sen daha yeni baslamadin mi diyete dur bakalim verirsin bence bu ara guzel guzel.. durursan denersin benceAy o beyaz omleti yiyemem galiba ben güzel bir detoks buldum kivili işte pc ye geçince atayım sizede bakın
Afiyet olsun canım kahve güzel iştah kapatıyor enerjide veriyor missHuu ben geldimm. Hasta ziyaretine gitmistik.Az once geldik.
10'da kahvalti ettim ama saat 1 gibi cok fena aciktim halsizlestim.
Az once 1 avuc kadar kuru meyve,kuru yemis karisimi yedim.T.kahveside ictim oyle kendime geldim.
Özgecimm muhtesemsinAy o beyaz omleti yiyemem galiba ben güzel bir detoks buldum kivili işte pc ye geçince atayım sizede bakın
kız Nilgün sende olmasan ne kahve aklıma gelecek ne yeşil çay. Ot gibi yaşıyorum vallaYeşil çayımı demledim oturdum içiyorum..
Evde olan hatunlar yeşil çayınızı unutmayın...
Amiinnn...Kilo vermekte zor korumakta Allah irade versin hepimize canım...
dikkat et kendine. takım hastalıktan kırılıyor. ALLAH herkese şifalar versin inşALLAH.Yeşil çayımı aldım bende çok üşüyorum hastamı olcam yaaa içim çekiliyo
Hoşgeldinn :)Huu ben geldimm. Hasta ziyaretine gitmistik.Az once geldik.
10'da kahvalti ettim ama saat 1 gibi cok fena aciktim halsizlestim.
Az once 1 avuc kadar kuru meyve,kuru yemis karisimi yedim.T.kahveside ictim oyle kendime geldim.
Ayy insallah tartinin ustunde gobecikler atasin her cumaÖzgecimm muhtesemsin
Sen bu iradeyle ve hırsla ömür boyu cıtır bir hatun olarak kalırsın tatlım.
gelde benim yağlarıda bi korkutDetoks fena degil de sinuzit vurdu beynim onden onden agriyo.. Ama #direnozge hastagiyle devam ediyorum
Ay 1saat once yedim ogle omletini,2saat sonra da aksami yerim artik anand kemirirm biraz daha.. yarin sabahki lora saklicam kendimi.. az tutayim bogazimi da görsün benden daha keci olan o mendebur yaglar el mi yaman bey mi yaman diye
evet canım 2 tane fıtığım birde 3-4 sene önce trafik kazasından kalan belimdeki bir kemikte biraz yamukluk var kilo o yüzdende yasak bana ..Bel fıtıgın mı var?
Daha indirmedim once jillian yapicam halim kalirsa onuda yaparim.
belkide güzel olur denemek lazımKiz herhalde simdiki yokluktan baya guzel geldi bana,normalde boyle yapsam mi artik diye dusundum yerken hatta
benim vucudda kafayı yedi 10 günde bir diyete başlıyorumBu arada sen daha yeni baslamadin mi diyete dur bakalim verirsin bence bu ara guzel guzel.. durursan denersin bence
ondaki irade bizdede olsaaaaaÖzgecimm muhtesemsin
Sen bu iradeyle ve hırsla ömür boyu cıtır bir hatun olarak kalırsın tatlım.
inşallah tatlım bir daha almayızBu sefer isi kokten cozeceginden eminim kaptan.
ben de gecen mayis ve haziran aylarin da 78 den 68 e dustum bu kis tekrar basa dondum bu kez hedefim korumak insallah basaririz hepimiz hep beraber
beyaz omlet ne şekerim bi de kim bu kerim yawwAy sorma ben bi de alismistim gunese sinuzit geldi bindi tepeme acayip basim agriyo boyle cirkin cirkin.. Allahtan aksama kerimcigim var da ona bakip iyilesirim biraz
Valla uzun zamandir yapmiyodum da detoks zor ismis simdi hatirladim. Fare gibi kemirdim az once ananasi. Yarin daha doyurucu bi gun persembe de yine protein yapip aksami yogurtla kapatmayi dusunuyorum.
Hazir ananas almisken kabuklarindan da cay yaptim onu iciyom simdi. O da guzel odem attiriyomus. Sabah da yesilcay-hubiskus icmistim.. gitsin giden..
Cuma gelsin de cig kofte yiyeyim hayalini kuruyorum su an
Ama hayaller cig kofte gerçekler beyaz omlet
afiyet olsun canım görevimizkız Nilgün sende olmasan ne kahve aklıma gelecek ne yeşil çay. Ot gibi yaşıyorum valla
Amiinnn...
dikkat et kendine. takım hastalıktan kırılıyor. ALLAH herkese şifalar versin inşALLAH.
Bende demlerim simdi bugun icmedim.Yeşil çayımı aldım bende çok üşüyorum hastamı olcam yaaa içim çekiliyo
Canım paylas bakim bende merak ettim.Datlum kivi diyeti diye bir diyet buldum güzel gibi yapsam mı acaba... Benimde azcık vucudumu şaşırtmam lazım 4gun yapılıyo
Hosbuldum..Hoşgeldinn :)
Sadece ananas kabugumu kaynatıyoruz?Gideyim bi kupa daha ananas cayi alayim :)
Midem dolu sansin kendini bari
Bu arada bayaa odem attiriyomus kizlar siz de bi bakin bence. Simdi detoksun etkisi mi cayin etkisi mi ayiramam ben pek sonra yine yapar soylerim size olmadi
yok ağır değil baksana canım bence kolay bileBende demlerim simdi bugun icmedim.
Canım paylas bakim bende merak ettim.
Ama agir bir diyetse dikkat et canim.
Bende Umay Villa'nın detoksunu uygulamıstım. 4 günde 2 kilonun uzerinde gitti ama detokstan sonra verdigimden fazlasini aldim geri.
Hosbuldum..
Sadece ananas kabugumu kaynatıyoruz?
Amin canım insallah insallah..Ayy insallah tartinin ustunde gobecikler atasin her cuma
Böyle iltifata boyle dua
kanal de nin dizisi hayat şarkısında kerim var ona diyoruzinşallah tatlım bir daha almayız
beyaz omlet ne şekerim bi de kim bu kerim yaww
Sen napcan o arada acabagelde benim yağlarıda bi korkut
Yumurtanin beyazindan yapiliyo sadece kaptanim. Saf protein detokslarinda yaptiriyolar.. sabah hasladigimin sarisini arkadasa sattim,omletlerin sarisini da aksama omlet yapip benim 50kilo ev arkadasimin agzina tikicambeyaz omlet ne şekerim bi de kim bu kerim yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?