- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.981
hahah adamı katilmi edicen kızzzzz sen hamileyken bak resmine benzer belkiSen napcan o arada acabagelirsem alirim tum mal varligini elinden valla.. o koca pilates setinden davuklarina kadar..
Yumurtanin beyazindan yapiliyo sadece kaptanim. Saf protein detokslarinda yaptiriyolar.. sabah hasladigimin sarisini arkadasa sattim,omletlerin sarisini da aksama omlet yapip benim 50kilo ev arkadasimin agzina tikicam
Kerimcigim de diziden kaptanimhayat sarkisi var bu aksam,nami diger birkan sokullu
Ezelden beridir cok beğenirim o adami her hali ayri karizmatik tatliss..
Benim vakvakin tek kiskandigi adamcok satasinca bana kerim kartini oynuyom,gecen guya beni sinirletirken ne sevicem seni dedi,ben de sana bakmazdim ya hayaller birkancigim hayatlar vakvak dedim bi sinirlendi
Yavrusum olursa o benzese bari ona dedim iyice köpurdu iyi git ondan yaparsin cocuk dedi ahahaha
İyi gibi kiveri guzel sec ama canim benim dilim kabariyo biraz sert olunca. Bi 4gun sikilmazsin umarim ayni menuden..kivi diyeti 4 günden fazla yapılmayacak tekrarı 5 gün sonra olur
Kahvaltı: 1 adet kivi, 1 su bardağı yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara Öğün: 1 adet kivi
Öğle: 1 kase sebze çorbası, Doyana kadar kivi
Ara Öğün: 1 adet kivi
Akşam: 1 adet kivi, 2 adet haşlanmış yumurta, 1 tabak sebze yemeği yada tercihe göre 100 gram et.
Dipnot 1: Gece rahat uyumak ve midenizi rahatlatmak için şekersiz olarak papatya çayı tüketebilirsiniz.
Dipnot 2: 4 günlük diyetiniz boyunca şekersiz çay ve su hariç diğer içecekleri içmeniz yasaktır.
Benim klasik odem cayimdan yaptim. Basrol oyuncusu degisir sadece.Sadece ananas kabugumu kaynatıyoruz?
Az bile yaptim benle ugrasmalarini getiricem burnundan kiskansin accik..simdi kotlarima laf etmeye basladi da bi yaz gelsin giyicem sortlari etekleri fiti fiti gezicem :)hahah adamı katilmi edicen kızzzzz sen hamileyken bak resmine benzer belki
tamam ya tavuklarım pilates setim kurban olsun sana ama eliptiğimi virmem
hee iyi o zaman sen gidince alayım ben yoksa sen onuda alırsınİyi gibi kiveri guzel sec ama canim benim dilim kabariyo biraz sert olunca. Bi 4gun sikilmazsin umarim ayni menuden..
Benim klasik odem cayimdan yaptim. Basrol oyuncusu degisir sadece.
ananasin kabuklari 1kabuk tarcin yarim limon sıktım kendini de attim,2tane karanfil,taze zencefilim bitmis 1cay kasigida toz zencefil koyup kaynattim canim.
Evde musait olunca yesilcayimi da boyle demliyorum ben
Az bile yaptim benle ugrasmalarini getiricem burnundan kiskansin accik..simdi kotlarima laf etmeye basladi da bi yaz gelsin giyicem sortlari etekleri fiti fiti gezicem :)
Ben olan maldan konusurum bu arada farazi mala ne konusup cenemi yoracam
Fıtıgın varsa dikkatli olmalisin canim gecmis olsun.gelde benim yağlarıda bi korkut
evet canım 2 tane fıtığım birde 3-4 sene önce trafik kazasından kalan belimdeki bir kemikte biraz yamukluk var kilo o yüzdende yasak bana ..
ay ben pc ye birşey indiremiyorum ya habire netten açıyorum
belkide güzel olur denemek lazım
benim vucudda kafayı yedi 10 günde bir diyete başlıyorum
ondaki irade bizdede olsaaaaa
sende adam çatlatırsın vallaFıtıgın varsa dikkatli olmalisin canim gecmis olsun.
Guzel gorunyor kivi diyeti bence denenebilir.
Ben şimdilik çıkıyorum kızlar Jillian'ımı aradan çıkartimde aksama kalmasın..
canım bu kivi diyetinde şekersiz çay ve su hariç herşey yasak diyor .. çaydan kastı siyah çaymı yeşil çay içebilirim dimi birde sade türk kahveside mi içemiyoruz sen yapıyorsun ya ondan sana soruyorumİyi gibi kiveri guzel sec ama canim benim dilim kabariyo biraz sert olunca. Bi 4gun sikilmazsin umarim ayni menuden..
Benim klasik odem cayimdan yaptim. Basrol oyuncusu degisir sadece.
ananasin kabuklari 1kabuk tarcin yarim limon sıktım kendini de attim,2tane karanfil,taze zencefilim bitmis 1cay kasigida toz zencefil koyup kaynattim canim.
Evde musait olunca yesilcayimi da boyle demliyorum ben
Az bile yaptim benle ugrasmalarini getiricem burnundan kiskansin accik..simdi kotlarima laf etmeye basladi da bi yaz gelsin giyicem sortlari etekleri fiti fiti gezicem :)
Ben olan maldan konusurum bu arada farazi mala ne konusup cenemi yoracam
ayy sorma insan yaşlı olunca öğreniyo işte bi de 2 çocuk büyütünce :)
canım ben net bir diyet yapamadım sadece yediklerime dikkat ederek 3 ayda falan gitti sanırım çok ağır gidiyor anlayacağın
ben maalesef 4 yıl aradan sonra yine başladım
yaa ilaçlarda zeytinyağı ile az biraz çıkıyorum
sabah kalktığımızda ankarada da vardı kar
geçmiş olsun tatlım
tatlım o nisan başı gibi gelebilecek şimdilik sadece cumaları bildirimde bulunuyor bazı sorunlar yüzünden izin istedi
ne kadar oldu canım alalı ay evet biri demiş 3 ay zor kullandım servisten gelmiyo diye
ama sende hiç aşırı kilolu olmadınki benim bildiğim kadarı ile annen bizi görse ödü kopar demekki
ay çok geçmiş olsun canım yaa iyi olur inşallah bir an önce
Ya bazisi kesinlikle vermiyo. Dun icmistim bi t.kahvesi ama bugun icmedim. Mesela isvec yaparken cay bile yasakti sadece kahve vardicanım bu kivi diyetinde şekersiz çay ve su hariç herşey yasak diyor .. çaydan kastı siyah çaymı yeşil çay içebilirim dimi birde sade türk kahveside mi içemiyoruz sen yapıyorsun ya ondan sana soruyorum
Aynen o da yapiyodu.. evet canim seyda coskun. Ben ilk defa yapiyorum onunkini. Daha once isvec yapmistim 1hafta,arada da muz sut yapiyodumnilsub bu detox güzelmiş aslında ama 4 gün aynısı sıkar bence de, özgem seninki şeyda çoşkun muydu? tambak geldi aklıma :) bi detoxta ben patlatsam kocamla.
Bu detox 2gunde yapılabiliniyor ilk 4gun değil en fazla 4gun diyor canım denicem bakalım başarırım inşallah...nilsub bu detox güzelmiş aslında ama 4 gün aynısı sıkar bence de, özgem seninki şeyda çoşkun muydu? tambak geldi aklıma :) bi detoxta ben patlatsam kocamla.
Oğluşumu uyutayım hemen yapcam bende kendimeYeşil çayımı demledim oturdum içiyorum..
Evde olan hatunlar yeşil çayınızı unutmayın...
Yeşil çayımı aldım bende çok üşüyorum hastamı olcam yaaa içim çekiliyo
Yeniymiş canım seninki de ..yaktığın kaloriyi gösteriyor dimi rekorun kaç dkGeçen yaz almıştık. Temmuz Ağustos falandı herhalde. yeni sayılır.
Cok güldüm simdi bu hedefime. Bence ben olmusumdur 73 coktan1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight------- 70,9
11.inatettimolacak------- 61,9
12.aytozuvegece -------75.7
kızlar bu cumaki hedeflerimiz
benim 400 gr ım kaldı hadi bakalım sizlerin ne olacak
Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine?çok yakın kilolarımız canımeliptiği alsamda kapışsak
Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredimorordek ordekcim sen nerelerdesin,iyisiniz minnak prensle dimi??
Tez hocanin isguzarligi mi tuttu yine yoksa
Kiz bi tabur adamiz burda lazimsak kullan bizi deAy ben bugun hic yazmamısım sanırım, yogunluktan kendimi gördüğüm mü var
Cok güldüm simdi bu hedefime. Bence ben olmusumdur 73 coktan
Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine?
Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredi
Günde bir tane içeyim bakalım..Ya bazisi kesinlikle vermiyo. Dun icmistim bi t.kahvesi ama bugun icmedim. Mesela isvec yaparken cay bile yasakti sadece kahve vardi
Aynen o da yapiyodu.. evet canim seyda coskun. Ben ilk defa yapiyorum onunkini. Daha once isvec yapmistim 1hafta,arada da muz sut yapiyodum
hmm tv seyretmeyince yabancı kalıyoz tabisinekanal de nin dizisi hayat şarkısında kerim var ona diyoruz
kızım sen güzel gidiyordun neden detoks yapıyon ki yap normal diyeti detoks sonra yaparsınkızlar yarın kivi diyetine başlıyorum hadi hayırlısı bakalım desteklerinizi esirgemeyim gazla çalışıyorum
keşke ama bunu demek için çok geçYaaaa, keşke başlamasaydın
şekerim biz varız aday ben zamanında USA daki kuzenimin verisi için işyerinde anket yaptırmıştımAy ben bugun hic yazmamısım sanırım, yogunluktan kendimi gördüğüm mü var
Cok güldüm simdi bu hedefime. Bence ben olmusumdur 73 coktan
Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine?
Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?