Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahah adamı katilmi edicen kızzzzz sen hamileyken bak resmine benzer belki
tamam ya tavuklarım pilates setim kurban olsun sana ama eliptiğimi virmem

İyi gibi kiveri guzel sec ama canim benim dilim kabariyo biraz sert olunca. Bi 4gun sikilmazsin umarim ayni menuden..
Sadece ananas kabugumu kaynatıyoruz?
Benim klasik odem cayimdan yaptim. Basrol oyuncusu degisir sadece.
ananasin kabuklari 1kabuk tarcin yarim limon sıktım kendini de attim,2tane karanfil,taze zencefilim bitmis 1cay kasigida toz zencefil koyup kaynattim canim.
Evde musait olunca yesilcayimi da boyle demliyorum ben
hahah adamı katilmi edicen kızzzzz sen hamileyken bak resmine benzer belki
tamam ya tavuklarım pilates setim kurban olsun sana ama eliptiğimi virmem
Az bile yaptim benle ugrasmalarini getiricem burnundan kiskansin accik..simdi kotlarima laf etmeye basladi da bi yaz gelsin giyicem sortlari etekleri fiti fiti gezicem :)
Ben olan maldan konusurum bu arada farazi mala ne konusup cenemi yoracam

hee iyi o zaman sen gidince alayım ben yoksa sen onuda alırsınsenle baş mı edilir

Fıtıgın varsa dikkatli olmalisin canim gecmis olsun.
Guzel gorunyor kivi diyeti bence denenebilir.
Ben şimdilik çıkıyorum kızlar Jillian'ımı aradan çıkartimde aksama kalmasın..

canım bu kivi diyetinde şekersiz çay ve su hariç herşey yasak diyor .. çaydan kastı siyah çaymı yeşil çay içebilirim dimi birde sade türk kahveside mi içemiyoruz sen yapıyorsun ya ondan sana soruyorum

Yaaaa, keşke başlamasaydın

Geçen yaz almıştık. Temmuz Ağustos falandı herhalde. yeni sayılır.

canım bu kivi diyetinde şekersiz çay ve su hariç herşey yasak diyor .. çaydan kastı siyah çaymı yeşil çay içebilirim dimi birde sade türk kahveside mi içemiyoruz sen yapıyorsun ya ondan sana soruyorum
Ya bazisi kesinlikle vermiyo. Dun icmistim bi t.kahvesi ama bugun icmedim. Mesela isvec yaparken cay bile yasakti sadece kahve vardi

nilsub bu detox güzelmiş aslında ama 4 gün aynısı sıkar bence de, özgem seninki şeyda çoşkun muydu? tambak geldi aklıma :) bi detoxta ben patlatsam kocamla.
Aynen o da yapiyodu.. evet canim seyda coskun. Ben ilk defa yapiyorum onunkini. Daha once isvec yapmistim 1hafta,arada da muz sut yapiyodum

Ay ben bugun hic yazmamısım sanırım, yogunluktan kendimi gördüğüm mü var

Cok güldüm simdi bu hedefime. Bence ben olmusumdur 73 coktan
çok yakın kilolarımız canımeliptiği alsamda kapışsak
Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine?
morordek ordekcim sen nerelerdesin,iyisiniz minnak prensle dimi??
Tez hocanin isguzarligi mi tuttu yine yoksa
Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredi

Kiz bi tabur adamiz burda lazimsak kullan bizi de

Günde bir tane içeyim bakalım..

kanal de nin dizisi hayat şarkısında kerim var ona diyoruz
hmm tv seyretmeyince yabancı kalıyoz tabisine
kızlar yarın kivi diyetine başlıyorum hadi hayırlısı bakalım desteklerinizi esirgemeyim gazla çalışıyorum
kızım sen güzel gidiyordun neden detoks yapıyon ki yap normal diyeti detoks sonra yaparsın
Yaaaa, keşke başlamasaydın
keşke ama bunu demek için çok geç
şekerim biz varız aday ben zamanında USA daki kuzenimin verisi için işyerinde anket yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…