- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.361
ya en zoruda o canım mecbur oturuyorum sofraya bir şişe maden suyu alıyorum elime oğlumu doyuruyorum yemeklerini koyuyorum ne kadar savaş veriyorum bir bilsenEşinle ayrı yiyince iyi bişey demiyor ben olsam çok kizarim
Ay valla dediydim
Tabisi
Kıyamam koş sen de git
Güzel bir gün olmuş canim
Saat geç oldu bence yemebir de sporun eksik
ben yapmadım ama medusa38 yapmıştı canım çok zor yapmayımı düşünüyorsunKızlar 36 saat açlık orucu var deneyen var mı ?
Ay çok acımasızca ya ben yemesem dayanamazdimya en zoruda o canım mecbur oturuyorum sofraya bir şişe maden suyu alıyorum elime oğlumu doyuruyorum yemeklerini koyuyorum ne kadar savaş veriyorum bir bilsenyanlarına oturunca kızmıyor sadece yemiyorum
Merak ettim sağlık açısından çok faydaliymis baya zor görünüyor benim bi arkadaş 3-4 hastada 12 kilo verdi ya aklım kayıyor ama dayanması zorben yapmadım ama medusa38 yapmıştı canım çok zor yapmayımı düşünüyorsun
hemde ne zor bugun sıyırıyodum balataları saldırmamak için hahaha habire çay içiyorumAy çok acımasızca ya ben yemesem dayanamazdim
yok ya bence çok sağlıksız öyle diyetler bütün enerjiyi kullanınca vucud ne yapıcak kapıyor kendini algılaması zor oluyordur daha bir sürü şey birde çalışıyorsun ..Merak ettim sağlık açısından çok faydaliymis baya zor görünüyor benim bi arkadaş 3-4 hastada 12 kilo verdi ya aklım kayıyor ama dayanması zor
Yap kız ama sporunu aksatma :)yarına hedefime ulaşırsam öğlene kısır yapıcammmm acılı bol ekşili
Lokman hekimin tedavisiymis bu 10 gün açlık bile varyok ya bence çok sağlıksız öyle diyetler bütün enerjiyi kullanınca vucud ne yapıcak kapıyor kendini algılaması zor oluyordur daha bir sürü şey birde çalışıyorsun ..
yok yaparım sporumu akşamıda yoğurtla kapatırım..missss çok açım resmen hayal kurmaya geçtimYap kız ama sporunu aksatma :)
ölür insan beeee.. öyle şeyleri yapmak için çalışmıyacaksın evde hizmetçin olucak çocukların dadısı olucak yatcan 10 gün yoksa nasıl olur bilemedimLokman hekimin tedavisiymis bu 10 gün açlık bile var
Canım benim 2 tanecik yedimEşinle ayrı yiyince iyi bişey demiyor ben olsam çok kizarim
Ay valla dediydim
Tabisi
Kıyamam koş sen de git
Gerçekten korkutucu haölür insan beeee.. öyle şeyleri yapmak için çalışmıyacaksın evde hizmetçin olucak çocukların dadısı olucak yatcan 10 gün yoksa nasıl olur bilemedim2 çocuk bak kocaya bak eve bak yemek yap yedir yıka topla ödevler birde 10 gün aç dur hayal benim için
öyle oluyor bendede ev boş boş ...hadi bugunde dinlen canım
1 kupa nane rezene çayı aldım oturdum açlıktan ne yapıcağımı şaşırdım
Eşinle ayrı yiyince iyi bişey demiyor ben olsam çok kizarim
Ay valla dediydim
Tabisi
Kıyamam koş sen de git
gider leptin falan kalmaz amma atmışım 79,9 dan 78,5 diye geri adım atmayayım zaten adım çıkmış 9 a inmez 8 e dayan nilgünAynen dinleneyim bari, sabah zor oluyo ya, giyinmeye evden çıkmaya ikna etçem diye canım çıkıyo
Ay kuzumm, yoğurt yesen? Leptin mi gider? Neyse uyku vakti geldi, yat uyu sabah kocaman kaffaltı hazırla kendine.
Aman napim gidipte, yatçaklar zaten şimdi :) kuzum olsa sarılır uyurdum sıpama, öle işte.
hahahah hemde nasıl fredinin kabusuGerçekten korkutucu ha
Sagol canim.Güzel menü güzel spor :)
ama sonuç senin sonucun değil yanindan gecmek ayrı dunyalarin sonuçları. ben bu hafta mahvoldun düpedüz. regli haftamda bile kilo veren insandım benafiyet olsun canım fena değil tatlım akşamı yoğun tutuyorsun sen ...
geldim geldim elimde olmayan sebeplerden oldu
vaayyy süper menü süper sporr
kan sayımı yaptir.ya ben çokda üşüyorum bir türlü ısınamıyorum..ondan kıpırdamak istemiyorumbattaniyenin altında yatıp dursam ne güzel olur
sağolun kızlar desteğinizle bakalım yarın ki hedefleri kim tutturacak
süper menü canım afiyet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?