Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşinle ayrı yiyince iyi bişey demiyor ben olsam çok kizarim :KK70:

Ay valla dediydim :KK70:

Tabisi :eğlence:

Kıyamam koş sen de git :KK70:

Güzel bir gün olmuş canim

Saat geç oldu bence yeme :KK43: bir de sporun eksik :KK43:
ya en zoruda o canım mecbur oturuyorum sofraya bir şişe maden suyu alıyorum elime oğlumu doyuruyorum yemeklerini koyuyorum ne kadar savaş veriyorum bir bilsen :KK61:yanlarına oturunca kızmıyor sadece yemiyorum:işsiz:

Merak ettim sağlık açısından çok faydaliymis baya zor görünüyor benim bi arkadaş 3-4 hastada 12 kilo verdi ya aklım kayıyor ama dayanması zor :KK43:
yok ya bence çok sağlıksız öyle diyetler bütün enerjiyi kullanınca vucud ne yapıcak kapıyor kendini algılaması zor oluyordur daha bir sürü şey birde çalışıyorsun ..

Lokman hekimin tedavisiymis bu 10 gün açlık bile var :rolleyes:
ölür insan beeee.. öyle şeyleri yapmak için çalışmıyacaksın evde hizmetçin olucak çocukların dadısı olucak yatcan 10 gün yoksa nasıl olur bilemedim :işsiz: 2 çocuk bak kocaya bak eve bak yemek yap yedir yıka topla ödevler birde 10 gün aç dur hayal benim için:KK51:

Canım benim 2 tanecik yedim
Spor bu hafta nasip olmadı enfeksiyon dan dolayı ağrım var misafir geldi bigun bugün evde yokum çok kötü geçti bu hafta sağlık olsun da inşallah önümüzdeki haftaya telafi ederim

ölür insan beeee.. öyle şeyleri yapmak için çalışmıyacaksın evde hizmetçin olucak çocukların dadısı olucak yatcan 10 gün yoksa nasıl olur bilemedim :işsiz: 2 çocuk bak kocaya bak eve bak yemek yap yedir yıka topla ödevler birde 10 gün aç dur hayal benim için:KK51:
Gerçekten korkutucu ha :rolleyes:

öyle oluyor bendede ev boş boş ...hadi bugunde dinlen canım

Aynen dinleneyim bari, sabah zor oluyo ya, giyinmeye evden çıkmaya ikna etçem diye canım çıkıyo :(

1 kupa nane rezene çayı aldım oturdum açlıktan ne yapıcağımı şaşırdım:işsiz:

Ay kuzumm, yoğurt yesen? Leptin mi gider? Neyse uyku vakti geldi, yat uyu sabah kocaman kaffaltı hazırla kendine.

Aman napim gidipte, yatçaklar zaten şimdi :) kuzum olsa sarılır uyurdum sıpama, öle işte.

Aynen dinleneyim bari, sabah zor oluyo ya, giyinmeye evden çıkmaya ikna etçem diye canım çıkıyo :KK43:

Ay kuzumm, yoğurt yesen? Leptin mi gider? Neyse uyku vakti geldi, yat uyu sabah kocaman kaffaltı hazırla kendine.

Aman napim gidipte, yatçaklar zaten şimdi :) kuzum olsa sarılır uyurdum sıpama, öle işte.
gider leptin falan kalmaz amma atmışım 79,9 dan 78,5 diye geri adım atmayayım zaten adım çıkmış 9 a inmez 8 e dayan nilgün:KK70::KK70::KK70:yatıcam benim sıpalar uyudu :uykucu:enişteye sarıl sende ne yapcan:KK8::KK70:

afiyet olsun canım fena değil tatlım akşamı yoğun tutuyorsun sen ...

geldim geldim elimde olmayan sebeplerden oldu:KK15::KK15::KK15::KK200::KK200::KK200:

vaayyy süper menü süper sporr:KK9:
ama sonuç senin sonucun değil yanindan gecmek ayrı dunyalarin sonuçları. ben bu hafta mahvoldun düpedüz. regli haftamda bile kilo veren insandım ben :kızgın:

ya ben çokda üşüyorum bir türlü ısınamıyorum..ondan kıpırdamak istemiyorum:işsiz:battaniyenin altında yatıp dursam ne güzel olur:KK48:

:KK52::KK52::KK52: sağolun kızlar desteğinizle bakalım yarın ki hedefleri kim tutturacak:sampiyon:

süper menü canım afiyet olsun ..
kan sayımı yaptir.
ve ben sabit olsam ona şükredeceğim: (

Back
X