- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.341
ay yinede olucak iş değil yaaaaa Allah muhtaç etmesin iyi bak kendine kaptanım böyle birşeye gerek kalmasıncnm dr benim ogluma 10 yasindayken vermisti ilaci baska bi dr a gitsen
cnm susam yagini surdukten sonra silmesinede gerek yok oyle emzirebilir aklinda olsun
atlamisim ben tatlim onu
Ayy deme öyle ama ben bu hafta hep hastaydım artı gelicem diye çok korkuyorumay ay sorma kız beni sollayacaklara gelsin bu foto kapak manasında
Aksam yemeklerini daha çok seviyorum daha lezzetliafiyet olsun canım fena değil tatlım akşamı yoğun tutuyorsun sen ...
Hemen dikkate alıyorum ve sürahiye yoneliyorum :)menün güzel tatlım sabahki poğaçayı saymıyorum çok erken yemişsin ve sanırım küçükmüş yakmışsındır gün içinde
su miktarını biraz daha arttırırsan sana daha çok faydası olur
Aksam cok az yiyorsun ya nasıl dayanıyorsun ya ben dayanamıyorumkızlar menümmm...
sabah 06,00 1 çk çörek otu yağı 1 tk elma sirkeli ılık su
kahvaltı 08,00 2 tava yumurta 4 zeytin 1 kk peynir yarım simit
ara 11,00 sade türk kahvesi 1 kivi 2 gün kurusu kayısı
öğlen 13,30 1 tabak kıymalı kapuska
akşam 17,00 4 yk yoğurt 1 kivi 1yk yulaf ezmesi
su 2 lt ılık su
3 kupa yeşil çay
1 kupa papatya çayı şimdi içiyorum
spor 40 dk yürüyüş
bugun regli oldun yarını etkilemez inşallah..
amin cnmay yinede olucak iş değil yaaaaa Allah muhtaç etmesin iyi bak kendine kaptanım böyle birşeye gerek kalmasın
iste takim ruhu helal sanaVe yazdıktan sonra dayanamadım ve 20dk zumba 3set 15 erden 45 mekik çektim kısa gün karı
Artık spor yapmayınca suçlu hissediyorumiste takim ruhu helal sana
Iyiyim Can'ım teşekkürler kızım da iyi dün aşı oldu biraz hastaydık gece sen nasılsın sorunlar çözülecek diye bekliyorum eşim boşanmak istemedi annesiyle konuşmuş evi ayıracağım diye ev bakıyoruz kaynanam la da mesafeli olduk biraz ayrılmak istediğimi duyunca surat astı sanki
hadi bakalım iyileşince kapışırız madem..Ayy deme öyle ama ben bu hafta hep hastaydım artı gelicem diye çok korkuyorum
Aksam yemeklerini daha çok seviyorum daha lezzetlidikkat etmeye calisicam
Hemen dikkate alıyorum ve sürahiye yoneliyorum :)
Aksam cok az yiyorsun ya nasıl dayanıyorsun ya ben dayanamıyorumtebrikler valla
Artık spor yapmayınca suçlu hissediyorum
vayyyyyVe yazdıktan sonra dayanamadım ve 20dk zumba 3set 15 erden 45 mekik çektim kısa gün karı
Ornisid fort enfeksiyon ve mikroskopik kurutucusana da cok geçmiş olsun canım. ilacın adı ne kullandıgın ? çok fena bi meret bu tüm yaşam
kalitesini düşürüyor ya.
öyle oluyor bendede ev boş boş ...hadi bugunde dinlen canımKızımın da babannesinde yatası tuttu, pek bi sevindiydim ama ev sessiz özledim şimdiden
menün güzel olmuş canım akşamı hafif tutmuşsun o yüzden öğlenki pilav göze batmıyor dengelemek önemliCanlar menum
Sabah
Tam tahilli ekmekten beyaz peynirli tost
1 hurma
Ogle
Cacik
Nohut yemegi
3 kasik pilav
Ara
1 bardak ayran
Aksam
Kereviz yemegi
40 dk yuruyus
ay yeme yeme yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaİyi akşamlar kızlar menumu paylasayim Sabah 7 de
Haşlama yumurta
4 tane zeytin
Bir dilim ekmek
Öylen 1 de
Şehriye çorbası
Mantar patatesli ( patatesleri den yemedim)
Akşam 7 de
Brokoli çorbası
Bezelye yemeği
Gün içinde 1 buçuk lt ılık su içtim
Kayısili form çayı içtim
Not : şuan misafirlikteyimkabsk tatlısı var burda heran yiyebilirim((((((
Eşinle ayrı yiyince iyi bişey demiyor ben olsam çok kizarimhadi bakalım iyileşince kapışırız madem..
canım bilerek akşamları hafif tutuyorum zorlanıyorum şuan çok açım ama yapacak bişey yok gitmicek bu kilolar yoksa bu haftada bilerek azalttım vucudum şaşırsın biraz diye.. haftaya akşamları çorba salata ızgara bende eklicem ama yine 5 te yerim eşimi bekleyince geç oluyor..
Ay valla dediydimİlk geldiğinde ama ben spor yapamam ki diyen sen miydin :)
Tabisivayyyyy
Kıyamam koş sen de gitKızımın da babannesinde yatası tuttu, pek bi sevindiydim ama ev sessiz özledim şimdiden
Güzel bir gün olmuş canimCanlar menum
Sabah
Tam tahilli ekmekten beyaz peynirli tost
1 hurma
Ogle
Cacik
Nohut yemegi
3 kasik pilav
Ara
1 bardak ayran
Aksam
Kereviz yemegi
40 dk yuruyus
Saat geç oldu bence yemeİyi akşamlar kızlar menumu paylasayim Sabah 7 de
Haşlama yumurta
4 tane zeytin
Bir dilim ekmek
Öylen 1 de
Şehriye çorbası
Mantar patatesli ( patatesleri den yemedim)
Akşam 7 de
Brokoli çorbası
Bezelye yemeği
Gün içinde 1 buçuk lt ılık su içtim
Kayısili form çayı içtim
Not : şuan misafirlikteyimkabsk tatlısı var burda heran yiyebilirim((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?