- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.321
sağol canım bugunde regli oldum inşallah yarını etkilemez..Günaydınnn herkesee..
Süpersin ortimm
Darısı basıma
ay ay sorma kız beni sollayacaklara gelsin bu foto kapak manasındahayirlarla gelsin inşALLAH vaktini bekler acele etmez1:)
ALLAH kolaylık versin. Tatlı koşuşturmacalar :)
Canım günlük kaç kalori alıyorsun? hiç hesapladın mı?
Testlerde kullanmadan önce baktığında çizgi yerleri belli oluyor. beyaz çizgi dediği o izdir bence.
Görürsün inşALLAH kaptanım :)
Valla imrendim sana :)
Çok çok geçmiş olsun.
el işte ne yapacaksın. evlat yerine koyamayınca koyamıyor. Bizimkiler çok şükür iyiler ama, ben hem dışarıda hem evde koşturuyorum. bana gelip kalıyorlar sağolsunlar. ama hep ağızlarında oğulları. çok çalışıyor çok yoruluyor vs. ben artık burnumdan nefes alamaz durumdayım ama gören yok maalesef
kadıncağızın bütün hayali filmlerdeki gibi kötü kaynana olmaktı belkide. niye sinir ediyorsun
ALLAH güç kuvvet ve sabır versin sana canım empati yeteneğim vardır ama, empati kurmaya başlamamla bitirmem bir oldu .
aman kaptan onun nakli de mi varmış. ALLAH muhtaç etmesin
günaydın canım maşallah sana.
emeklerinin karşılığını alıyorsun. bu sefer mezun olacaksın. seni sollamak isteyenlere gelsin bu foto
menün güzel canım ..günaydınlar herkese
dün akşam şöyle bir menümü yazmak için foruma girdim ama, girmemle çıkmam neredeyse 1 oldu.
dünkü menümü yazayım
sabah
çavdar domates beyaz peynirli sandivic
öğlen
5 minnak sulu köftenin köftesi
yoğurtlu ıspanak salata
akşam
5yk pırasa
2,5lt su
2fincan yeşilçay
1sade türk kahvesi
spor olarak ancak 5dk bisiklet sonrası kıyamet
tabi ideal olanı o tatlım az ama sık yemek ..lydznp Gecmis olsun canım.. Hic hesaplamadım..
Yarından itibaren 3 ana 3 ara yapıp takipte kalacam ki Cuma artı cıkmayim..
kapatanım izne ayrılmadan ben sana bahsetmiştim ama unutmuşsun trt 1 de diyetisyen ayça kaya söyledi bende sana söylemiştim..cnm sorma bende ilk defa duydum japonlarda çok yapılıyormuş
canım geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın tatlım
sağol canım inşallah devamıda gelir..Harikasın neguzel çıkmış kilon tebrik ederim yarına daha da verirsin :))
Ben hala eksiye dusemedim enfeksiyon dan olabilirmi
sağolun canım takım arkadaşlarım sayesindeHarikasın canim cok iyi bir sonuç
sağo tatlım çok sevindim bendegünaydın kızlarr
geçmeyen idrar yolları enf. için doktora gittim sabah.
böbreklerde de bişey yok Allah'a şükür.ama hala şikayetlerim geçmedi
oo süper yaa . ama sonucu hakediyosun bence canım maşallah
darısı başımıza
bende bende eşim sabah dalga geçiyor çok soğuksun diye vampirmisin diye şüpheleniyorum diyesağol kaptan . yaşlılık işte sıcakları bekliyorum
güneşi görünce canlanıyorum
sağol canım 74 le ayrılmıştım canım..Merhabalar kızlar,nilsub nilgüncüm tebrik ederim kuzum, sen kaçla izne ayrılmıştın??
@0zlem canım sende süper gidiyosun, o kadar spora yağın azalıyodur ve haliyle de kas kütlen artıyodur, ölçüm yapıodun sanki sen, sıkılaşma bariz bellidir diye düşünüyorum, çokta takılma kg'a. bi de bi arkadaş yazmış kalori sayımını, fatsecret ya da o tarz bi uygulamaya yazsana kaç kaloriymiş? 1000'in altında alıosan vücut korumadan çıkamyo o nedenle de veremiyo olabilirsin.
yoksa çok enerjiğiz dimisağol canım yaa.. 5. takım olarak sağlam kimse kaldı mı? herkeste bir rahatsızlık. ALLAH hepimize şifa versin.
bizi bu havalar mahvetti.
Bahar yorgunluğu
canım 6 öğün yap hafif hafif ye şaşırır vucud hepimizde takılma oluyor bir sende değil vucud diyetede alışıyor stres yok devam tatlım@wendigo @Iydnzpnilsub ve diger arkadaslar Cevaplarınız icin motivasyonunuz icin tesekkur ederim. @wendigo Her ay duzenli olcmuyorum ama ekim ayinda gobek cevrem 114 cm uzeriydi simdi 97 cm :) 7 aylik hamileler gibi gobisim cikiyordu.
ister istemez insan kafasina takiyor surekli aklimda tarti var.. Strese girdim ozellikle kac gundur kendimi cok sinirli hissediyorum.
Yarından sonra daha dikkatli olcam beslenme konusunda bide 6 ogun beslenerek deneyim kendimi.
ilk defa diyet yapan bir insan degilim zaten daha oncede cok kilo verdim aldım verdim aldım.Bu yuzdende zor gidiyordur belki.Bunun uzerine Insulin direnci,vitamin eksikligi,kabızlık,stres eklenince daha zor oluyordur.Boyle telkin etmeye calisyorum bazen kendimi.
ay yaz gelsede canlansakBende öyleyim bu aralar tatlım. Uyumaktan belim ağrıyor. :)))
Havalardan olsa gerek. Evde sıkılıyorum, dışarı da çıkamıyorum dün yağmur yağıyordu bugun kar.. Seviyom ama bu kadarı yeterli..
bugun regl olmana rağmen bu kiloyu verdiysen o kesin 2.5-3 kilodur canımsağol canım bugunde regli oldum inşallah yarını etkilemez..
ay ay sorma kız beni sollayacaklara gelsin bu foto kapak manasında
menün güzel canım ..
tabi ideal olanı o tatlım az ama sık yemek ..
kapatanım izne ayrılmadan ben sana bahsetmiştim ama unutmuşsun trt 1 de diyetisyen ayça kaya söyledi bende sana söylemiştim..
sağol canım inşallah devamıda gelir..
sende yılma sakın enfeksiyondada olabilir bilemicem canım..
sağol canım beni sollamanı bekliyodum ama gelen geçen yokKızlar ya ben dün sancilardan kıvranıyordum hiç giremedim ben yarın artı cikabilirim diyet spor falan hakgetire artık bundan sonra dikkat edicem bugün sanki daha iyiyim :/
Bir de ben varım :)
Harikasın canim ya tebrik ederim
Ayy geçmiş olsun cnm ya
Doğru tatlim ya zaten ona göre falan diyet listesi veriyorlar
yok canım cumadan beri eksiliyor hergün bir günde değilYalnız olmamama sevindim.. Benim ablamda çok seviyor bu arada :))
nilsub tatlım tebrik ederim. 1.100 gram eksiyi bir günde mi gördün??? Kıskandım yanii
ben soguk değilim ama sürüngen gibi yerlerdeydim. yataktan kalıp haliya orada tekrar yatağa derken işe gec kalıyorum diyip firliyorum ama inleye inleye. maalesef kas romatizması insanı boyle süründürüyor: /sağolun canım takım arkadaşlarım sayesinde
sağo tatlım çok sevindim bende
bende bende eşim sabah dalga geçiyor çok soğuksun diye vampirmisin diye şüpheleniyorum diye
afiyet olsun canım güzel menüIyi aksamlar kizlar
Menumu yazayim ve artik yeme isi bitti yarina kadar su disinda
Uyaninca elma sirkeli su
Kahvalti
1 has yumurta
1 dl kizarmis ekmek
5 zeytin
Ara 1 avuc leblebi
Aksam
Yarim kase yayla corbasi
4 kasik kiymali bulgur pilavi
Salata ayran
Su 2 lt ictim 3 olur
1 kupa 5 li bitki cayi
spor 40 dakika yuruyus
sağol canım beni sollamanı bekliyodum ama gelen geçen yok
yok canım cumadan beri eksiliyor hergün bir günde değil
afiyet olsun canım fena değil tatlım akşamı yoğun tutuyorsun sen ...Menümü yazayım
Sabah 1 kurabiye buyuklugunde poğaça
Kahvaltı
1 bardak kayisi çayı
2 kuru kayısı
1orta kalınlıkta salam
2 yumurta beyazı haşlanmış
5-6siyah yeşil zeytin
Ara
Orta kahve
3dilim portakal
Aksam
İzgara 5-6kofte sayısını karıştırdım
3kusbasi tavuk izgara
2 bardak ayran
Ceyrek ince lavaş
Salata
1 litre su daha içerim
Spor yok bugün yattım dünün ağrı yoğunluğundan dolayı
geldim geldim elimde olmayan sebeplerden oldusen yoktun ya... buralarda harekette yoktu
vaayyy süper menü süper sporrbugün yemeğim vardi cok şükür gelir gelmez yedik ve mutfak kapandi. :)
menüm
sabah
beyaz peynirli kepekli tost
oglen
tavuklu mantar sote
yoğurt salata
akşam
pırasa yemeği
şimdi zerdecalli zecefilli tarcinli yogurdumu yedim
gun icinde 2 lt su 1lt de yatana kadar içeceğim
2 fincan yeşil- beyaz cay
1 sade türk kahvesi
6tn badem
1 saat sonra 30 dk bisiklete binecegim pilates yapacagim.
şimdi kızımla beraber babasina konser ve dans gösterimiz var.
tabiki bu da bir spor olduğu icin yazıyorum. yakalamacali kovalamacali hoplamalı ziplamamli
ya ben çokda üşüyorum bir türlü ısınamıyorum..ondan kıpırdamak istemiyorumben soguk değilim ama sürüngen gibi yerlerdeydim. yataktan kalıp haliya orada tekrar yatağa derken işe gec kalıyorum diyip firliyorum ama inleye inleye. maalesef kas romatizması insanı boyle süründürüyor: /
evet hakkettin bunu.
gönüllerin şampiyonu
süper menü canım afiyet olsun ..bugünkü menüm
sabah(08:00)
1 peynirli tost t.b ekmeğiyle
1haşlanmış yumurta
Kaşar peynir
8 ince zeytin
2 çeri domates
Dere otu
2 ceviz
1 hurma
1 minik yerli muz
Açık çay
Ara(12,30)
Kefir 250milim
akşam(17:30)
ciğer unsuz 1 kaşık z.yağlı
salata
Ara
Türk kahvesi
içilen su:3 litre olur yatana kadar
arada bitki çayı içerim 1 kupa
yapılan spor dakikası:sabah beri hareket
ciğer çok severim zaten kansızlığımda var ama bizimkiler yemezler o yüzden yapmıyorum tarifini de bilmem,dün dünürüm yaptı çok beğendim hemde tam diyetliköğrenince bugünde ben denedim çok güzel oldu.
kuşbaşı doğranmış ciğere 1 çay kaşığı kadar un koyup şöyle bi sallıyorsun.tavaya 1 yemek kaşığı z.yağı ve yarım ay şeklinde doğranmış yarım soğanı ekleyip kavuruyorsun ciğerleri ekliyip soteliyorsun 5 dakikadan fazla ,sonra az su ilave edip tuz ve baharatlarını ekleyip kapağını örtüp 10 dakika kadar pişiriyorsun.ben sadece soteledim su eklemedim
evet canım 300gr gitmişZaten 500gr falan azalmalar normal canım endişe etmeyin
sağolasın canım amin inşallahAllah en yakın zmanda atlatmayı nasip etsin.
her şey süperbugün yemeğim vardi cok şükür gelir gelmez yedik ve mutfak kapandi. :)
menüm
sabah
beyaz peynirli kepekli tost
oglen
tavuklu mantar sote
yoğurt salata
akşam
pırasa yemeği
şimdi zerdecalli zecefilli tarcinli yogurdumu yedim
gun icinde 2 lt su 1lt de yatana kadar içeceğim
2 fincan yeşil- beyaz cay
1 sade türk kahvesi
6tn badem
1 saat sonra 30 dk bisiklete binecegim pilates yapacagim.
şimdi kızımla beraber babasina konser ve dans gösterimiz var.
tabiki bu da bir spor olduğu icin yazıyorum. yakalamacali kovalamacali hoplamalı ziplamamli
süper her şeyIyi aksamlar kizlar
Menumu yazayim ve artik yeme isi bitti yarina kadar su disinda
Uyaninca elma sirkeli su
Kahvalti
1 has yumurta
1 dl kizarmis ekmek
5 zeytin
Ara 1 avuc leblebi
Aksam
Yarim kase yayla corbasi
4 kasik kiymali bulgur pilavi
Salata ayran
Su 2 lt ictim 3 olur
1 kupa 5 li bitki cayi
spor 40 dakika yuruyus
menün güzel tatlım sabahki poğaçayı saymıyorum çok erken yemişsin ve sanırım küçükmüş yakmışsındır gün içindeMenümü yazayım
Sabah 1 kurabiye buyuklugunde poğaça
Kahvaltı
1 bardak kayisi çayı
2 kuru kayısı
1orta kalınlıkta salam
2 yumurta beyazı haşlanmış
5-6siyah yeşil zeytin
Ara
Orta kahve
3dilim portakal
Aksam
İzgara 5-6kofte sayısını karıştırdım
3kusbasi tavuk izgara
2 bardak ayran
Ceyrek ince lavaş
Salata
1 litre su daha içerim
Spor yok bugün yattım dünün ağrı yoğunluğundan dolayı
ay tatlım helal sana yoğun günlerde insan diyeti bozmaya daha müsait oluyor ama sen harika gidiyorsunevet canım 300gr gitmiş
sağolasın canım amin inşallah
her şey süper
sağol canımcımay tatlım helal sana yoğun günlerde insan diyeti bozmaya daha müsait oluyor ama sen harika gidiyorsun
ay ne güzel canım inşallah sabır işi bizimki sabredicez olucak bu sefer birbirimizin desteği ilesağol canımcım
neleri reddediyorum bi bilsen
bu sefer kararlıyım torunumu daha rahat kucağıma almak istiyorum ayaklandığında onunla daha güzel vakit geçirmek istiyorumönce hızlı gitsin de sonra yavaş yavaş tamamlarım inşallah
kızlar menümmm...
sabah 06,00 1 çk çörek otu yağı 1 tk elma sirkeli ılık su
kahvaltı 08,00 2 tava yumurta 4 zeytin 1 kk peynir yarım simit
ara 11,00 sade türk kahvesi 1 kivi 2 gün kurusu kayısı
öğlen 13,30 1 tabak kıymalı kapuska
akşam 17,00 4 yk yoğurt 1 kivi 1yk yulaf ezmesi
su 2 lt ılık su
3 kupa yeşil çay
1 kupa papatya çayı şimdi içiyorum
spor 40 dk yürüyüş
bugun regli oldun yarını etkilemez inşallah..
cnm dr benim ogluma 10 yasindayken vermisti ilaci baska bi dr a gitsenYok canım kullanmıyorum en son gittigim dahiliye doktoru daha gencsin ilac vermicem beslenmene dikkat et ve bol bol spor yap.
Ayda 1 kilo versen yılda 12 kilo eder az olsun saglam olsun dedi.
cnm susam yagini surdukten sonra silmesinede gerek yok oyle emzirebilir aklinda olsunevet lansinoh kullanıyor fayda etmedi yara oldu ,aldım susam yağını hiç bilmiyordum çok sağolasın
atlamisim ben tatlim onusağol canım bugunde regli oldum inşallah yarını etkilemez..
ay ay sorma kız beni sollayacaklara gelsin bu foto kapak manasında
menün güzel canım ..
tabi ideal olanı o tatlım az ama sık yemek ..
kapatanım izne ayrılmadan ben sana bahsetmiştim ama unutmuşsun trt 1 de diyetisyen ayça kaya söyledi bende sana söylemiştim..
sağol canım inşallah devamıda gelir..
sende yılma sakın enfeksiyondada olabilir bilemicem canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?