- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.561
Yap valla ben daha yapamam bisey hamut gibiyim su an.. bugun sirt ustu yuzmeyi de ogrendim,hoca bi ust gruba gecirdiiiay birazddan 2 mil yapayım yürüyüşte yapamadım regliden
Kiz sen ariyon balikesirin koyunebalıkesirin köyünde urfalıyı nerden bulacağım kız
İnşALLAH. bugün canım çooook sıkıldı bu işe zaten. Bütün modum düştü. Ama en yükseğe sıçramak için en dibe vurman gerek. Bu hafta iyi sıçramam lazım. Kendimi en dipte hissediyorum çünkü.hadi bakalım inşallah bir şey yoktur havalardandır diyelim ..
yok canım norml böyle durumlar mevsim değişiyor vucud direniyor havalr ödem yapıyor moral bozmak yok bir kaç hafta sonra bende tıkanırım büyük ihtimalİnşALLAH. bugün canım çooook sıkıldı bu işe zaten. Bütün modum düştü. Ama en yükseğe sıçramak için en dibe vurman gerek. Bu hafta iyi sıçramam lazım. Kendimi en dipte hissediyorum çünkü.
iç sesim ile dış sesimin son durumu
ay yok bi ben salak çıktım galiba gelen giden yokKiz sen ariyon balikesirin koyunesenin gibi biri gelin gelir belki
çok severim yüzmeyi suyu su çok yorar çokda açıktırır canımYap valla ben daha yapamam bisey hamut gibiyim su an.. bugun sirt ustu yuzmeyi de ogrendim,hoca bi ust gruba gecirdiii
Ama su cok yoruyo gercekten
Senin bir ihtimal görebilme şansın var. Ya ben 34hahahah ben samsun plakasını ömrümde görmem herhalde düşünsene 55 zaten hedefim 58
Aman inşALLAH öyle birşey olmaz. böyle durumda 100gr gitain yine gitsin istiyor insanyok canım norml böyle durumlar mevsim değişiyor vucud direniyor havalr ödem yapıyor moral bozmak yok bir kaç hafta sonra bende tıkanırım büyük ihtimal
34 bedende çok az ya 36 38 iyi çocuk gibiSenin bir ihtimal görebilme şansın var. Ya ben 34
belki beden olabilir ama şu halimle o da çok zor
birde Adanalı birini düşünsene 01
gider canım ya stres yapma streste şişiriyor haberin olsunAman inşALLAH öyle birşey olmaz. böyle durumda 100gr gitain yine gitsin istiyor insan
Kızlar menüm ...
Sabah 1çk çörek otu yağı 1tk elma sirkeli su
Kahvaltı tbe beyaz peynirli tost birkaç çatal yumurta 2 zeytin
Ara sade Türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir
Öğlen 1tabak kısır 1 dilim limonlu kek
Ara 1kivi
Akşam 5'te 4yk yoğurt
Su 2lt ılık su
Sade maden suyu
3kupa yeşil çay
Spor 2mil
Akşamda 1kupa papatya çayı içerim
Gecmis olsun ortim 4 kasik yogurtla aksam gecmez ki!! icine yulaf,chia falan koysaydın yaninda salata iyi olurdu. Vucut direncin duser boyle.Ay kızlar midem fena bulanıyor.. Neden acaba hasta olmam inşallah...yediklerim dokundu galiba
Öğlen yediğim için akşamı hafif tutmak istedim doyuyorum artık 1haftadır alıştım galiba öğlen yiyince dokundu mideme rahatsız etti..kısırla kek ağır geldi...yemicem bir dahaAkşam doydun mu
Geliyorum canım pc ye geçiyorum..nilsub Canım aspir yagi ,corek otu yagi ve chia aldım hatta wasa bile aldım.
Sabah ac karnıma 1 cay kasıgımı iciyoruz. Kahvaltı icin beklememize gerek varmı ictikten sonra?
----
Yarın yeni bir gün.. Güne guzel baslamak istiyorum. Bu haftada kendimi cok ac birakmadan dikkat edicem kizlar yine ayni sekilde olursa tekrardan doktora gitmeyi dusunuyorum.
lydznp aynı kaderi paylastık bu hafta..
Insallah bu hafta bomba gibi sonuclar görecegiz..
canım çörek otu yağının zayıflamaya şu yönden etkisi varmış sabah aç karnına içilince bağırsakları çalıştırıyormuşnilsub Canım aspir yagi ,corek otu yagi ve chia aldım hatta wasa bile aldım.
Sabah ac karnıma 1 cay kasıgımı iciyoruz. Kahvaltı icin beklememize gerek varmı ictikten sonra?
----
Yarın yeni bir gün.. Güne guzel baslamak istiyorum. Bu haftada kendimi cok ac birakmadan dikkat edicem kizlar yine ayni sekilde olursa tekrardan doktora gitmeyi dusunuyorum.
lydznp aynı kaderi paylastık bu hafta..
Insallah bu hafta bomba gibi sonuclar görecegiz..
Kızlar malum bugun bizim okulda net sorunu vardi sonra da burasi cozutmus giremedim hic..
Onceliklemoni canimmm ablacim ellerine saglik yine girip el atmissin duruma.. Problemden sikayet eden degil cozen insani hep cok sevmisimdir
Simdikkk kilo veren herkesi tebrik ederim.. Bana gelen tebrikler icin de tesekkur ederim..
tatlım menün güzel ama çok az, gece 1 bardak ayran iç bari, hem leptinide bozmuyor mideni tutar kalorisi çok azKızlar menüm ...
Sabah 1çk çörek otu yağı 1tk elma sirkeli su
Kahvaltı tbe beyaz peynirli tost birkaç çatal yumurta 2 zeytin
Ara sade Türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir
Öğlen 1tabak kısır 1 dilim limonlu kek
Ara 1kivi
Akşam 5'te 4yk yoğurt
Su 2lt ılık su
Sade maden suyu
3kupa yeşil çay
Spor 2mil
Akşamda 1kupa papatya çayı içerim
süperMenum
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz açık çay
Ara
1 sade t. Kahvesi
1 yeşil elma
Öğlen 12.30
1 kepekli sandviç ekmeğinin içinı çıkarıp bol peynir ve bol marul koydum. Evden öğlen yemeği olarak götürdüm okula
1 bardak kefir
Ara
1 zencefilli yesilcay
1 kayısılı form çayı
1 activia yoğurt
Akşam 17.45
2 y.k. bulgur pilavı
1 kase bezelye yemeği
Su 2 litre
Spor 2 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?