Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım tatlıyı biraz kaçırmışsın
simit erken saatte yakmışsındır onu hadi 2 dilim patetesi de görmiyeyim

tatlım menün güzel ama çok az, gece 1 bardak ayran iç bari, hem leptinide bozmuyor mideni tutar kalorisi çok az
limonlu kek nazarlığın olsun

süper
cuma kaçamağım olsun dedim ama şuan tokum tatlım ayrana gerek yok alıştım artık hatta biraz geçsin açıkayım midem düzelsin fazla geldi öğlen yediklerim ..

canım aslında kaçamağı öğlen yemek akşama bırakmamak lazım birde 1 tabak fazla biraz sabahta simit var dün bende sabah simit yedim ama bütün gün dikkat ettim başka karbonhidrat almamaya dengelemek lazım

afiyet olsun canım güzel olmuş

canım aslında kaçamağı öğlen yemek akşama bırakmamak lazım birde 1 tabak fazla biraz sabahta simit var dün bende sabah simit yedim ama bütün gün dikkat ettim başka karbonhidrat almamaya dengelemek lazım
Haklısın kontrolden çıktım midem bulanıyor baygınlık geçiriyorum

Uzun zamandir aklımdaydı kısmet buguneymis yarın kulanmaya baslarım.Soguk sıkım canim migrostan aldım.
internette gezinirken bir yerde 1 yemek kasigi kullanilmalı yaziyordu..
--
Öksürügede iyi geliyomus yarin kızımın suyuna ilave edim azcık.
Cevap icin tesekkurler.

Kaçamağın da pek tatlis rahatlamissindir ama kısır yiyince gözünün açlığı gitmiştir

Çok güzel cnm

Ohh ohh masallah vakit kaybetme hemen lesliye sarıl bu arada süt içine zencefil zerdecal tarçın yapmışsın ya bu yoğurdun içine atilanla aynı etkiyi mi veriyor?

Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
yarım dlm tbe
1 siyah zeytin
Ara 1 lokum
Aksam
Kıymalı soğan yemeği büyük bir tabak
1 kaşık yogurt
2 çatal salata
1 parça pancar turşusu
1orta türk kahvesi
Az sonra kayısı çayı içcem
1.5lt su
2mile leslie

ne demek tatlım
1 yk çok fazla canım 1 çk yeterli bende sabah veriyorum çocuklara kızım nazlanıyor ama oğlum içiyor onlarada çk ile veriyorum aman fazlası dokunur birde

yerken iyiydide yedikten sonra tırmaladıanca geçiyo midem

Canım benim sabah dişçiye gidecektim canım birşey istemedi sade süt olmasın dedim karıştırdım bende

ALLAH kolaylik versin sana saat 5de 4kasik yogurtla sabah edeceksin. yok canim bu azimle seni kimse sollayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…