Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün iyi canım: )

ah güzelim vallahi bu hafta tırlatacaktım. 5dk mesafemizde hastane var randevuyu 9gun sonraya alabiliyorum. ama medikalparkta buldum. yarin doktora gideceğim. bir sorguya cekeyeyim bakalim neden boyle olmuş. 1 hafta daha boyle giderse bilemiyorum kendimi odaya kilitleyeceğim

canım bence 45 dk leslie yetmez sana. patatesi de tuketmemek lazim

yok ya her hafta aynı olamaz canım merak etme bu hafta verirsiniz

Çok kötüyüm midem bulanıyor çayına bile şeker atmıyorum yemem yemem şuan saçmaladım keşke biri beni durdursun deseydim ((((((
uzun sure şekerli yiyecek tüketmeyince bünye alışıyor. şekeri alincada karatay hoca geliyor aklima şeker en tatli zehirdir diye. gercekten de belirtiler zehirlenme belirtisi mide bulantisi baygınlık hissî

Canım biraz geçti şimdi bir tane daha içeceğim sporumada basliycam leslie mı yani inşallah gece rahat uyurum :)
iyi bari benimde geçti artık acıkmaya bile başladım ay rahatladım yatıcam birazdan sana kolay gelsin o kabak tatlısının enerjisini atıcak leslie yok haberin olsun45 çarpı 2 yapsan ancak

uzun sure şekerli yiyecek tüketmeyince bünye alışıyor. şekeri alincada karatay hoca geliyor aklima şeker en tatli zehirdir diye. gercekten de belirtiler zehirlenme belirtisi mide bulantisi baygınlık hissî
canım canan hocanın dedikleri çok doğru hak veriyorum kadına helal olsun susturamıyorlar kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…