Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yesil cayımı demledim ve Leslie 5 K'ya baslıyorum kızlar.. :KK6:
ohh mis mis.. Benim kız öyle diyor :KK70::KK70::KK70:

bende 60 kg razıyım inanki üstü olmasında:işsiz:

hep destek tam destek:KK50:
Sağol ortim :KK70::KK70::KK70:
ye canım ye mantıdan bişey olmaz hatta yanına al gecede yersin:KK70::KK70::KK70:

balıkesir ivrindi canım ..

işte al bi eliptik sende:spor:akşamları yaparız:rapci:

hadi iyi :uykucu:uykular

varya hani bi laf mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum o hesap:KK70::KK70::KK70:
Birşeyler yapacağım o eliptik konusunda ama biraz olgunlaşması lazım. sağlam bir dayanak bulmak lazım. evdeki aletleri ortadan kaldırmak lazım :KK70:
Gerçekten öyle mutfaktan akşamları hiç çıkamıyorum. belki o kilo yapıyordur bende :KK70::KK70:
Oyy canım benim kiskandinmi sen : ) hatta söyle bişey diyim geçen sene ilk hafta sizin menüler gibi menüyle başlamıştım ilk hafta 4 kilo ya yakın verdim düşün .
senin ne işin var burada ? kim aldı seni buraya :mad:
:KK70::KK70:
Aynen ben de o yüzden 3. ara yapmiyorum. 76 .400 ile başladım canım sabah tartildim 75.900 geldim iki günde bu menulerle yarım kilo vermisim :KK70:
ya git kızım işine ben sabahtan sabaha birşey yemeden 2kg alan insanım bana böyle şeyler söyleme :KK70::KK70::KK70:
Günaydınlarrrr :KK3:
Günaydın :)
Ohh ne güzel açlık hissetmeyim diye erkenden yat sen . Biz gecede diyet yaparız :KK70:
yapmazsan da kilo veriyorsun sen :KK12:

ay canım merak etme ya Allahın izni ile önemli bişey değildir pazartesi bende gittim ya gripten kulaklarımda tıkandı dedim onun içinde mevsimsel dedi ilaç verdi..hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sende canım :dua:

bende yapmıyorum canım ..

ben demek gel orti olalım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

gözlerim yaşardı bu brütüs bana aferin mi demiş:KK61::KK70::KK70::KK70::KK70:
:D olalım canım ne anlamda olucaz

işyeri yemekhaneleri öyle oluyor. ALLAH'tan bizim yemekhane sorumlusu beslenme ve diyet uzmanı. yemekler az yağlı çok alternatifli çıkıyor. diyet, vejeteryan ve normal menüleri var. Ben onun için sadece ara öğün ve kahvaltı taşıyorum. Diyetisyen kepek ekmeğini yasakladı. Tost yaptıramıyorum artık :KK43:

kepek ekmegi niye yasakladı canım ? yoksa ekmeği komple mi yasakladı ?

günaydın kızlarr
az sonra hastaneye gideceğim usg renkli doppler ve kan vermek için öğlen 1,5 de başlayacak uzun sürecek bir usg imiş o saate kadar açım gece 4 te kalk yemek ye bayılırsın dediler ama gece 2 de oğlana su vermeye kalktığımda 1 dilim ekmekle peynir yedim acaip uykum var şu işler bi biteydi sohbete katılamıyom haber vereyim dedim

Vee 45 dk Leslie + 15 dk danss bitmistir..:KK76::KK76::KK76:
---
lydznp lydznp canım ödemin cok belkide ölçümlerde nasildi? Migros'ta aspir yagi..
:KK9: Bravo

ölçümde evdeki tartıdan 1,5kg az çıktı. yağ oranını söyledi sadece. ödemden bahsetmedi.ama bu kadar fark ancak ödem ve kabızlık olur. başka birşey olamaz. bundan sonra sabahları değil akşam eve gidince tartılacağım. tok karnına bile daha eksi çıkıyorum. :KK66:
kepek ekmegi niye yasakladı canım ? yoksa ekmeği komple mi yasakladı ?
yok canım her öğün 1 dilim emek yada onun karşılığı 2yk tahıl grubu var. kepek ekmeği uzun süre kullanıldığında kabızlık ve kansızlık yaparmış.

günaydın kızlarr
az sonra hastaneye gideceğim usg renkli doppler ve kan vermek için öğlen 1,5 de başlayacak uzun sürecek bir usg imiş o saate kadar açım gece 4 te kalk yemek ye bayılırsın dediler ama gece 2 de oğlana su vermeye kalktığımda 1 dilim ekmekle peynir yedim acaip uykum var şu işler bi biteydi sohbete katılamıyom haber vereyim dedim

Allah hayırlı sonuçlar versin kaptanım. o saate kadar aç durmak da zor olur ya

günaydın kızlarr
inşALLAH sonuçlar iyi çıkar kaptan.

Günaydınlarrrr :KK3:
öğlen oldu hanımmmmmm:eğlence:
Ohh ne güzel açlık hissetmeyim diye erkenden yat sen . Biz gecede diyet yaparız :KK70:
ayy uykusuzluğa dayanamam hatta bazen geç kalınca yatak dile geliyoooo gel gel diyo:KK70::KK70::KK70:
Gunaydin sekerler :KK15:
tünaydınnn:KK15:
ohh mis mis.. Benim kız öyle diyor :KK70::KK70::KK70:

Sağol ortim :KK70::KK70::KK70:

Birşeyler yapacağım o eliptik konusunda ama biraz olgunlaşması lazım. sağlam bir dayanak bulmak lazım. evdeki aletleri ortadan kaldırmak lazım :KK70:
Gerçekten öyle mutfaktan akşamları hiç çıkamıyorum. belki o kilo yapıyordur bende :KK70::KK70:

senin ne işin var burada ? kim aldı seni buraya :mad:
:KK70::KK70:

ya git kızım işine ben sabahtan sabaha birşey yemeden 2kg alan insanım bana böyle şeyler söyleme :KK70::KK70::KK70:

Günaydın :)

yapmazsan da kilo veriyorsun sen :KK12:
hepsini bazanın altına kaldır :KK70:
Aa bilmiyodum ama nerde uyumak o saatte.
tabi düzenli uyumak diyet için önemli:KK76:
:KK70: olalım canım ne anlamda olucaz
anam senide ortim yaparsam bunlar topa tutar beni kendine gözüne kestirdiğin birisini bul:KK70::KK70::KK70:

Güzel yermiş baktım biraz da google'dan. Organik dedikleri kadar varmış :KK48:
öyle canım yazın kendi peynirimi yapıyorum burda kahvaltılık domates soslarımı tarhanamı ondan diyo kızlar öyle:KK15:
günaydın kızlarr
ay kaptanım hayırlı haberlerle dön inşAllah...
ya kızlar suyu cok içtikçe ben de bir mide bulantısı ve aclık oluyor.
su an öğle yemeğini iple çekiyorum :110: sizde de oluyo mu böyle ?
evet biraz önce su içince açıkmış gibi oldum bekle ama geçiyor sonra..

ya kızlar suyu cok içtikçe ben de bir mide bulantısı ve aclık oluyor.
su an öğle yemeğini iple çekiyorum :110: sizde de oluyo mu böyle ?
Azar azar iç suyu. bir de ara öğün yapmıyor musun? Ben öğleden önce 1 lt, öğleden sonra 1lt içmeye çalışıyorum. bazen içemediğim zaman bitirmek için uğraşıyorum. o zaman bende de mide bulantısı değil ama tuhaf birşeyler oluyor.

öyle canım yazın kendi peynirimi yapıyorum burda kahvaltılık domates soslarımı tarhanamı ondan diyo kızlar öyle:KK15:

ay kaptanım hayırlı haberlerle dön inşAllah...

evet biraz önce su içince açıkmış gibi oldum bekle ama geçiyor sonra..
Aman bizimki de hayat mi :(
Ben 1 sene doğum iznindeyken tarhana yaptım balkonda kuruttum, o sene bir coştum konserve, turşu, kahvaltılık soslar, deepfreze sebzeler ooo... 2 kış yedik :KK70:
şimdi evimizin dibinde 4 tane inşaat var. Balkon toz içinde.. :(
sonra çalışmaya başladım zaten herşey zor geldi. ama seviyorum öyle şeyleri evde yapmayı.:KK36:

Back
X