- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.061
şöyle hesaplıyorsun canım;Hedef kilom 63 . Güncel 74 900. ben yüzde hesaplama bilmiyorum
Çok güzel tatlım tebrik ederim. Kaybettiğimiz hep kilolarımız olsun..benim umdugum kadar iyi değil ama buna da şükür.
geçen hafta 73.4
bu hafta 72.7
%0.953
valla tartıda 72yi görmek bile çok güzellll
Hahahhaa bizim kutlamamız da yeşilçayla olur zatii
Teşekkürler canım benimHanımlar uçmuşsunuz maşallah
Hepiniz süpersiniz tebrik ediyorum..
Amin inşallah ablacığım. :)Teşekkürler canım benim
Hep beraber sağlıkla hedefe:):)
Hayatım sen neden moralini bozuyorsun? bunlar gayet normal. Aldığın kilonun büyük bir bölümü ödem zaten. Ben hamileliğim boyunca her ay 1kg almıştım. 36. haftada 97 kgdım. 1 hafta sonra kontrole gitttiğimde 102kg'ı gördüm. Ama hepsi ödem. olur böyle şeyler.doğumdan sonra çoğu gidiyor. Kalanda emzirmede gidiyor. 89kg hamile kaldım. kızım 2 aylıktı ben 89 olmuştum. Sonra nasıl olduysa hepsi geri geldiGunaydin kizlar
Cok guzel kilolar verilmis gordugum kadariyla, hepinizi tebrik ediyorum :) ben de cok guzel almışım ama kilomu yazmayacağım sabah sabah moralim bozuldu. Ama elim ayağım da bugün daha bi şişti yani, ödem oldu diye düşünüyorum
Teşekkürler :)Hanımlar uçmuşsunuz maşallah
Hepiniz süpersiniz tebrik ediyorum..
içtim 2 kupa geldim
sana söylemicem
önemli değildir inşALLAH kaptanım geçmiş olsun..kızlar listeyi düzelttim eksik olan varsa eklesin
benim büyük oğlan rahatsızlanmış okuldan aradılar şimdi dr a götüreceğim
Canım sen bir daha mezuniyete kadar şok yapma. Bu şok diyetler mahvediyor herşeyi. Ama bu hafta toparlarsın. Sen azimlisin hemşerim. Trabzon'lu oplupta pes edeni, vazgeçeni henüz görmedim. nickin bileSelamlar kizlar..pazartesi 65 felaketinden anca buralara kadar inebildim.. yuzdenin canina okudugum icin özür dilerim,toparlarim bundan sonraki haftalarda.. kilo verenler takim yüzdesi icin kusuruma bakmasin
Gecen cuma 61,9
Guncel 63,7
Fark -1,8
Yuzde -%2,90
Geçmiş olsun kaptankızlar listeyi düzelttim eksik olan varsa eklesin
Gecmis olsun kaptanim onemli bisey degildir insallahkızlar listeyi düzelttim eksik olan varsa eklesin
sen nerelisin bende samsunluyumCanım sen bir daha mezuniyete kadar şok yapma. Bu şok diyetler mahvediyor herşeyi. Ama bu hafta toparlarsın. Sen azimlisin hemşerim. Trabzon'lu oplupta pes edeni, vazgeçeni henüz görmedim. nickin bileinatettimolacak bu hafta menüne karbonhidratta ekle bakalım ne olacak. en kötü sonuçda bile haftaya yine eksidesin. sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?