- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.081
afiyet olsun, bol bol yağ eritsin inşALLAHiçtim 2 kupa geldim
Ekledom canim bu hafta korka korka yedim kh..Canım sen bir daha mezuniyete kadar şok yapma. Bu şok diyetler mahvediyor herşeyi. Ama bu hafta toparlarsın. Sen azimlisin hemşerim. Trabzon'lu oplupta pes edeni, vazgeçeni henüz görmedim. nickin bileinatettimolacak bu hafta menüne karbonhidratta ekle bakalım ne olacak. en kötü sonuçda bile haftaya yine eksidesin. sıkma canını
bencede normal diyet düzenine dön kh ekle canım 1 hafta dene bakalım şok diyetler şok şekilde artı gösteriyor bırakınca..Selamlar kizlar..pazartesi 65 felaketinden anca buralara kadar inebildim.. yuzdenin canina okudugum icin özür dilerim,toparlarim bundan sonraki haftalarda.. kilo verenler takim yüzdesi icin kusuruma bakmasin
Gecen cuma 61,9
Guncel 63,7
Fark -1,8
Yuzde -%2,90
Ben ortaya karışığım birazsen nerelisin bende samsunluyum
Ben ortaya karışığım biraz1 taraf istanbul, 1 taraf kastamonu eşim trabzonlu. ben nereliyim?
kaçtın mı kızz nereyeeeeeeCikilatacanavari sabah erken tartılacaktı. ödemden korkuyordu. Korktuğu başına gelip bilinmeyene kaçmış olabilir mi?
Kardeşimin eşi samsunlu bu arada senin hemşerin :)
Canim tebrik ederim sonuc cok iyi yaza kadar incecik olacaksingünaydın günaydın günaydın herkese
87.2kg kesin daha düşüktür ama olsun. 2 haftadan sonra sabah normal bir kilo gormek cok güzel
ofise gidince yüzdeyi hesaplar yazarim
Nilsubbbbb canim cok sevindim sen bu sene bu isi bitireceksin aha da buraya yazdimevet açıklıyorum 77.3
Hesapladim 1.9633507853 çıktışöyle hesaplıyorsun canım;
eski kilo - yeni kilo= fark/eski kilo x 100
geçmiş olsun tatlımkızlar listeyi düzelttim eksik olan varsa eklesin
benim büyük oğlan rahatsızlanmış okuldan aradılar şimdi dr a götüreceğim
Muhtesemim degıl miiiVayy vayy vayy ne yapmışsın servey.. Bu ne
Şok oldum resmen muhteşemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?