- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.141
Kız kilo alanların eksili oluyo yüzdesizorla niye negatif yüzde yazıyon kendine
81,7/79,9/1,8/%2,20 böyle yüzden bebeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi anlamadım senin hesapladigin şekilde mi daha iyi yüzde benim mi ?iyi bir yüzde 1,963 bravo![]()
Hayatım sen neden moralini bozuyorsun? bunlar gayet normal. Aldığın kilonun büyük bir bölümü ödem zaten. Ben hamileliğim boyunca her ay 1kg almıştım. 36. haftada 97 kgdım. 1 hafta sonra kontrole gitttiğimde 102kg'ı gördüm. Ama hepsi ödem. olur böyle şeyler.doğumdan sonra çoğu gidiyor. Kalanda emzirmede gidiyor. 89kg hamile kaldım. kızım 2 aylıktı ben 89 olmuştum. Sonra nasıl olduysa hepsi geri geldi
bu zamanların keyfini çıkar. Takılma kiloya.![]()
kızlar listeyi düzelttim eksik olan varsa eklesin
benim büyük oğlan rahatsızlanmış okuldan aradılar şimdi dr a götüreceğim
Ben hesaplamadım canım. Sen hesaplamadın bunu. Bende güzel dedim. sonra listede gördüm yüzdeni tesadüfen. O zaman dedim yanlış diye. benim verdiğim formülle hesaplayınca da 2,356 yani 2,36 çıktı.Şimdi anlamadım senin hesapladigin şekilde mi daha iyi yüzde benim mi ?
Canım 74,9demıssın guncele ama lısteye 74,6gecmıs nedense.. hangısı dogruysa ona gore hesaplayalım. zeynep yuvarlama yapmıs sadece sanırımŞimdi anlamadım senin hesapladigin şekilde mi daha iyi yüzde benim mi ?
Oooff Allah kolaylık versin canım, patlayan dişlerin oraya sürülen bir merhem vardı ağrısını almak için, kuzu çok zorlanıyorsa öğreneyim kızkardeşimden adını, dr.na veya eczacına danışıp alabilirsin.Uykusuzluktan nöronlarım cazırdıyor resmen ELA DİŞ ÇIKARIYIR![]()
Zeynep benim galibaCanım 74,9demıssın guncele ama lısteye 74,6gecmıs nedense.. hangısı dogruysa ona gore hesaplayalım. zeynep yuvarlama yapmıs sadece sanırım
Süper vermişsin hayatım tebrik ederim.
Teşekkür ederim canım :))Çok çok geçmiş olsun tatlım.. Ben gelene kadar iyleşmeye bak..
Ay ne biliym nickten yola çıktımZeynep benim galibakız o leydi zeynep benim kızım. ben olsam olsam madam olurum
beni adım Ayşe![]()
Aminnn canımAşkolsun canım ne demek. ALLAH tüm hastalara şifa versin. Sadece buradaki arkadaşlara değil. Derdi olup derman arayan herkese inşALLAH
İyi yolculuklaaarrrHadi ben kaçtım. Girebilirsem yolda telden girerim. Öpüyorum hepinizi.. Bol bol kilo verin ben gelene kadar![]()
ben adımı hiç yazmadım ama. haklısınAy ne biliym nickten yola çıktımkontes ol madem sen de
farklı kalmış aklımda demekki so soryy bebeyim
![]()
Zeynepler çok tatlı oluyorlar. ama biraz da cadı.. ,kardeşimin adı Zeynep düşman başınaZeynep benim galibakız o leydi zeynep benim kızım. ben olsam olsam madam olurum
beni adım Ayşe![]()
ay hiç sorma değişik birşey. bir o kadar da tatlı amaZeynepler çok tatlı oluyorlar. ama biraz da cadı.. ,kardeşimin adı Zeynep düşman başınaNasıl fena, nasıl cazgır
![]()
31 mart cuma hedef listesi
lydzyp--- 86
moni-----104,9
fancynancy----78,5
haydi kızlar yazın bakalım hedefleri![]()
Süper vermişsin hayatım tebrik ederim.
oh oh abiyle çok yaş farkı yoksa aralarında koltuk tepelerinden inmezler onlar :)))ay hiç sorma değişik birşey. bir o kadar da tatlı ama
2 yaş sendromundayız. Kendini erkek çocuğu sanıyor. evde abi de olunca![]()