- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.161
Çok az kalmış doğuma nasılsın canım heyecan ne alemde:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az kalmış doğuma nasılsın canım heyecan ne alemde:)
İyi gezmeler ebruş bizde bu gece Çanakkale'ye gidiyoruz geziye ordan bozcaada ya pazar gece döncez :)Eşimin işi için önce Van'a geçeceğiz. Oradan da nasip olursa Diyarbakır'ı gezmek istiyoruz. Hiç görmedim merak ediyorum. Sonra memlekete sanırım.
Kız nick öyle olunca niye soralımben adımı hiç yazmadım ama. haklısınkimsede sormadı
![]()
Size de hayırlı yolculuklar ..İyi gezmeler ebruş bizde bu gece Çanakkale'ye gidiyoruz geziye ordan bozcaada ya pazar gece döncez :)
Ayy çok şirin yaay hiç sorma değişik birşey. bir o kadar da tatlı ama
2 yaş sendromundayız. Kendini erkek çocuğu sanıyor. evde abi de olunca![]()
sen çalışıyosun kim bakıyo canım bıdıklaraay hiç sorma değişik birşey. bir o kadar da tatlı ama
2 yaş sendromundayız. Kendini erkek çocuğu sanıyor. evde abi de olunca![]()
daha dur kış bitmedi leyleği havadamı gördün çok geziyosun çokkk...Size de hayırlı yolculuklar ..
Hayatım sen neden moralini bozuyorsun? bunlar gayet normal. Aldığın kilonun büyük bir bölümü ödem zaten. Ben hamileliğim boyunca her ay 1kg almıştım. 36. haftada 97 kgdım. 1 hafta sonra kontrole gitttiğimde 102kg'ı gördüm. Ama hepsi ödem. olur böyle şeyler.doğumdan sonra çoğu gidiyor. Kalanda emzirmede gidiyor. 89kg hamile kaldım. kızım 2 aylıktı ben 89 olmuştum. Sonra nasıl olduysa hepsi geri geldi
bu zamanların keyfini çıkar. Takılma kiloya.![]()
Kızlar sagolun, haklısınız aslında cok takılmıyorum ama haftalık hedefimi bile ne olur ne olmaz diye bol bol koymustum onu da gectigimi görünce oha dedim kendime biraz
Ben listeye yanlıs yazmıs olabilirim canım, telefondan yazmıstım. Düzeltiriz :)Canım 74,9demıssın guncele ama lısteye 74,6gecmıs nedense.. hangısı dogruysa ona gore hesaplayalım. zeynep yuvarlama yapmıs sadece sanırım
Kız öyle deme, erken dogurmayayım diye dua ediyorumÇok az kalmış doğuma nasılsın canım heyecan ne alemde:)
Sağol canım, herkes bu hafta süper vermiş baksana. İnşallah haftaya da veririz böyle.lydznp yani Ayşe'ye katılıyorum, iyi ki bu konuyu ve sizleri bulmuşum. Kendimi size karşı sorumlu hissediyorum ve her şeyden önemlisi büyük motivasyon sağlıyorum sayenizdeeee.
Kilo veren, veremeyen, çaba sarfeden herkesi tebrik ediyorummmm![]()
15 yaş var canım. ama farketmiyor. koltuk tepesi değil ama alt komşuya boğuşurken inecekler.oh oh abiyle çok yaş farkı yoksa aralarında koltuk tepelerinden inmezler onlar :)))
hahahahahahaa...Kız nick öyle olunca niye soralımhele bak hele senin profiline zeynep yazıyo ama sakın senin adın ayşe olmayasın mı diyelim
![]()
![]()
Maşallah kuzulara da Allah saglıklı ömür versin ikisine de :)
Bıdık 1 tane. Ablamız var evde. Oğlum kendi kendine bakabiliyor çok şükür. 17 yaşındasen çalışıyosun kim bakıyo canım bıdıklara![]()
Canim cikilatacanavarinin yuzdesi bu sekildetoplight kaptanım senin bildirimin ve gulsay'ınki eksik, o da sana bildiriyordu. majun ve aytozuvegece de girecek mi listeye bu hafta?
Evet canım 1.51 olarak yuvarlanıyor. Düzeltiriz onuCanim cikilatacanavarinin yuzdesi bu sekilde
%1.5081 eskiden yuzde yuvarlama olayi vardi yine varmi?
3.rakam kac olmasi lazim yuvarlama yapmak icin?Evet canım 1.51 olarak yuvarlanıyor. Düzeltiriz onu![]()
5 ve üzeri olursa yukarı yuvarlanır canım3.rakam kac olmasi lazim yuvarlama yapmak icin?